Kapusposzton alap hogy Casillas és Lopez között dől el minden, az Ő cseréjük Jesús lesz, a negyedik számú kapusunk pedig a Castilla kezdő kapusa Tomas Mejías lesz.
Jobb védők Arbeloa és Carvajal, ez még nincs lefutva de Én is benne vagyok abban a 80%-ban akik szerint Carvajal alap kezdő jobbhátvéd, ha bármi gond lenne itt akkor Ramos még mindíg ki tud ugorni ide a jobb szélre.
Középhátvédek Varane, Pepe, Ramos, Nacho. Pepének formába kell lendülnie, Varane kérdéses hogy mit fog tudni kihozni magából a sérülése után, azért elég régóta pihen már, de reméljük a legjobbakat, Ramos szerintem meg alap kirobbanthatatlan kezdő, Nacho pedig marad 4. számú középhátvédnek, Albiolt tökéletesen tudja pótolni.
Bal védők Marcelo, és lehet hü
nek de szerintem Cheryshev. Coentraot szerintem eladjuk, és ezért hosszabítottuk meg a kis orosz szerződését, olvastam híreket hogy Ancelotti próbálgatta már őt bal védőnek, és hogy Ő is nyilatkozta hogy a nagycsapatbeli szereplésért bármilyen posztot felvállal. Szerintem nem egy kutyaütő ahogy sokan írják azt róla, kicsit szokatlan neki most ez az egész és lámpalázasan játszik, de láttam már tőle szép szereléseket átadásokat és megmozdulásokat. Szerintem nem lenne hülyeség őt bal védőnek játszatni ha Marcelo pihen.
Mielőtt nekiugrom a középpályának szeretném hangsúlyozni hogy szerintem az alap felállás marad 4-2-3-1 és azért nem 4-3-3 mert egy ilyen hármassal hogy Özil, Isco, és Kaká, mindenképpen kell a középpályára egy irányítő támadó középpályás hármójuk közül.
Na szóval középső középpályások Casemiro, Illarramendi, Modrić, Xabi, Khedira, hát két posztra 5 ember, teljes körűen felvagyunk készülve, talán ez az a két poszt ami még sehogy sincs lefutva ötük közül bárki kezdhet. Ezt a posztot valahogy egész évben folyamatos rotálás alatt kéne tartani. De ha tippelnem kéne akkor Casemiro/Khedira és Illara/Modric és Xabi Alonso marad idén ötödik számú középpályásnak, szerintem nem nagyon lesz már eröltetve az öreg. Modricról még annyit hogy szerintem nyugodt szívvel játszatható előrébb is irányító, sőt megmerem kockáztatni hogy még szélső támadó középpályásnak is.
Irányító támadó középpályások Özil, Isco, Kaká. Hát alap hogy Özil és Isco verseng a posztért, Kaká pedig max akkor kaphat játékperceket ha valamelyik lesérül. Itt még ha ketten ki is dölnének még mindíg ott van ide Modric is vésztartaléknak.
Szélső támadó középpályások Ronaldo és Jesé, Di Mariától pedig szerintem még szépen megválunk mint Coentraotól és jön Bale még idén nyáron. Ismeritek Perez papát, a vér nem vállik vízzé, úgy is ba
ni fogja a csőrét hogy azt hiszi a média meg az emberek hogy ennyi pénzért nem lehet elhozni, meg hogy lehetetlen hogy ennyit fizessen érte és úgy is megfogja venni hogy megmutassa a világnak hogy a real madridba a legjobbak kerülnek minden áron. Tehát szerintem Bale és Ronaldo az alap szélső támadó középpályások és Jesé a cseréjük, ha valami gebasz van akkor meg jön Özil és Modric vésztartalékként beugorva a szélre. Bár megjegyzem halkan Jesé csatárt is tud játszani, ahogy Ronaldo is.
Csatárok Benzema és Morata, Benzema kezd, Morata a cseréje, ha valami baj van akkor még mindíg jöhet Ronaldo és Jesé.
ÁMEN! HALA MADRID!