Ha nem teljesen jogos az összehasonlítás akkor minek írod le mint érvet? Teljes mértékben nem jogos. Egy fecske nem csinál nyarat... Bale nem keveset alkotott a Tottenhamben. Igen is kiemelkedőt alkotott. Légyszives sorold már fel, hogy egy relative kis csapatban hány játékos nyert aranylabdát?! Csak mert úgy követeled rajta, mintha ez már kötelező lenne 23-24 évesen. Na meg másik dolog.. mostanában CR nem tud nyerni egy raklapnyi góllal és fontos góllal mert a messilabdát arra adják, hogy 13 triplát tol a getafenek meg a mallorcának a kis törpe.vegyük akkor ronaldo árát.
Ronaldo amikor érkezett: aranylabdás volt, bl győzelemig vitte a csapatát, bl gólkirály volt.
Bale ehhez képest a bl-be nem képes bevezetni a csapatát, de nem teljesen jogos az összehasonlítás mert gyengébb csapatban van mint ronaldo volt.
85millióért jönne egy olyan játékos, aki pont hogy inkább a kontrafociban érzi otthon magát, és egy olyan akinek a bl-ben alig van tapasztalata. 85millió atyaég.
Általános árnövekedésekről beszélek. Mondtam mezszponzori példát is. De te rögtön kenyerezel...azt elhiheted hogy nem akarják eladni. azaz nem fogják olcsón adni, 85 meg sok, annyit nem ér ha felment a kenyér ára ha nem
Ha kétszer annyi a reklámpénz ami bizony a sztárok miatt van akkor bizony azt meg kell fizetni. Az a 85 M 10 éve csak 42,5-et ért ha még egyszer a mezszponzorációból indulok ki. Nyilván nem csak ez a támogató fizet többet a 10 évvel ezelőttihez. Biztos vagyok benne, hogy az adidas is sokkal többet perkál stb...
Mint írtam véleményem szerint valahol 60-70 lenne a realitás a mai piacon, tehát szerintem sem ér sem 85-öt sem 100-at. De mint már írtam ezt is.. ha a Real akar megvenni valakit van egy kis szorzó rá általában hiszen a REAL úgyis megteheti , hogy többet fizessen.....