Dél-amerikai foci
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Dél-amerikai foci
Nem tudom, hogy ez vagy a Boatenges hír a nap híre.
Puskás-díjas srác szögre akasztja a cipőt, hogy FIFA videójátékos lehessen.
Puskás-díjas srác szögre akasztja a cipőt, hogy FIFA videójátékos lehessen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Messi named Argentina coach ... in ... 5...4...3OFFICIAL: Martino quits as Argentina coach
master plan.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Higuaín in a parallel universe
Nagyon kisírtam ezen. R24 és még pár fórumozó rémálma ez a videó konkrétan
Nagyon kisírtam ezen. R24 és még pár fórumozó rémálma ez a videó konkrétan
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Kicsit utánaolvastam. Az elozo elnök meghalt, es amikor megválasztották volna az ujat, akkor választási hiba történt (allitolag volt aki veletlenul (na persze ) kétszer is leadta szavazatat). Ezert a választást elhalasztották július elejeig, addig pedig kinevezték egy ideiglenes elnököt. Ez volt Luis Segura, aki lemondott most. Mindenesetre erdekes hogy juni 30-ig kellett volna lennie, de 3 nappal korábban lemond. Gondolom azert ez a Messi fele balhé sem hatott jol. Egyebkent ha jol emlékszem büntetéssel is fenyegette őket a FIFA valamiért, szoval nem hinnem hogy annyira siman menne minden a szovetsegen belul. Bar ez gondolom ugyanugy igaz a del-amerikai szövetségek többségére.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
biztos, hogy a copa miatt? szerintem nem, mert elvileg a copa alatt hivatalosan nem is volt nekik elnökük. Nem vagyok otthon a témában, mert a kutyaütő dél-amerikai szarcsapatok nem érdekelnek, de mintha valami ilyesmit láttam volna valahol...Veidt írta:Copa miatt lemondott az argentin FA elnöke.
Állt a bál már a copa előtt is vagy nem?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi úgylátszik mindig mindenben követendő példa :Veidt írta:Copa miatt lemondott az argentin FA elnöke.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Igazi luzer.kara30 írta:Egy kis Higany esszencia: http://www.marca.com/futbol/argentina/2 ... b4671.html
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- kara30
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl
Egy kis Higany esszencia: http://www.marca.com/futbol/argentina/2 ... b4671.html
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Rendben sorryRealista24 írta:Kicsit módosítottam dzsi. Figyelj oda.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kicsit módosítottam dzsi. Figyelj oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Akinek renben vannak az emberi értékei és át is lát a média vakításán az egyértelműen Cr párti.Ő egy vezér, a saját kattantságával ami minden vezérnek meg volt.Messi csak egy jó focista, emberileg meg egy gyerek szintjén mozog.
Ez a hiszti amit Messi csinál,nem az hogy Cr csapkod ha vesztésre áll a hazája.
Ja és a nagy klubhűség... Ez a megmozdulás Messitől garantálja,hogy ha let volna zsinorban 2-3 rosszabb éve a barcának már rég máhol tolná.Nincs vele bajom,leszarom messit ,de csak sajnálni tudom azt aki szerint ő egy példakép.Focizni azt nagyon tud,de egy példaképhez ennek az alanuszi embernek semmi köze.
Örülők nagyon a bukásának,nem azért mert tőle sajnálnám, a sok barcástól sajnálom,akik egy szaros copa győzelem után megint elferdítették volna a valóságot, miszerint messibek bármi köze lenne a valaha volt legjobb címhez.
Barcáékon kívul senki nem fog pozitívan emlékezni rá.A történelem könyvben ott lesz, a legjobbak kozott lesz emlegetve, de csak a barcelonábak adott,a világ focijának semmit,más csapatnak semmit... Egy emlékezetes nagy tornája sincs mint ahogy cének sem de őt legalább angliában is megkoronázták.
Az én világomvan a valahavolt legjobb hátán vipeli hazáját a vb győzelemig,mint Maradona,Pelé,Zizu vagy R9. Persze kellenek csapattársak is,de ez az argentín válogatott nevekben is erős,jóval erősebb mint pl a portugál.
Szóval ja Messi egy klub legenda,aki meg a valahavolt legjobb bak említi az hülye ehhez a sporthoz
Ez a hiszti amit Messi csinál,nem az hogy Cr csapkod ha vesztésre áll a hazája.
Ja és a nagy klubhűség... Ez a megmozdulás Messitől garantálja,hogy ha let volna zsinorban 2-3 rosszabb éve a barcának már rég máhol tolná.Nincs vele bajom,leszarom messit ,de csak sajnálni tudom azt aki szerint ő egy példakép.Focizni azt nagyon tud,de egy példaképhez ennek az alanuszi embernek semmi köze.
Örülők nagyon a bukásának,nem azért mert tőle sajnálnám, a sok barcástól sajnálom,akik egy szaros copa győzelem után megint elferdítették volna a valóságot, miszerint messibek bármi köze lenne a valaha volt legjobb címhez.
Barcáékon kívul senki nem fog pozitívan emlékezni rá.A történelem könyvben ott lesz, a legjobbak kozott lesz emlegetve, de csak a barcelonábak adott,a világ focijának semmit,más csapatnak semmit... Egy emlékezetes nagy tornája sincs mint ahogy cének sem de őt legalább angliában is megkoronázták.
Az én világomvan a valahavolt legjobb hátán vipeli hazáját a vb győzelemig,mint Maradona,Pelé,Zizu vagy R9. Persze kellenek csapattársak is,de ez az argentín válogatott nevekben is erős,jóval erősebb mint pl a portugál.
Szóval ja Messi egy klub legenda,aki meg a valahavolt legjobb bak említi az hülye ehhez a sporthoz
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Amikor ma reggel olvastam a hireket az elso dolog ami eszembe jutott Messirol h onzo... nem erdekli mi lesz a hazaja valogatottjaval, verig van sertve mert lebogott (az amugy jelentektelen) copa American es kihagyott egy buntetot... es innentol kezdve mindenki hibas kiveve o, es h nem erdemli meg a sajat hazaja h ertuk jatsszon... es milyen vezeto az ilyen? Magaval huz 6 tarsat h ok is hazaarulok legyenek... Az egesz vilag a kis messzike korul forog, hah!
Es akkor nalunk jatszik ez a hisztiano, ahogy hivjak, aki sir, ugral, csapkod mert szeretne az orszagat buszkeve tenni, eredmenyeket elerni, probalkozik erosen, nem akar beegni, es ha bar elso ket meccsen ertelmes rugasa nem volt nem adta fel... jott a riporter, CR elhajitotta a mikrofonjat majd kiment a palyara (megha ellenunk is) es ott bizonyitott, klasszis teljesitmenyt nyujtott, aztan kiejtettek a horvatokat... mert van karaktere es akarat ereje... erre messi a hos, az idol, micsinal? feladja, felrugja es onzoen csak magara gondolva hoz egy mocskos dontest... ott hagyja az orszagat romokban, kop a cimerre es a tarsait is ugyanerre keszteti...
MILYEN EMBER EZ???
Es akkor nalunk jatszik ez a hisztiano, ahogy hivjak, aki sir, ugral, csapkod mert szeretne az orszagat buszkeve tenni, eredmenyeket elerni, probalkozik erosen, nem akar beegni, es ha bar elso ket meccsen ertelmes rugasa nem volt nem adta fel... jott a riporter, CR elhajitotta a mikrofonjat majd kiment a palyara (megha ellenunk is) es ott bizonyitott, klasszis teljesitmenyt nyujtott, aztan kiejtettek a horvatokat... mert van karaktere es akarat ereje... erre messi a hos, az idol, micsinal? feladja, felrugja es onzoen csak magara gondolva hoz egy mocskos dontest... ott hagyja az orszagat romokban, kop a cimerre es a tarsait is ugyanerre keszteti...
MILYEN EMBER EZ???
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- dzsi91
Szerintem az öreg diégo erőteljesen szúrkálta otthon a Messis babáját.Legalábbis minden nYilatkozatával csak nyomást pakolt krosztus fiára,kétlem hogy felhőtlenul tudott volna orulni ha a kis leo révbe érterry76 írta:Nos, akkor még mindíg egy azisten :MARADONA
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Nos, akkor még mindíg egy azisten :MARADONA
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
#Mexit :DDDDDhehe írta:http://www.goal.com/en/news/586/copa-am ... ID=HP_BN_6
könyörögjetek, hogy újra meglégyen az Úr eljövetele
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Imándám, ha a VB-re összeállna egy jó kis argentin csapat, viszont Messi addigra meggondolná magát, engedne milliók hívásának, majd közvetlen a VB előtti visszatérésével jól hazavágná az öltöző hangulatát és még a csoportból is kiesnének
Nagyon jó Messifan riogató lennék
Nagyon jó Messifan riogató lennék
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
http://www.goal.com/en/news/586/copa-am ... ID=HP_BN_6