EB - 2016
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Re: EB - 2016
Most, hogy már nem vagyunk versenyben, ti kinek szurkoltok? En remélem, hogy Izland és Portugália sokáig jut, nyilván nem utálom a lengyeleket és Bale-éket, közömbös vagyok a németekkel, belgákat és franciákkal szemben, egyedül az olaszokat nem akarom itt látni. Ilyen semmilyen kerettel nem szabad győzniük. Amúgy jó kis torna ez eddig.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
elég jó elkapott pillanat
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57F925D5
https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57F925D5
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neville alkalmatlan. Nem mintha tudnék jó jelöltet. Hagyják a fenébe, úgy se jutnak még elődöntőbe se soha. Egy elcsalt hazai cím pottyant le, több olyan nem lesz. Már úgy se menne.
Nem illik.
Nyilván kompetens személyre gondoltam. Bár persze nem szívesen vállalnak jobb/nagyobb nevű edzők valogatottakat.
Az meg hogy masodedzokent nem ő jelölte ki a csapatot egy dolog, de gondolom segitkezett a munkában es azért csak lettek volna olyan észrevételei amik segítették volna az angolokat. Lásd a Hierro-Zidane esetet nálunk.
Az meg hogy masodedzokent nem ő jelölte ki a csapatot egy dolog, de gondolom segitkezett a munkában es azért csak lettek volna olyan észrevételei amik segítették volna az angolokat. Lásd a Hierro-Zidane esetet nálunk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Capello is lofasz volt ott hiábá külföldi persze ha lenne mozditható a piacon be lehetne probalkozni.Zsombor írta:Szerintem pont hogy el kéne felejteniuk a hazai edzoket. Ráadásul most ott volt masodedzokent is nem? Csak meglátszott volna a munkája ha valamit tud.lestat írta:
Gary Nevillet megprobalnam....Valencianal hulye volt nem fekudt neki ott sok minden de szerintem tobb van benne plusz a hazai kozeg is pozitiv hatassal lehet rá.
De a csapatot nem Gary Neville állította össze stb...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- P. Krisz
Jól van ,látom más is trollkodik rajtam kívül . Jelentkezzen aki még Izlandra nyomott .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Édert ki lehetne venni. Insigne tudna Pellé mögött árnyékéket játszani, és vele azért simán kreatívabbak lennének, de Conte tudja...Veidt írta:Azért egy dolgot ne felejts el. A csatárok (Pellé, Éder, Zaza) kifejezetten gyenge játékosok. Ennek eredményeképp támadásban fel kell hogy lépjen melléjük az öt fős középpályáról a 2 szélső bekk, és 2 középpályás. Így hátul folyamatosan a 3 védő + a középpálya hátsó ékje marad, aki jelen esetben De Rossi. Ha még Jorginho is játszana mellette, akkor ő hiába nagyon kreatív játékos, túl kevés ember menne fel támadni. Ha meg Jorginho játszana DR helyén, akkor védekezésben lennének nagyon kevesek az olaszok. Ha egészséges lett volna Marchisio/Verratti, akkor lehetett volt komolyabban variálni. De szerintem ez a rendszer most pont így jó, hiába alkotja a kezdő felét átlagos képességű játékos. Két mélységi irányítónak pont annyira nincs hely, mint a szélsőknek (Bonaventura aki végül be sem került, Insigne, Fáraó)alexoxladjackoxi írta: Tudom, hogy sérültek, de Jorginho nem, és még csak a keretben sincs benne. Azért ez mindent elárul Conte stílusáról... Ettől függetlenül nagyon érti a dolgát, és szemlátomást sikeres is.
Szerintem pont hogy el kéne felejteniuk a hazai edzoket. Ráadásul most ott volt masodedzokent is nem? Csak meglátszott volna a munkája ha valamit tud.lestat írta:
Gary Nevillet megprobalnam....Valencianal hulye volt nem fekudt neki ott sok minden de szerintem tobb van benne plusz a hazai kozeg is pozitiv hatassal lehet rá.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem pont ugyan olyan sz*r lenne Neville, ő maradjon a szakértésnél, ez az edzősdi nem fekszik neki.lestat írta:
Csak Glenn Hoddlet ne istenem...azmár 96ban is hulye volt ehhez.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csak Glenn Hoddlet ne istenem...azmár 96ban is hulye volt ehhez.kara30 írta:Na Shearer beajánlotta magát az angolokhoz. Esélyesnek tartják még Gareth Southgatet, Glenn Hoddlet meg Alan Pardewt. Jobbnál-jobbak.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért Torrest megértem miért lett volna jó választás, ha tudta volna azt a formát hozni, mint idén az Atmaban még hasznos is lehetett volna, Villa-t hagyjuk.wZoLee7 írta:Spanyoloknál is érdekes utód neveket dobtak fel...ott mondjuk lényeg hogy nulláról kezdjék. Sokan vannak akiknek ott már semmi keresnivalójuk nincsen, maximum a padon.
NSO-n a kommentelők pl Villat meg Torrest akarták most is csatárnak
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Spanyoloknál is érdekes utód neveket dobtak fel...ott mondjuk lényeg hogy nulláról kezdjék. Sokan vannak akiknek ott már semmi keresnivalójuk nincsen, maximum a padon.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Pardew amugy nem olyan rossz. Bar ennek az angol valogatottnak szerintem edes mindegy. Ezeken senki sem tud segiteni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- kara30
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl
Na Shearer beajánlotta magát az angolokhoz. Esélyesnek tartják még Gareth Southgatet, Glenn Hoddlet meg Alan Pardewt. Jobbnál-jobbak.
- Veidt
Azért egy dolgot ne felejts el. A csatárok (Pellé, Éder, Zaza) kifejezetten gyenge játékosok. Ennek eredményeképp támadásban fel kell hogy lépjen melléjük az öt fős középpályáról a 2 szélső bekk, és 2 középpályás. Így hátul folyamatosan a 3 védő + a középpálya hátsó ékje marad, aki jelen esetben De Rossi. Ha még Jorginho is játszana mellette, akkor ő hiába nagyon kreatív játékos, túl kevés ember menne fel támadni. Ha meg Jorginho játszana DR helyén, akkor védekezésben lennének nagyon kevesek az olaszok. Ha egészséges lett volna Marchisio/Verratti, akkor lehetett volt komolyabban variálni. De szerintem ez a rendszer most pont így jó, hiába alkotja a kezdő felét átlagos képességű játékos. Két mélységi irányítónak pont annyira nincs hely, mint a szélsőknek (Bonaventura aki végül be sem került, Insigne, Fáraó)alexoxladjackoxi írta: Tudom, hogy sérültek, de Jorginho nem, és még csak a keretben sincs benne. Azért ez mindent elárul Conte stílusáról... Ettől függetlenül nagyon érti a dolgát, és szemlátomást sikeres is.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ikarus93
Azért egy Veratti sokat dobna az olaszokon, ő olyan lenne, mint a Horvátoknak Modric.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- alexoxladjackoxi
Tudom, hogy sérültek, de Jorginho nem, és még csak a keretben sincs benne. Azért ez mindent elárul Conte stílusáról... Ettől függetlenül nagyon érti a dolgát, és szemlátomást sikeres is.Veidt írta:Miert, te kit raknal be...?alexoxladjackoxi írta: Conte alatt 2 ilyen kreatív játékos sajnos nem nagyon lesz egyszerre a középpályán...
Verratti es Marchisio serult. Jorginhot szivesen megneztem volna en is, de ebben a rendszerben nincsen helye.
- Veidt
Miert, te kit raknal be...?alexoxladjackoxi írta: Conte alatt 2 ilyen kreatív játékos sajnos nem nagyon lesz egyszerre a középpályán...
Verratti es Marchisio serult. Jorginhot szivesen megneztem volna en is, de ebben a rendszerben nincsen helye.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- alexoxladjackoxi
Szerintem a német-olasz győztese fogja nyerni az EB-t. A franciáknak szurkolok, de idáig eléggé hajaznak a 2 évvel ezelőtti brazilokra... Nyögvenyelős, szűk győzelmek, aztán még nem is volt igazán komoly ellenfél... A másik ágról Belgiumot várom a döntőbe, de benne lehet az is, hogy Ronaldoék jutnak be. A portugálokon azt érzem, hogy akár már a lengyelek ellen kieshetnek, de szerencsével meglehet nekik a döntő is. Nyerni viszont már nem sok sanszuk van.
Izlanddal speciel kifejezetten xarul jártak.Galacticos írta:En portugaliara nyomtam.
Aki a masik agrol jut be a dontobe az addigra total ki lesz faradva. Kiveve ha a franciak mert nekik eddig elegge szerencses az utjuk a 4 koze.
Conte alatt 2 ilyen kreatív játékos sajnos nem nagyon lesz egyszerre a középpályán...MesQueUnClub írta:Conte vezetésével egész nézhetőek, pedig én aztán nagyon nem csipem a digokat. Ha meg verratti+Jorginho is játszana meg a végén szimpatikusak is lennének.Veidt írta:Egyébként kicsit még visszatekintve, engem eléggé meglepett hogy az olaszoktól senki nem fogja kihagyni a németek elleni meccset (kivéve Mottát, de ő amúgy is csak csere). Okosan csinálták. Utána meg törlődnek a sárgák úgyis.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Joaquín Caparrós a Valencia, a Betis és a Deportivo Alavés ajánlatát is visszautasította, a hírek szerint azért, mert felkészült rá, hogy az RFEF őt kéri fel szövetségi kapitánynak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema