Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát nem tudom, ezt máshogy nem lehet értelmezni, semmi hasonlóság nincs.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem voltam egyértelmü: mindeketten emberek, jó és rossz tulajdonságokkal egyaránt.primrose írta:Hasonlítanak? Az adócsalóval? Nem, egy kicsit sem.babaking írta:Hm... Gratulálok Leo "emberilegsokkaljobb" Messinek, sikerült gerinces döntést hoznia.
ezek ketten sokkal jobban hasonlítanak egymásra mint gondolnánk. peace )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Hasonlítanak? Az adócsalóval? Nem, egy kicsit sem.babaking írta:Hm... Gratulálok Leo "emberilegsokkaljobb" Messinek, sikerült gerinces döntést hoznia.
ezek ketten sokkal jobban hasonlítanak egymásra mint gondolnánk. peace )
But he is a good boy...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hm... Gratulálok Leo "emberilegsokkaljobb" Messinek, sikerült gerinces döntést hoznia.
Még ha nem most mondja le, hanem a következö selejtezösorozat elött bejelenti, hogy mittommén nem bírja a terhelést. De ez így, bedurcázott és kész.
És még Hisztiáno Rinyáldó.
(u.i. az értelmesebb Barca szurkolóknak: ez az eddigi érdemeiböl nem von le semmit, ésrosszab játékos sem lett belöle, maixmálisan tisztelem és elismerem, csak kicsit bökte a csöröm, hogy állandóan CR- van elövéve, közben ezek ketten sokkal jobban hasonlítanak egymásra mint gondolnánk. peace )
Még ha nem most mondja le, hanem a következö selejtezösorozat elött bejelenti, hogy mittommén nem bírja a terhelést. De ez így, bedurcázott és kész.
És még Hisztiáno Rinyáldó.
(u.i. az értelmesebb Barca szurkolóknak: ez az eddigi érdemeiböl nem von le semmit, ésrosszab játékos sem lett belöle, maixmálisan tisztelem és elismerem, csak kicsit bökte a csöröm, hogy állandóan CR- van elövéve, közben ezek ketten sokkal jobban hasonlítanak egymásra mint gondolnánk. peace )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez már ébresztő volt a javából. Gondoltam felkúszok netre reggel meglesem mennyire nyert argentína és mennyire lett 0 teljesítménnyel ismét Isten Messiből. Hát nem lett
Ezek után én megcsapnám. Szóval hogy na, argentin lennék meg kapná a magáét. A világ egyik legjobbja megunja a válogatottat, mert nem nyernek semmit. Itt ugyanis erről van szó, ezt nem lehet szépíteni. Kitalálhatnak majd valami meséket, hogy ezért meg azért, nem! Ő megunta. Feladta. Nyugodtan belehet olvasztani az aranylabdáit mert amit most csinál az egyenesen szégyen. A többi játékos még járókerettel is szívesen tolná a válogatottban, ott náluk ez nem divat.
Ezek után én megcsapnám. Szóval hogy na, argentin lennék meg kapná a magáét. A világ egyik legjobbja megunja a válogatottat, mert nem nyernek semmit. Itt ugyanis erről van szó, ezt nem lehet szépíteni. Kitalálhatnak majd valami meséket, hogy ezért meg azért, nem! Ő megunta. Feladta. Nyugodtan belehet olvasztani az aranylabdáit mert amit most csinál az egyenesen szégyen. A többi játékos még járókerettel is szívesen tolná a válogatottban, ott náluk ez nem divat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Isten fia és felújított változata vs. arrogáns hisztis g*ci
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
„Fájdalmat érzek, olyat, amilyet már sokszor éreztem. Hibáztam, nem tudok mit mondani. Ez a negyedik elveszített döntőm volt a válogatottal, egyszerűen a nemzeti csapat nem nekem való. Számomra ennyi volt az argentin válogatott…”
CR: "Ha kell, akkor fél lábbal is játszok, ha a hazámról van szó."
CR: "Ha kell, akkor fél lábbal is játszok, ha a hazámról van szó."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mégsem Isten második eljövetele lenne?Realista24 írta:http://en.as.com/en/2016/06/24/football ... 10995.html
lehet hogy nem tudja megváltoztatni az időjárást?
nem hinném, furcsa nekem ez az egész.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.goal.com/euro2016/en/article ... shv7b9l0h9
ez azért nagyon durva lenne. 38 évesen olyan szintet hoz mint ha 30-31 lenne.
ez azért nagyon durva lenne. 38 évesen olyan szintet hoz mint ha 30-31 lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Fabregasra mondta, hogy lehet meg jatszik majd spanyolorszagban, de biztos nem a Barcaban. Elvileg ezt mondta.
Nolito meg ugy korbeudvarolt minket, mint titeket Auba, ha hivtuk volna tuti jon. Csak valamiert nem volt kapcsolatfelvetel, pedig elvileg Lucho ot akarta leginkabb.. Na mindegy, ha mar o nem jon, akkor remelem olyan arcot hozunk, aki mindharom poszton bevetheto.
Nolito meg ugy korbeudvarolt minket, mint titeket Auba, ha hivtuk volna tuti jon. Csak valamiert nem volt kapcsolatfelvetel, pedig elvileg Lucho ot akarta leginkabb.. Na mindegy, ha mar o nem jon, akkor remelem olyan arcot hozunk, aki mindharom poszton bevetheto.
Szerintem Nolitoról mondta, mert ő merült fel, mint exbarca nevelés.ziro4vr írta:Azt nem Fabregasra mondta?Kerlon írta:Tegnap a kommentátor azt hajtogatta, hogy Nolito nem akar a Barcaba visszamenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha lenne hányós szmájli most telepakolnám vele a fórumot.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- P. Krisz
Nagy bírói unszolásra oda sétál 1 ember , az pedig úgy hessegeti mintha egy légy lenne .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://instagram.com/p/BG8gPsumeGB/
Cés selfie körbejárja a világot és mi történik a Copán? Véletlen lenne? Mint ahogy az is, hogy egy secus se megy oda?
Ezt a szánalmat....a következő ad neki egy bj-t is szerintem.
Cés selfie körbejárja a világot és mi történik a Copán? Véletlen lenne? Mint ahogy az is, hogy egy secus se megy oda?
Ezt a szánalmat....a következő ad neki egy bj-t is szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt nem Fabregasra mondta?Kerlon írta:Tegnap a kommentátor azt hajtogatta, hogy Nolito nem akar a Barcaba visszamenni.
Nem illik.
Tegnap a kommentátor azt hajtogatta, hogy Nolito nem akar a Barcaba visszamenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet az angolok fontosították az eurót, szokásuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tök kézenfekvő lett volna, de nem várt ránk elvileg, azért megy oda. Meglepett rendesen, kíváncsi leszek így kit zsákolunk be, legutóbb Gabriel Jesusról írtak, de az ügynöke szerint meg nem kapna elég percet, szóval nem sok esélyt látok rá - és logikus is amit mond.Realista24 írta:Nem úgy volt, hogy Nolito done deal a Barcának?
Tegnap meg már a Cityről írtak, hárm év, 18 millió font.
Amúgy nem euró az a 18 millió? A kivásárlási ára annyi, csak azért kérdezem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem úgy volt, hogy Nolito done deal a Barcának?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema