Én nem kedvelem Özilt, de ez azért jogtalan vele szemben. Arsenal egyik legjobbja volt idén, nem tehet róla hogy Giroud kb egy helyzetet lő be ötből. Arsenal szélsőiről meg mindent elmond az hogy idén Campbell volt messze a legjobb.Remy írta:
Ja, jó volt idén is. A világ egyik legjobbja nem tudta hozzásegíteni a csapatát egy PL aranyhoz, az utóbbi 2 évtized egyik, ha nem a leggyengébb PL szezonjában. EB-n is hasít.
Vidd már innen azt az embert.
Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor ideje lenne elgondolkodni, hogy mit csinálsz rosszul.A múltkori Hazardos feltételezésemnél is belém áltál...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De ezek a feltételezések semmire nem jók. Valószínű ha olyan munkamorálja lenne, a "zseni" tulajdonságai nem jönnének ki így.M1Ö írta:Ilyen aggyal és szemmel ( ) a világ egyik legjobbja. Még ha csak a bal lábát is használja. Messi is csak balos, mégis a legjobb. És nem, ezzel nem Messihez hasonlítom. Meg lenne benne minden, csak az akarat és ahogy Máté írta, a munkamorál hiányzik belőle. Tényleg felesleges feltételezés, de Özilben sokkal több zseni van, sokkal több tehetség szorult belé, mint Jamesba. Csak egy pöcs és nem hozza ki magából...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Öcsém, ezen a fórumon nem lehet feltételezni? Tudom nincs ha, nyílván nincs. De most ebben konkrétan mi volt a baj, hogy felhoztam, hogy SZERINTEM Özil sokkal tehetségesebb? A múltkori Hazardos feltételezésemnél is belém áltál...Realista24 írta:Szerintem viccesebb volt maga a feltételezés, hogy mi lenne, ha...
De ki írta azt, hogy a világ legjobbja? Közel sem az. Igaz, hogy elfogult vagyok vele, de azért vak nem vagyok. De flegmázzá' azé'...a, jó volt idén is. A világ egyik legjobbja nem tudta hozzásegíteni a csapatát egy PL aranyhoz, az utóbbi 2 évtized egyik, ha nem a leggyengébb PL szezonjában. EB-n is hasít.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, jó volt idén is. A világ egyik legjobbja nem tudta hozzásegíteni a csapatát egy PL aranyhoz, az utóbbi 2 évtized egyik, ha nem a leggyengébb PL szezonjában. EB-n is hasít.M1Ö írta: Ilyen aggyal és szemmel a világ egyik legjobbja. Még ha csak a bal lábát is használja.
Vidd már innen azt az embert.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem viccesebb volt maga a feltételezés, hogy mi lenne, ha...Ezt tedd el humorosba, az év poénja lett...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Így van, egyértelmű volt szerintem.nmate írta:Munkamorálra gondolt a kolléga gondolom, de ezek felesleges feltételezések, teljesen más focista lenne akkor.
Ilyen aggyal és szemmel ( ) a világ egyik legjobbja. Még ha csak a bal lábát is használja. Messi is csak balos, mégis a legjobb. És nem, ezzel nem Messihez hasonlítom. Meg lenne benne minden, csak az akarat és ahogy Máté írta, a munkamorál hiányzik belőle. Tényleg felesleges feltételezés, de Özilben sokkal több zseni van, sokkal több tehetség szorult belé, mint Jamesba. Csak egy pöcs és nem hozza ki magából...csabi* írta:akkor mi lenne?
Nyílván. De egy megye 3mas játékos hiába akarna, ha nincs benne azon kívül semmi.doncsontos írta:ezen én is agyaltam.. a fél világ milyen focista lehetne ha olyan mentalitással bírna mint CR..
Ezt tedd el humorosba, az év poénja lett...Remy írta:Mindenki hisztizne a pályán. #yolo.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Munkamorálra gondolt a kolléga gondolom, de ezek felesleges feltételezések, teljesen más focista lenne akkor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindenki hisztizne a pályán. #yolo.csabi* írta:akkor mi lenne?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
csabi* írta:akkor mi lenne?
ezen én is agyaltam.. a fél világ milyen focista lehetne ha olyan mentalitással bírna mint CR..
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egyik sem jobb a másiknál,főleg nem úgy, hogy ne lehessen őket egy kalap alá venni. Más-más erősségeik vannak, kb ugyanolyan hiányosságokkal.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor mi lenne?
- M1Ö
Azé' ne má'... Annyi közük van egymáshoz, hogy mindketten bal lábasak. Tudom nincs ha, de ha Özil egy CR féle mentalitással rendelkezne...wZoLee7 írta:Özil 2.0
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Rooney komoly mezonymunkat tesz le, másképpen nem is rakta volna be ot Van Gaal kpra. James sosem fog ilyet. Gyenge.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
özil nagyságrendekkel jobb fizikálisan, ilyen játékos, mint hamesz az őskorban 20 éve volt nagy etvasz egy spanyol középcsapatban, ahol volt hely, idő, hogy lehessen totyogni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha megkapja a 10-es posztot, mondjuk Rooney valszeg agybajt kapna, akkor lehetne valaki. Lőni tud, passzolni is. Özil 2.0, csak sokkal jobban lő és drágábbhehe írta:hamesz sehol sem lesz semmi, ezt garantálom.
túl gyenge játékos ahhoz.
Kitudja Mou mit akar, ha kontracsapatot akkor a James típusnak kb annyi feladata lenne hogy kihozásnál indítson, futnia se kellene. Egyébként én sem tartom őt nagy játékosnak
Szerintem egy angol csapatban ahol 8an alá játszanak ott alkothat majd.hehe írta:hamesz sehol sem lesz semmi, ezt garantálom.
túl gyenge játékos ahhoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt lenne jó elkerülni, hogy aztán jöjjenek a hírek, miszerint Pogba magas fizetése nem tetszik néhány társnak. Igaz lenne, nem lenne igaz, nincs ilyenre szükség. Szakmailag 3 dolgot kellene a csapaton belül nagyon szigorúan tartani végre, orvosi csapat, igazolások, fizetések. Egyik sem hal majd éhen, nem is a pénzről van szó, de azért nah
Ennek ellenére én továbbra is azt mondom amit már az eb előtt is, Pogba zsebben van. Szerintem rég nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az hogy mennyiért. Jamesről továbbra is a véleményem, hogy távozni fog. A Unitedben nagy király lehetne, nálunk sosem lesz. Én nem bánnám ha menne, de remélem nem aprópénzért lesz elboltolva. A James-Morata kettős magában 150 millió.
Ennek ellenére én továbbra is azt mondom amit már az eb előtt is, Pogba zsebben van. Szerintem rég nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az hogy mennyiért. Jamesről továbbra is a véleményem, hogy távozni fog. A Unitedben nagy király lehetne, nálunk sosem lesz. Én nem bánnám ha menne, de remélem nem aprópénzért lesz elboltolva. A James-Morata kettős magában 150 millió.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A játékosnak 8 körül adnánk, ami sztem nem lenne ellenére. Ugyanúgy lecsapolnank a marketing bevételeit. Gondolom ezért is akar Raiola meg négyet.wZoLee7 írta:Dehogy akarunkMarci77 írta:Payet jól lő,meg nem rossz játékos,de 50 milláért akarunk hozni egy 29 éves játékost?..
Érdekes ez a Pogbás hír. Mou kifizetné, oké, Pogba hozzánk akar jönni, de ha tényleg 12 milliós fizetést akar akkor legyen boldog máshol. Az ellen nincs mit tenni ha 3 jegyű összeget kérnek kérnek egy játékosért, ezt a csapdát Pérez magának ásta ki már nagyon régen, de ha idejön egy rohadt fiatal sehol (olasz ligában igen) nem bizonyított játékos és kap 12 millás fizetést...az már a határon túl lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema