a FIFA Coca Cola listat csak evente valtoztatjak? mert ott meg mindig csk 20.ak vagyunk, az osztrakok meg 10.ek...problem?András93 írta:Végül a 13. helyen végeztünk.
EB - 2016
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: EB - 2016
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Rashford az 5 percnyi játéka alatt több cselt csinált, mint bárki az egész meccs alatt. Az azért kemény, Sterling biztos megint nagyon jó volt.. (Csak a végére tudtam odakapcsolni)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Egyébként kicsit még visszatekintve, engem eléggé meglepett hogy az olaszoktól senki nem fogja kihagyni a németek elleni meccset (kivéve Mottát, de ő amúgy is csak csere). Okosan csinálták. Utána meg törlődnek a sárgák úgyis.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szagolgatja a farkát = rossz edző.Milyen szempontok szerint értékeled az edzők tudását, tényleg érdekel?
Amikor valaki mindenki szakmai érvelés nélkül benyög egy ilyen lenéző szöveget pl egy világbajnok edző felé, azért az nem gyenge. Olyan simán hozza a német válogatott nagy magabiztosággal a meccseket és nő az ellenfelek fölé, mint ha egy NB1es csapattal játszanának. Példaul a regnálása alatt a játékosok labdával töltött ideje nagy százalékban csökkent, amit kb a legnehezebb elérni, mert csak aprólékosan megtervezett csapatmunkával lehet elérni. Felépítette talán a legjobban felépített válogatottat, úgy, hogy igazi világklasszis játékosuk Kroost leszámítva nincs.Remy írta:Miért van ennyi minősíthetetlenül gyenge edző az EB-n? Ráadásul top csapatoknál? Lőw, Boszke, Deschamp, Hodson, Santos...
Érthetetlen.
És azt, mondani rá, hogy minősithetelenül gyenge edző...
Milyen szempontok szerint értékeled az edzők tudását, tényleg érdekel?
Mindent elmond a bagolyról hogy Sterling 4 meccsből 3on kezdő volt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BREAKING: Roy Hodgson has announced his resignation as #ENG manager. #ENGISL #EURO2016
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Azért most az angoloknak nem volt rossz keretük erre az EB-re... ha nem egyéni szimpátia szerint pakolgatta volna fel a játékosokat, akkor még jók is lehettek volna az elődöntőig.
Echte angol focit tanulták ezek a srácok, és középen erőltetik azt a rohadt játékot. Még középen is ívelgetni akarnak. Kane játszatása... nem értem, hogy miért nem cserélte le, emberhátrány volt. Nem is értem, hogy miért ő volt a kezdő csatár az angoloknál. Kombinatív játékban nem tűnik használhatónak. Nem tudom, hogy miért nem játszották a széleket. Bejött a Rashford srác is... 4 perc alatt többet csinált, mint a többiek az egész második félidőben. Nem tudom minek jegelte az egész EB-n. Lendületes, jó tavasza volt, ráadásul nem is tolta végig az egész szezont a Premier Leage-ben. Még használható is lett volna.
Echte angol focit tanulták ezek a srácok, és középen erőltetik azt a rohadt játékot. Még középen is ívelgetni akarnak. Kane játszatása... nem értem, hogy miért nem cserélte le, emberhátrány volt. Nem is értem, hogy miért ő volt a kezdő csatár az angoloknál. Kombinatív játékban nem tűnik használhatónak. Nem tudom, hogy miért nem játszották a széleket. Bejött a Rashford srác is... 4 perc alatt többet csinált, mint a többiek az egész második félidőben. Nem tudom minek jegelte az egész EB-n. Lendületes, jó tavasza volt, ráadásul nem is tolta végig az egész szezont a Premier Leage-ben. Még használható is lett volna.
- András93
Mondjuk ha kikaptunk volna a portugáloktól, akkor a horvátokkal játszottunk volna.matador írta:Borzasztó dühítő, hogy a belgákkal kellett játszanunk. Ezt az Angliát mi focival küldtük volna haza.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Borzasztó dühítő, hogy a belgákkal kellett játszanunk. Ezt az Angliát mi focival küldtük volna haza.
Sportfilozófia: Roger Federer
Mindegy, ki van ott, fogyatékosokból nem lehet focicsapatot csinálni.
Ja. Vagy Nevillet.Sierra írta:Kegyetlen az öreg, nem értem miért hagyják bohóckodni ezt is évekig, inkább rakták volna oda az öreg Redknappet.
Kegyetlen az öreg, nem értem miért hagyják bohóckodni ezt is évekig, inkább rakták volna oda az öreg Redknappet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/Cl_GLP_XIAEPF0A.jpg
#ENG have scored 11 goals in 11 games at major tournaments under Roy Hodgson.
#ENG have scored 11 goals in 11 games at major tournaments under Roy Hodgson.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Just a reminder, Roy Hodgson is the highest paid manager at #EURO2016, earning £3.5m per year. Yup.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én nem haragszom izlandra.
Persze ne nyerjék meg, de vicces nézni, ahogy a sok önelégült, túlsztárolt csapatok sorra szenvednek.
Jöjjön végre valaki egy focival és verje meg őket.
Kérdés meddig bírja Rejkjavik, hogy 15-20.000 izlandi "fanatikus" kiabálja a viking ordítozást a 120.000 fős lakosságból.
Ha így folytatják nem lesz ember a postán, kórházban, birka nyíró szalonban.
Persze ne nyerjék meg, de vicces nézni, ahogy a sok önelégült, túlsztárolt csapatok sorra szenvednek.
Jöjjön végre valaki egy focival és verje meg őket.
Kérdés meddig bírja Rejkjavik, hogy 15-20.000 izlandi "fanatikus" kiabálja a viking ordítozást a 120.000 fős lakosságból.
Ha így folytatják nem lesz ember a postán, kórházban, birka nyíró szalonban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Wayne Rooney's game by numbers:
10 misplaced passes
4 failed crosses
0 assists
0 aerial duels won
10 misplaced passes
4 failed crosses
0 assists
0 aerial duels won
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Há me az ázsiaikat jobb érdekli egy retek meccs a plben, azt veszik mint a cukrot.Realista24 írta:
3-4 milliárd euróért, amit kapnak A spanyol bajnokságban meg szenvednek a kicsik a pénztelenségtől.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦