Épp, hogy vége a Copanak az EB még tart. Ezen ne lepődj meg. Majd utána beindulnak a csapatokCS0ki írta:Érdekes, de egyre inkább halnak el a nagyobb játékosok eligazolásáról szóló pletykák, lehetőségek. Jelenleg nem úgy néz ki, hogy bármely kicsit is meghatározóbb ember lépne, így meg azért nehéz lesz új embert hozni. Lehet hogy a két "nagy" igazolásunk Coentrao és Morata lesz. Ami most még talán nem is nagy baj, de ha követlező két időszakban nem igazolhatunk, akkor azért lehet eből probléma. Bár ki tudja. De azért 1-2 éhesebb játékos lehet jól jönne. Bár bajnoki címre eléggé kiéhezhetnének már a mostaniak is.
Kommentáld a híreket
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Úgy ket hete.kara30 írta:Zidane szeretné Kantét és kifizetné érte a 25 millió eurót, legalábbis erről szólnak a spanyol hírek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kara30
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl
Zidane szeretné Kantét és kifizetné érte a 25 millió eurót, legalábbis erről szólnak a spanyol hírek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
James menni fog, nem fog ő padozni még egy évet, abban a pillanatban hogy biztos lesz Isco hosszabbítása már pattan is. Előre nincs helye, a kp-n nincs helye. A kp-n soha nem is lesz, előre ott van Lucas. Egyre kilátástalanabb a helyzete, nem fog ő ragaszkodni Madridhoz amikor majd az angolok egy zsíros fizuval csalják őt
Érdekes, de egyre inkább halnak el a nagyobb játékosok eligazolásáról szóló pletykák, lehetőségek. Jelenleg nem úgy néz ki, hogy bármely kicsit is meghatározóbb ember lépne, így meg azért nehéz lesz új embert hozni. Lehet hogy a két "nagy" igazolásunk Coentrao és Morata lesz. Ami most még talán nem is nagy baj, de ha követlező két időszakban nem igazolhatunk, akkor azért lehet eből probléma. Bár ki tudja. De azért 1-2 éhesebb játékos lehet jól jönne. Bár bajnoki címre eléggé kiéhezhetnének már a mostaniak is.
- Galacticos
láttam nagyon téma pogba.
én nem kedvelem túlzottan, 160 milliót nem ér, de 100at se.
viszont ha hozzuk akármennyiért is örülni fogok neki mert kurva jó játékos. hosszú évekre meghatározó csapatunk lehet és van is. valamelyik nap gondolkoztam h ki a legjobb balhátvéd ma, vagy a jobb, vagy a kh. és nem azért mert "hazabeszélek" de carvajalon szerintem nem lehet vitatkozni ahogy ramoson sem. baloson nem rossz még alaba meg kádár se, de marcelot egyikért se cserélném el.
és azért egy olyan kp hogy modric kroos pogba hát az sírás lenne, elöl egy olyan bbc-vel ahol végre bale is mérvadó. mert amit az elmúlt fél évben csinál az közel aranylaszti szint,
kanténak jobban örülnék mert az a fazon bolond. és nagy szükségünk lenne egy ilyen szűrőre.
de örülök hogy végre ilyen játékosokba gondolkozunk, és nem lucas bigliákba.
én nem kedvelem túlzottan, 160 milliót nem ér, de 100at se.
viszont ha hozzuk akármennyiért is örülni fogok neki mert kurva jó játékos. hosszú évekre meghatározó csapatunk lehet és van is. valamelyik nap gondolkoztam h ki a legjobb balhátvéd ma, vagy a jobb, vagy a kh. és nem azért mert "hazabeszélek" de carvajalon szerintem nem lehet vitatkozni ahogy ramoson sem. baloson nem rossz még alaba meg kádár se, de marcelot egyikért se cserélném el.
és azért egy olyan kp hogy modric kroos pogba hát az sírás lenne, elöl egy olyan bbc-vel ahol végre bale is mérvadó. mert amit az elmúlt fél évben csinál az közel aranylaszti szint,
kanténak jobban örülnék mert az a fazon bolond. és nagy szükségünk lenne egy ilyen szűrőre.
de örülök hogy végre ilyen játékosokba gondolkozunk, és nem lucas bigliákba.
Ez se volt józan, amikor lenyilatkozta...Chiellini: “Morata sokat fejlődött velünk, első számú csatár kell hogy legyen Madridban”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amíg nincs vége az eb-nek, vagy legalább ki nem esnek ne várj semmit, mind két potenciális célpont francia. Nem fognak ezzel most foglalkozni, mert ha kiesnek és rosszul játszanak rájuk sütik, hogy az átigazolással foglalkoztak közben, teljesen jogosan. A távozók meg az érkezőktől függenek, szóval meg kell várni a franciákat.tubatibi írta:Kantéval mi a helyzet? Eléggé le van csendesedve a dolog, pedig már nyélbe is üthettük volna az üzletet.
Kantéval mi a helyzet? Eléggé le van csendesedve a dolog, pedig már nyélbe is üthettük volna az üzletet.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Pár hete került fel, legalábbis én akkor vettem észre.gólvonal írta:Pöppet off, de talán ide a legjobb:
A transfermarkt-on mióta van fenn, hogy hogyan kell kiejteni a játokosok nevét? Nagyon fasza cucc.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Pöppet off, de talán ide a legjobb:
A transfermarkt-on mióta van fenn, hogy hogyan kell kiejteni a játokosok nevét? Nagyon fasza cucc.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az jó, mert a Sport szerint mi is ilyet tervezünk..Realista24 írta:Mai hír szerint fizetünk érte 24 milliót és kölcsönadjuk a Palmeriasnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mai hír szerint fizetünk érte 24 milliót és kölcsönadjuk a Palmeriasnak.palesz77 írta:Legújabb hírek szerint megvennénk idén, és kölcsönadnánk jövőre a Palmeriasnak még 1 évre. Kicsit gyanús, hogy nem Neymar miatt kell-e majd, de még nem is biztos, hogy lesz valami. Szimpatikus srác amúgy, és elvileg mindhárom poszton tud játszani, én ilyen cserének örülnék alapból, de brazilból totál zsákbamacska igazolni..Veidt írta: Négy hogy a Palmeiras edzője azt mondta hogy jövőre még biztos nem igazol el a srác.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk szerintem is posztján a jobbak között van, de ez önmagában nem erény egy kihalásban lévő poszton. Ki a vetélytárs? Isco? Götze? Coutinho? Eriksen? James?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy van. Max statisztikailag.Ezzel a flegma, sétálos, szar hozzá állásával is a legjobb tkp-k közt van,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Teljesen egyet értek, nincs értelme, semmire nem jók. De egy fórumon vagyunk, lehessen már elmélkedni, agyalni, hogy mi lenne ha... Azért nem voltam olyan elvetemült feltételezés, szerintem.nmate írta:De ezek a feltételezések semmire nem jók. Valószínű ha olyan munkamorálja lenne, a "zseni" tulajdonságai nem jönnének ki így.
Gondolkodok, de nem találom jogosnak. Csak azért érződik nálad is, hogy neked sem szimpatikus a körülötte lévő hype. Amivel nincs is gond, csak nem rajtam vezesd le, csak azért mert felhoztam egy ártalmatlan feltételezést.Realista24 írta:Akkor ideje lenne elgondolkodni, hogy mit csinálsz rosszul.
Nem CRhez hasonlítottam. de a világ egyik legjobb 10ese lenne. Ezzel a flegma, sétálos, szar hozzá állásával is a legjobb tkp-k közt van, akkor gondolom egy olyan akarással, mint ami CRben megvan, az egyik, ha nem a legjobb lenne.Milyen? Fele olyan sem mint CR....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Milyen? Fele olyan sem mint CR....doncsontos írta:csabi* írta:akkor mi lenne?
ezen én is agyaltam.. a fél világ milyen focista lehetne ha olyan mentalitással bírna mint CR..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én nem kedvelem Özilt, de ez azért jogtalan vele szemben. Arsenal egyik legjobbja volt idén, nem tehet róla hogy Giroud kb egy helyzetet lő be ötből. Arsenal szélsőiről meg mindent elmond az hogy idén Campbell volt messze a legjobb.Remy írta:
Ja, jó volt idén is. A világ egyik legjobbja nem tudta hozzásegíteni a csapatát egy PL aranyhoz, az utóbbi 2 évtized egyik, ha nem a leggyengébb PL szezonjában. EB-n is hasít.
Vidd már innen azt az embert.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor ideje lenne elgondolkodni, hogy mit csinálsz rosszul.A múltkori Hazardos feltételezésemnél is belém áltál...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema