EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. június 28., kedd 18:35

Most, hogy már nem vagyunk versenyben, ti kinek szurkoltok? En remélem, hogy Izland és Portugália sokáig jut, nyilván nem utálom a lengyeleket és Bale-éket, közömbös vagyok a németekkel, belgákat és franciákkal szemben, egyedül az olaszokat nem akarom itt látni. Ilyen semmilyen kerettel nem szabad győzniük. Amúgy jó kis torna ez eddig.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 18:20

elég jó elkapott pillanat
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57F925D5
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 28., kedd 15:34

Neville alkalmatlan. Nem mintha tudnék jó jelöltet. Hagyják a fenébe, úgy se jutnak még elődöntőbe se soha. Egy elcsalt hazai cím pottyant le, több olyan nem lesz. Már úgy se menne.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 28., kedd 15:27

Nyilván kompetens személyre gondoltam. Bár persze nem szívesen vállalnak jobb/nagyobb nevű edzők valogatottakat.
Az meg hogy masodedzokent nem ő jelölte ki a csapatot egy dolog, de gondolom segitkezett a munkában es azért csak lettek volna olyan észrevételei amik segítették volna az angolokat. Lásd a Hierro-Zidane esetet nálunk.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 28., kedd 15:15

Zsombor írta:
lestat írta:
Gary Nevillet megprobalnam....Valencianal hulye volt nem fekudt neki ott sok minden de szerintem tobb van benne plusz a hazai kozeg is pozitiv hatassal lehet rá.
Szerintem pont hogy el kéne felejteniuk a hazai edzoket. Ráadásul most ott volt masodedzokent is nem? Csak meglátszott volna a munkája ha valamit tud.
Capello is lofasz volt ott hiábá külföldi persze ha lenne mozditható a piacon be lehetne probalkozni.

De a csapatot nem Gary Neville állította össze stb...
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 28., kedd 13:47

Jól van ,látom más is trollkodik rajtam kívül . Jelentkezzen aki még Izlandra nyomott . :mrgreen: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. június 28., kedd 13:46

Veidt írta:
alexoxladjackoxi írta: Tudom, hogy sérültek, de Jorginho nem, és még csak a keretben sincs benne. Azért ez mindent elárul Conte stílusáról... Ettől függetlenül nagyon érti a dolgát, és szemlátomást sikeres is.
Azért egy dolgot ne felejts el. A csatárok (Pellé, Éder, Zaza) kifejezetten gyenge játékosok. Ennek eredményeképp támadásban fel kell hogy lépjen melléjük az öt fős középpályáról a 2 szélső bekk, és 2 középpályás. Így hátul folyamatosan a 3 védő + a középpálya hátsó ékje marad, aki jelen esetben De Rossi. Ha még Jorginho is játszana mellette, akkor ő hiába nagyon kreatív játékos, túl kevés ember menne fel támadni. Ha meg Jorginho játszana DR helyén, akkor védekezésben lennének nagyon kevesek az olaszok. Ha egészséges lett volna Marchisio/Verratti, akkor lehetett volt komolyabban variálni. De szerintem ez a rendszer most pont így jó, hiába alkotja a kezdő felét átlagos képességű játékos. Két mélységi irányítónak pont annyira nincs hely, mint a szélsőknek (Bonaventura aki végül be sem került, Insigne, Fáraó)
Édert ki lehetne venni. Insigne tudna Pellé mögött árnyékéket játszani, és vele azért simán kreatívabbak lennének, de Conte tudja...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 28., kedd 13:42

lestat írta:
Gary Nevillet megprobalnam....Valencianal hulye volt nem fekudt neki ott sok minden de szerintem tobb van benne plusz a hazai kozeg is pozitiv hatassal lehet rá.
Szerintem pont hogy el kéne felejteniuk a hazai edzoket. Ráadásul most ott volt masodedzokent is nem? Csak meglátszott volna a munkája ha valamit tud.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 28., kedd 13:42

lestat írta:
Csak Glenn Hoddlet ne istenem...azmár 96ban is hulye volt ehhez.

Szerintem pont ugyan olyan sz*r lenne Neville, ő maradjon a szakértésnél, ez az edzősdi nem fekszik neki.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 28., kedd 13:37

kara30 írta:Na Shearer beajánlotta magát az angolokhoz. Esélyesnek tartják még Gareth Southgatet, Glenn Hoddlet meg Alan Pardewt. Jobbnál-jobbak. :x
Csak Glenn Hoddlet ne istenem...azmár 96ban is hulye volt ehhez.

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 28., kedd 13:37

wZoLee7 írta:Spanyoloknál is érdekes utód neveket dobtak fel...ott mondjuk lényeg hogy nulláról kezdjék. Sokan vannak akiknek ott már semmi keresnivalójuk nincsen, maximum a padon.
NSO-n a kommentelők pl Villat meg Torrest akarták most is csatárnak :lol: :lol:
Azért Torrest megértem miért lett volna jó választás, ha tudta volna azt a formát hozni, mint idén az Atmaban még hasznos is lehetett volna, Villa-t hagyjuk.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 28., kedd 13:23

Spanyoloknál is érdekes utód neveket dobtak fel...ott mondjuk lényeg hogy nulláról kezdjék. Sokan vannak akiknek ott már semmi keresnivalójuk nincsen, maximum a padon.
NSO-n a kommentelők pl Villat meg Torrest akarták most is csatárnak :lol: :lol:

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 13:10

Pardew amugy nem olyan rossz. Bar ennek az angol valogatottnak szerintem edes mindegy. Ezeken senki sem tud segiteni.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

kara30
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl

HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 28., kedd 13:09

Na Shearer beajánlotta magát az angolokhoz. Esélyesnek tartják még Gareth Southgatet, Glenn Hoddlet meg Alan Pardewt. Jobbnál-jobbak. :x

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 13:06

alexoxladjackoxi írta: Tudom, hogy sérültek, de Jorginho nem, és még csak a keretben sincs benne. Azért ez mindent elárul Conte stílusáról... Ettől függetlenül nagyon érti a dolgát, és szemlátomást sikeres is.
Azért egy dolgot ne felejts el. A csatárok (Pellé, Éder, Zaza) kifejezetten gyenge játékosok. Ennek eredményeképp támadásban fel kell hogy lépjen melléjük az öt fős középpályáról a 2 szélső bekk, és 2 középpályás. Így hátul folyamatosan a 3 védő + a középpálya hátsó ékje marad, aki jelen esetben De Rossi. Ha még Jorginho is játszana mellette, akkor ő hiába nagyon kreatív játékos, túl kevés ember menne fel támadni. Ha meg Jorginho játszana DR helyén, akkor védekezésben lennének nagyon kevesek az olaszok. Ha egészséges lett volna Marchisio/Verratti, akkor lehetett volt komolyabban variálni. De szerintem ez a rendszer most pont így jó, hiába alkotja a kezdő felét átlagos képességű játékos. Két mélységi irányítónak pont annyira nincs hely, mint a szélsőknek (Bonaventura aki végül be sem került, Insigne, Fáraó)
JUANITO MARAVILLA

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. június 28., kedd 12:40

Azért egy Veratti sokat dobna az olaszokon, ő olyan lenne, mint a Horvátoknak Modric.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. június 28., kedd 12:33

Veidt írta:
alexoxladjackoxi írta: Conte alatt 2 ilyen kreatív játékos sajnos nem nagyon lesz egyszerre a középpályán...
Miert, te kit raknal be...?
Verratti es Marchisio serult. Jorginhot szivesen megneztem volna en is, de ebben a rendszerben nincsen helye.
Tudom, hogy sérültek, de Jorginho nem, és még csak a keretben sincs benne. Azért ez mindent elárul Conte stílusáról... Ettől függetlenül nagyon érti a dolgát, és szemlátomást sikeres is.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 12:22

alexoxladjackoxi írta: Conte alatt 2 ilyen kreatív játékos sajnos nem nagyon lesz egyszerre a középpályán...
Miert, te kit raknal be...?
Verratti es Marchisio serult. Jorginhot szivesen megneztem volna en is, de ebben a rendszerben nincsen helye.
JUANITO MARAVILLA

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. június 28., kedd 12:03

Szerintem a német-olasz győztese fogja nyerni az EB-t. A franciáknak szurkolok, de idáig eléggé hajaznak a 2 évvel ezelőtti brazilokra... Nyögvenyelős, szűk győzelmek, aztán még nem is volt igazán komoly ellenfél... A másik ágról Belgiumot várom a döntőbe, de benne lehet az is, hogy Ronaldoék jutnak be. A portugálokon azt érzem, hogy akár már a lengyelek ellen kieshetnek, de szerencsével meglehet nekik a döntő is. Nyerni viszont már nem sok sanszuk van.
Galacticos írta:En portugaliara nyomtam.
Aki a masik agrol jut be a dontobe az addigra total ki lesz faradva. Kiveve ha a franciak mert nekik eddig elegge szerencses az utjuk a 4 koze.
Izlanddal speciel kifejezetten xarul jártak.
MesQueUnClub írta:
Veidt írta:Egyébként kicsit még visszatekintve, engem eléggé meglepett hogy az olaszoktól senki nem fogja kihagyni a németek elleni meccset (kivéve Mottát, de ő amúgy is csak csere). Okosan csinálták. Utána meg törlődnek a sárgák úgyis.
Conte vezetésével egész nézhetőek, pedig én aztán nagyon nem csipem a digokat. Ha meg verratti+Jorginho is játszana meg a végén szimpatikusak is lennének.
Conte alatt 2 ilyen kreatív játékos sajnos nem nagyon lesz egyszerre a középpályán...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 11:56

Joaquín Caparrós a Valencia, a Betis és a Deportivo Alavés ajánlatát is visszautasította, a hírek szerint azért, mert felkészült rá, hogy az RFEF őt kéri fel szövetségi kapitánynak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: