TheodoriK írta:Jó érv volt az első. Biztos ő is ezt tenné veled
TheodoriK írta:Az a 3-4 ember meg a posztján... hát nem tudom. Én is azon a poszton játszok a Realnak ingyen is focizok. Szóval már 5 ember lenne a posztján. Sajnos nem mindegy milyen játékos az a 3-4 ember. Jelenleg Kakal vagy DMtő közel se lehet olyan teljesitményt elvárni mint Baletől. Illetve el lehet.. csak csalódni fogsz.
ezt írtad te.
erre mondtam hogy szarok kakára.
vagy akkor az helyén való érv hogy te egy lapon említed magad vele?
TheodoriK írta: Kaka-nak sincs pedig 65 M ért jött.
teljesen más.
sokat volt sérült. de az első szezonban ő is elég sokat játszott.
TheodoriK írta:Harcolja ki a helyet akár Bale ellen is na meg Kaka és Özil ellen. Kénytelen lesz úgy fest.
és szerinted normális lenne hogy ilyen játékosok ülnek a padon? szerinted most olyan égető szükség van balere hogy 85 milliót fizessünk érte. ami amúgy baromi sok és egyáltalán nem ér annyit. isco, özil egyszerre a padon ja igen persze.
szorítsák ki balet? 85millióért veszel valakit azt muszáj játszatni. ha szar akkro azért hogy formába hozd, mert a PADON NEM lesz olyan formában hogy azt mondják hogy ő megérte. ha meg jó akkor nyilván azért játszatod.
85milliós játékost nem azért hozol hogy küzdjön a helyéért ember...
TheodoriK írta:Kaka nálam is átadólistán lenne.
kaká nem fog elmenni. mert nem fizetik ki a fizetését, abból ő meg nem nagyon enged. hiába rakod átadólistára ha ingyen sem kellene senkinek.
TheodoriK írta:Az a szűk elit az 2 ember jelenleg. Az egyik nálunk játszik. De mint írtam az árak nem ugyanazok mint 10 éve akár. Hoztam egy szerintem elég jó mezszponzoros példát. 10 évvel ezelőttihez képest 2x annyit kapunk a firkáért a mezen. Akkor nem várhatjuk el, hogy a játékosokat is akkori árakon vegyük...
vegyük akkor ronaldo árát.
Ronaldo amikor érkezett: aranylabdás volt, bl győzelemig vitte a csapatát, bl gólkirály volt.
Bale ehhez képest a bl-be nem képes bevezetni a csapatát, de nem teljesen jogos az összehasonlítás mert gyengébb csapatban van mint ronaldo volt.
85millióért jönne egy olyan játékos, aki pont hogy inkább a kontrafociban érzi otthon magát, és egy olyan akinek a bl-ben alig van tapasztalata. 85millió atyaég.
TheodoriK írta: Nem kell mindent elhinni.
azt elhiheted hogy nem akarják eladni. azaz nem fogják olcsón adni, 85 meg sok, annyit nem ér ha felment a kenyér ára ha nem.