EB - 2016
- Galacticos
Re: EB - 2016
En portugaliara nyomtam.
Aki a masik agrol jut be a dontobe az addigra total ki lesz faradva. Kiveve ha a franciak mert nekik eddig elegge szerencses az utjuk a 4 koze.
Aki a masik agrol jut be a dontobe az addigra total ki lesz faradva. Kiveve ha a franciak mert nekik eddig elegge szerencses az utjuk a 4 koze.
Olaszokra nyomtam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Franciákok, Dösamp ide, Karim ügye oda...Allez les bleus van pucagolyók!
Amúgy a legreálisabbnak a németeket mondanám.
Amúgy a legreálisabbnak a németeket mondanám.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legjobban portugál győzelemnek örülnék, részben ezért nyomtam rájuk. Másik ok az, hogy szerintem döntőzni fognak és ott már tényleg bármi lehet. Lengyeleket csak megcsapják, aztán nagy valószínűséggel a belgák jönnek, ők meg sztem még fgy-k ehhez. Aztán döntőben Cé kivégzi a németeket
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Olaszokra nyomtam.
Még a Németek lesz nehéz falat főleg ők is nagy esélyesek utána a Franciák de ők eddig engem nem győztek meg.
De persze Portugáliát szeretném.
Még a Németek lesz nehéz falat főleg ők is nagy esélyesek utána a Franciák de ők eddig engem nem győztek meg.
De persze Portugáliát szeretném.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sajnálom azt aki benyeli...
Szavazásnál a portugálokra nyomta, mert őket szeretném Amúgy már a csoportmeccsek alatt írtam hogy az olaszok nagyon esélyesek, de hát ehhez a németeket is meg kell verni, jó meccs lesz az
Szavazásnál a portugálokra nyomta, mert őket szeretném Amúgy már a csoportmeccsek alatt írtam hogy az olaszok nagyon esélyesek, de hát ehhez a németeket is meg kell verni, jó meccs lesz az
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
emberek terjesztik a belga doppingvétséges hírt....
és hogy a magyarok maradtak játékban
és hogy a magyarok maradtak játékban
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hodgson 68 éves, lol
Del Bosquera haragszok a legjobban, akartam íni egy hosszú rage commentet, de rövid leszek..már a VB-n megbukott, most még inkább. Persze az olaszoktól ki lehet kapni, de 0, abszolút 0 esélyük volt így...
Már a csoportban látszott, hogy baj van, a cseheket egy Piqé fejessel tudták legyűrni, a törököket valahogy megverték, aztán kapták is a horvátoktól a maflást. Erre mit csinál ez az fgy? Negyedszer is felrakja ugyanazt a kezdőt, 0 változtatás. Nolito, Aduriz, Morata, hát kik ezek bakker?? Ja meg az egész évben teljesen használhatatlan Fabregas is beton kezdő, MIÉRT??
A vb-t meg az eb-t is a Barca kp-ja nyerte meg, és akkor még voltak csatárok is, delboszke nem csinált semmitse csak hátradőlt a székében és hagyta, hogy Iniesta meg Xavi játsszák azt amit tudnak. Ezzel nem is lenne baj, csak az a generáció kifutott, most kellene csinálni is valamit, annyi jó játékos van a spanyoloknál, erre már a második tornát pazarolják el..
Del Bosque takarodj!!!
Del Bosquera haragszok a legjobban, akartam íni egy hosszú rage commentet, de rövid leszek..már a VB-n megbukott, most még inkább. Persze az olaszoktól ki lehet kapni, de 0, abszolút 0 esélyük volt így...
Már a csoportban látszott, hogy baj van, a cseheket egy Piqé fejessel tudták legyűrni, a törököket valahogy megverték, aztán kapták is a horvátoktól a maflást. Erre mit csinál ez az fgy? Negyedszer is felrakja ugyanazt a kezdőt, 0 változtatás. Nolito, Aduriz, Morata, hát kik ezek bakker?? Ja meg az egész évben teljesen használhatatlan Fabregas is beton kezdő, MIÉRT??
A vb-t meg az eb-t is a Barca kp-ja nyerte meg, és akkor még voltak csatárok is, delboszke nem csinált semmitse csak hátradőlt a székében és hagyta, hogy Iniesta meg Xavi játsszák azt amit tudnak. Ezzel nem is lenne baj, csak az a generáció kifutott, most kellene csinálni is valamit, annyi jó játékos van a spanyoloknál, erre már a második tornát pazarolják el..
Del Bosque takarodj!!!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem kellene ide nagy edzo, csak nyitott szem...azzal van baj hogy bevannak ezek gyoposodve es keptelenek valtoztatni azon amit egesz eletukben nyomattak, valoszinuleg sikertelenul. Santos is...ugy akarja jatszatni a portugalokat ahogy a gorogoket...hihetetlen. Megcsinaltak nehany szep rovid passzt, kenyszeritot a kp n erre az a vilagi birka ott ulotott a palya szelen h rugjak mar fel a labdat.Anthony írta:VDB még nem mondott le??
Sajnos a sok világtalan edző lehúzza az EB-t...
Korrupt mocskos szövetségek mindenhova kinevezik a haverokat, nem csak Magyarországon van ilyen...ott vannak a brazilok, argentinek, VDB a VB után kellett volna távozzon nagyon gyorsan, a bagoly is az angoloktól...hol vannak a hollandok??
Az a baj, hogy komoly edző ritkán vállal el egy nemzeti válogatottat, egyszerűen nem éri meg, 6 meccset játszanak egy évben, klubcsapatnál komolyabb fizu, karrier lehetőség van. Ezért nagyrészt ez ilyen nyugdíjas állás az Hodgson meg DelBosqe féléknek. Meg ott vannak még az ilyen másofvonalas portugál meg belga, vagy akár horvát edzők. Sokkal több van ezekben a csapatokban azért.
Egy ilyen olasz csapatnak egy Conteval ez a torna csemege eddig, kíváncsi leszek a németek mihez kezdenek ellenük?
1 szélsővel a keretben amúgy is nehéz 4-4-2-t játszani...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel csak az a baj, hogy nmate megye hármas csapata is kivédekezi, mert tudja, hogy mi lesz. Szlovákok ellen ugyanezt csinálták. Volt bent úgy 5 190 cm-es vagy magasabb ember középen a védekezéskor, de ész nélkül ívelgettek befelé, pedig még hármat kellett volna tolni a labdán vagy passzolni és már ott is lettek volna a tizenhatoson belül.Én az angolokat felküldtem volna egy sima 4-4-2-ben aztán had záporozzanak középre a labdák.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Azért Kane nem volt teljesen veszélytelen. Megvoltak a helyzetei, próbálkozott, de szabikat neki se kellene lőnie
Nálam, aki még Sterlingnél is gyengébb volt az Rooney. Sose értettem, hogy mit esznek rajta az emberek. Egy 0 az ember.
Én az angolokat felküldtem volna egy sima 4-4-2-ben aztán had záporozzanak középre a labdák.
Nálam, aki még Sterlingnél is gyengébb volt az Rooney. Sose értettem, hogy mit esznek rajta az emberek. Egy 0 az ember.
Én az angolokat felküldtem volna egy sima 4-4-2-ben aztán had záporozzanak középre a labdák.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
VDB még nem mondott le??
Korrupt mocskos szövetségek mindenhova kinevezik a haverokat, nem csak Magyarországon van ilyen...ott vannak a brazilok, argentinek, VDB a VB után kellett volna távozzon nagyon gyorsan, a bagoly is az angoloktól...hol vannak a hollandok??
Az a baj, hogy komoly edző ritkán vállal el egy nemzeti válogatottat, egyszerűen nem éri meg, 6 meccset játszanak egy évben, klubcsapatnál komolyabb fizu, karrier lehetőség van. Ezért nagyrészt ez ilyen nyugdíjas állás az Hodgson meg DelBosqe féléknek. Meg ott vannak még az ilyen másofvonalas portugál meg belga, vagy akár horvát edzők. Sokkal több van ezekben a csapatokban azért.
Egy ilyen olasz csapatnak egy Conteval ez a torna csemege eddig, kíváncsi leszek a németek mihez kezdenek ellenük?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ott van egy verbeli center a palyan, de mit is csinalnak? orlodnek a kozepso teruleteken, a szogleteket a center!! adja be, a szeljatekot hiaba probaljak a szelsok, nincs tamogatasuk... teljesen logikatlan az egesz.
sterlinget pedig egy ilyen eb utan orokre elzavarnam a valogatottol a helyukben.
sterlinget pedig egy ilyen eb utan orokre elzavarnam a valogatottol a helyukben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es hányan le akartak igazolni.nmate írta:Mondjuk tegnap rajta kívül senki nem volt képes értelmes megmozdulásra.Demes írta:Mindent elmond a bagolyról hogy Sterling 4 meccsből 3on kezdő volt
A legnagyobb csalódás nekem Kane. Aki nem rossz focista, és jol focizott az elmúlt 2 szezonban, persze azert nem egy zseni... de hogy 4 meccsen keresztül teljesen veszelytelen legyen az gáz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk tegnap rajta kívül senki nem volt képes értelmes megmozdulásra.Demes írta:Mindent elmond a bagolyról hogy Sterling 4 meccsből 3on kezdő volt
A legnagyobb csalódás nekem Kane. Aki nem rossz focista, és jol focizott az elmúlt 2 szezonban, persze azert nem egy zseni... de hogy 4 meccsen keresztül teljesen veszelytelen legyen az gáz.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Conte vezetésével egész nézhetőek, pedig én aztán nagyon nem csipem a digokat. Ha meg verratti+Jorginho is játszana meg a végén szimpatikusak is lennének.Veidt írta:Egyébként kicsit még visszatekintve, engem eléggé meglepett hogy az olaszoktól senki nem fogja kihagyni a németek elleni meccset (kivéve Mottát, de ő amúgy is csak csere). Okosan csinálták. Utána meg törlődnek a sárgák úgyis.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Koszonom a valaszt!
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- h3x0r
Julius kozepen erkezik a kovetkezo frissites.miVida írta:a FIFA Coca Cola listat csak evente valtoztatjak? mert ott meg mindig csk 20.ak vagyunk, az osztrakok meg 10.ek...problem?András93 írta:Végül a 13. helyen végeztünk.