De ne adj nekik ötleteket!TheodoriK írta:Na de ha így lesz és ez csak egy sima gólkirályi címmé degradálódott akkor meg szüntessék meg az aranycipőt pölö...
Az, hogy fecskében(?) pózolgat valaki azért nem ugyanaz, mintha valaki a Real Madridban játszik, és így keresik meg(és nem csak egy cég, ahogy írtad). De ilyeneket honnan tudtok megjegyezni?! És még a Google is ezt dobja ki egyből.TheodoriK írta:Voltak igen. Coca Cola,Nike,DBG stb. De Ljungberg is pózolt alsó gatyeszban meg neki is volt szerződése ilyen olyan cégekkel még sem kelt el 60 M-os összegekért. Mondjuk Figonak volt egy kivásárlási ára is ha jól emlékszem.
Na mindegy...
És igen, mind Figo, mind Zidane kivásárlással jött.
Ha jól emlékszem, nem is volt már annyira fiatal (utánanézve 28 volt ). Talán volt némi formavisszaesése is. Ha tényleg két év volt hátra, akkor megértem, mivel ha nem hosszabbít (és gondolom nem akart), akkor töredék áron adhatták volna el. Talán Angliában van is rá valami szabály, hogy ha 1 év van vissza a szerződéséből? Nekik mindenre van.TheodoriK írta:Félre értettük egymást. Azt akartam mondani ezzel, hogy Beckhamet sem akarta ELADNI a MU.
Azt hiszem 2 éve volt még a szerződéséből. De nem esküszöm meg rá.
Adó ügyekben nem vagyok otthon. Mint írtam azóta se értem miért tudtuk 35-ért elhozni...
Az apja pár másik családtaggal alapított egy vállalatot, és amikor a Santos felnőttbe igazolt Neymar (vagy szerződést módosított?), gondolom így sikerült megegyezni, hogy annál a cégnél marad egy része a játékjognak, a maradékon a Santos és az aláírás és fizetéspénzt adó cégek osztoznak. Ez a 40 millió nem tudni, hogy másnál mennyi lett volna (akkor az adott csapattal kellett volna megegyezni, ugye), de mivel a Barca már az előszerződésben garantált ennyit, hülyék lettek volna alább adni. Plusz ugye olvasni lehetett a hírekben, hogy van benne egy büntető záradék is. Szóval "közgázosítva" ez több is mint 40.TheodoriK írta:Na de, hogy lehet már az Neymar apjánál a fia játékjoga? 16 évesen megvette a gyerektől egy doboz jégkrémért vagy mi? Számomra ez a része felfoghatatlan. (erre várnék esetleg magyarázatot) Szerintem szimplán ki akartak húzni egy nagyobb aláírás pénzt attól a klubtól amelyik végül szerződteti legyen az a barca a REAL vagy a B.M. Szerintem kb mind1 volt Neymarnak. Oda ment ahol a legtöbbet kapja ilyen olyan formában.
SZERK:
Remélem Coentrao nem sérült meg. Különben lehet a Napoli nem veszi meg 25-ért.
(Persze amúgy sem kívánok Neki sérülést.)