EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 11:54

Olaszokra nyomtam, őket is szeretnem.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. június 28., kedd 11:41

En portugaliara nyomtam.
Aki a masik agrol jut be a dontobe az addigra total ki lesz faradva. Kiveve ha a franciak mert nekik eddig elegge szerencses az utjuk a 4 koze.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 28., kedd 11:36

Olaszokra nyomtam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 11:34

Franciákok, Dösamp ide, Karim ügye oda...Allez les bleus van pucagolyók!

Amúgy a legreálisabbnak a németeket mondanám.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 28., kedd 11:29

Legjobban portugál győzelemnek örülnék, részben ezért nyomtam rájuk. Másik ok az, hogy szerintem döntőzni fognak és ott már tényleg bármi lehet. Lengyeleket csak megcsapják, aztán nagy valószínűséggel a belgák jönnek, ők meg sztem még fgy-k ehhez. Aztán döntőben Cé kivégzi a németeket :shifty:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 28., kedd 11:19

Olaszokra nyomtam.
Még a Németek lesz nehéz falat főleg ők is nagy esélyesek utána a Franciák de ők eddig engem nem győztek meg.

De persze Portugáliát szeretném. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 28., kedd 11:14

Sajnálom azt aki benyeli...

Szavazásnál a portugálokra nyomta, mert őket szeretném :D Amúgy már a csoportmeccsek alatt írtam hogy az olaszok nagyon esélyesek, de hát ehhez a németeket is meg kell verni, jó meccs lesz az

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 10:31

emberek terjesztik a belga doppingvétséges hírt....
és hogy a magyarok maradtak játékban :lol: :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 28., kedd 10:07

Hodgson 68 éves, lol

Del Bosquera haragszok a legjobban, akartam íni egy hosszú rage commentet, de rövid leszek..már a VB-n megbukott, most még inkább. Persze az olaszoktól ki lehet kapni, de 0, abszolút 0 esélyük volt így...

Már a csoportban látszott, hogy baj van, a cseheket egy Piqé fejessel tudták legyűrni, a törököket valahogy megverték, aztán kapták is a horvátoktól a maflást. Erre mit csinál ez az fgy? Negyedszer is felrakja ugyanazt a kezdőt, 0 változtatás. Nolito, Aduriz, Morata, hát kik ezek bakker?? Ja meg az egész évben teljesen használhatatlan Fabregas is beton kezdő, MIÉRT??

A vb-t meg az eb-t is a Barca kp-ja nyerte meg, és akkor még voltak csatárok is, delboszke nem csinált semmitse csak hátradőlt a székében és hagyta, hogy Iniesta meg Xavi játsszák azt amit tudnak. Ezzel nem is lenne baj, csak az a generáció kifutott, most kellene csinálni is valamit, annyi jó játékos van a spanyoloknál, erre már a második tornát pazarolják el..

Del Bosque takarodj!!! :-@

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 28., kedd 9:50

Anthony írta:VDB még nem mondott le??

Sajnos a sok világtalan edző lehúzza az EB-t...
Korrupt mocskos szövetségek mindenhova kinevezik a haverokat, nem csak Magyarországon van ilyen...ott vannak a brazilok, argentinek, VDB a VB után kellett volna távozzon nagyon gyorsan, a bagoly is az angoloktól...hol vannak a hollandok??

Az a baj, hogy komoly edző ritkán vállal el egy nemzeti válogatottat, egyszerűen nem éri meg, 6 meccset játszanak egy évben, klubcsapatnál komolyabb fizu, karrier lehetőség van. Ezért nagyrészt ez ilyen nyugdíjas állás az Hodgson meg DelBosqe féléknek. Meg ott vannak még az ilyen másofvonalas portugál meg belga, vagy akár horvát edzők. Sokkal több van ezekben a csapatokban azért.

Egy ilyen olasz csapatnak egy Conteval ez a torna csemege eddig, kíváncsi leszek a németek mihez kezdenek ellenük?
Nem kellene ide nagy edzo, csak nyitott szem...azzal van baj hogy bevannak ezek gyoposodve es keptelenek valtoztatni azon amit egesz eletukben nyomattak, valoszinuleg sikertelenul. Santos is...ugy akarja jatszatni a portugalokat ahogy a gorogoket...hihetetlen. Megcsinaltak nehany szep rovid passzt, kenyszeritot a kp n erre az a vilagi birka ott ulotott a palya szelen h rugjak mar fel a labdat.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. június 28., kedd 9:19

1 szélsővel a keretben amúgy is nehéz 4-4-2-t játszani...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 8:51

Én az angolokat felküldtem volna egy sima 4-4-2-ben aztán had záporozzanak középre a labdák. :D
Ezzel csak az a baj, hogy nmate megye hármas csapata is kivédekezi, mert tudja, hogy mi lesz. Szlovákok ellen ugyanezt csinálták. Volt bent úgy 5 190 cm-es vagy magasabb ember középen a védekezéskor, de ész nélkül ívelgettek befelé, pedig még hármat kellett volna tolni a labdán vagy passzolni és már ott is lettek volna a tizenhatoson belül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. június 28., kedd 8:47

Azért Kane nem volt teljesen veszélytelen. Megvoltak a helyzetei, próbálkozott, de szabikat neki se kellene lőnie :lol:

Nálam, aki még Sterlingnél is gyengébb volt az Rooney. Sose értettem, hogy mit esznek rajta az emberek. Egy 0 az ember.
Én az angolokat felküldtem volna egy sima 4-4-2-ben aztán had záporozzanak középre a labdák. :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 28., kedd 8:19

VDB még nem mondott le??

Sajnos a sok világtalan edző lehúzza az EB-t...
Korrupt mocskos szövetségek mindenhova kinevezik a haverokat, nem csak Magyarországon van ilyen...ott vannak a brazilok, argentinek, VDB a VB után kellett volna távozzon nagyon gyorsan, a bagoly is az angoloktól...hol vannak a hollandok??

Az a baj, hogy komoly edző ritkán vállal el egy nemzeti válogatottat, egyszerűen nem éri meg, 6 meccset játszanak egy évben, klubcsapatnál komolyabb fizu, karrier lehetőség van. Ezért nagyrészt ez ilyen nyugdíjas állás az Hodgson meg DelBosqe féléknek. Meg ott vannak még az ilyen másofvonalas portugál meg belga, vagy akár horvát edzők. Sokkal több van ezekben a csapatokban azért.

Egy ilyen olasz csapatnak egy Conteval ez a torna csemege eddig, kíváncsi leszek a németek mihez kezdenek ellenük?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2016. június 28., kedd 7:50

ott van egy verbeli center a palyan, de mit is csinalnak? orlodnek a kozepso teruleteken, a szogleteket a center!! adja be, a szeljatekot hiaba probaljak a szelsok, nincs tamogatasuk... teljesen logikatlan az egesz.
sterlinget pedig egy ilyen eb utan orokre elzavarnam a valogatottol a helyukben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 7:27

nmate írta:
Demes írta:Mindent elmond a bagolyról hogy Sterling 4 meccsből 3on kezdő volt :lol:
Mondjuk tegnap rajta kívül senki nem volt képes értelmes megmozdulásra.

A legnagyobb csalódás nekem Kane. Aki nem rossz focista, és jol focizott az elmúlt 2 szezonban, persze azert nem egy zseni... de hogy 4 meccsen keresztül teljesen veszelytelen legyen az gáz.
Es hányan le akartak igazolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 28., kedd 7:23

Demes írta:Mindent elmond a bagolyról hogy Sterling 4 meccsből 3on kezdő volt :lol:
Mondjuk tegnap rajta kívül senki nem volt képes értelmes megmozdulásra.

A legnagyobb csalódás nekem Kane. Aki nem rossz focista, és jol focizott az elmúlt 2 szezonban, persze azert nem egy zseni... de hogy 4 meccsen keresztül teljesen veszelytelen legyen az gáz.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 28., kedd 7:02

Veidt írta:Egyébként kicsit még visszatekintve, engem eléggé meglepett hogy az olaszoktól senki nem fogja kihagyni a németek elleni meccset (kivéve Mottát, de ő amúgy is csak csere). Okosan csinálták. Utána meg törlődnek a sárgák úgyis.
Conte vezetésével egész nézhetőek, pedig én aztán nagyon nem csipem a digokat. Ha meg verratti+Jorginho is játszana meg a végén szimpatikusak is lennének.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2016. június 28., kedd 4:10

Koszonom a valaszt! :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 28., kedd 2:23

miVida írta:
a FIFA Coca Cola listat csak evente valtoztatjak? mert ott meg mindig csk 20.ak vagyunk, az osztrakok meg 10.ek...problem? :|
Julius kozepen erkezik a kovetkezo frissites.

Vissza: