EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

ferni

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 29., szerda 9:08

Kerlon írta: Nem is a kora miatt, hanem mert ő a Barca fociba illik, az meg már a válogatottnak nem megy. Mondjuk a vázolt 4141ed még működhetne is. Bár szerintem Morata nincs felnove semmihez, gyenge játékos, aki szerencsés, de nem úgy, mint Müller.
A Barca focival az ég világon semmi gond nincs, egy alapnak tökéletes csak ahogy telik az idő változtatni kell rajta, ahogy a Barca is megtette.
VdB érthetetlen módon ezt nem tette meg ês várta a csodát egy màra "elavult" focitól.
VdB leragadt a tikitaka 1.0nál, közben a Barcánál minimum 4.1es verziószámnál tartanak, bár tény néha bebugol a rendszer azt visszaesnek 1.0 környékére :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 29., szerda 8:40

ferni írta:
Kerlon írta:Szerintem jól döntött mindegyik. Át kell adni az új generációnak a lehetőséget, mert soha nem fog beérni. Gyakorlatilag én a Busquets, Fabregas, Silva 3-assal sem mindenképpen számolnék már.
Busquets 28 lesz nemsokára... ne vicceljünk már.
Jobbat meg nem igen mondasz nála arra a posztra bármennyire nem szívlelik egyesek.
De Gea
Carvajal Ramos Pique Alba
Busquets
Iniesta
bőven megüti a világklasszis mércét ez a részleg, főleg látva a többi válogatottat... erre nyugodtan lehetett volna építeni, a gondok feljebb kezdődnek, nem itt.
Előre is van már egy Lucas, akire úgy néz ki lehet majd számítani, Isco Thiago Koke Saúl négyes, mind nagyon fiatalok... (Illetve ez a Denis Suarez se egy elveszett gyerek valljuk be...)

Morata is kinőtte a kétballábas bfasz szerepet és bőven szint...
És tudom, hogy utálják rengetegen, ahogy én se szívlelem, de egy Diego Costa is befér ide bőven, illetve Nolito is bőven jó lesz minimum a VBig.

Jesé is robbanthat egyet, mert hiába vetette vissza a sérülés, van még benne bőven (persze nem nálunk).
Ott van még Paco Alcacer, Deulofeu is még észbekaphat, hogy a nagy arccal nem megy semmire, bár talán benne bízhatnak legkevésbé.
Piszok fiatal mind... És bármikor berobbanhat 1-1 ember még.
Keret meg a potenciál bőven meg van... bőven...
Egy értelmes edző kéne egyedül, mert láthatjuk, hogy annyira nagyon durván kimagasló válogatott nincs egy se.
Nem is a kora miatt, hanem mert ő a Barca fociba illik, az meg már a válogatottnak nem megy. Mondjuk a vázolt 4141ed még működhetne is. Bár szerintem Morata nincs felnove semmihez, gyenge játékos, aki szerencsés, de nem úgy, mint Müller.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 28., kedd 23:53

Hát igen, a spanyoloknak nem kell nagyon rettegni. Carvajal, Koke, Thiago, Saul, Isco, Lucas, Morata, Jesé, Paco...vannak itt olyanok is akiknek magukra kell találni, de ha ez megtörténik akkor kapnak egy olyan generációt ami bőven jó lehet megint néhány évig. Csak merjenek a fiatalokhoz nyúlni, melléjük vezetőnek ott lesz egy Ramos. Kapus poszton is megvannak, Alba is elvégzi amit kell. A kp-n Iniesta ellett volna, kellene oda, hogy akár padról is nyugalmat szórjon, mert az ilyen Fabregas féle unott képű játékosok már magukat is képtelenek motiválni

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 28., kedd 23:35

ferni írta:Iniesta másodvirágzását éli jelenleg... neki igen is helye lett volna még bőven a csapatban.
Sajnálom, hogy lemondta, élmény volt nézni most is.
Várható volt szerintem, tavaszra érződött már, hogy a heti 2 meccset nem bírja sajna, és fiatalabb se lesz.. Tényleg élmény volt most is nézni, szerintem a spanyolok legjobbja is volt az EB-n, de Barcásként örülök, mert így kicsit többet pihenhet majd, ami sajnos kelleni is fog neki.. :/
ferni írta:Isco Thiago Koke Saúl négyes, mind nagyon fiatalok... (Illetve ez a Denis Suarez se egy elveszett gyerek valljuk be...)
És még ott van Óliver Torres is, aki az Atma játékába annyira nem illik, de a spanyol fociba kegyetlenül. Remélem megy a nyáron Choloéktól, nagyon bírom a srácot, és több van benne mint amennyit játszott idén, csak egy jó csapat kéne neki, és akár ő is simán a válogatott közelbe kerülhet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 28., kedd 23:08

Kerlon írta:Szerintem jól döntött mindegyik. Át kell adni az új generációnak a lehetőséget, mert soha nem fog beérni. Gyakorlatilag én a Busquets, Fabregas, Silva 3-assal sem mindenképpen számolnék már.
Busquets 28 lesz nemsokára... ne vicceljünk már.
Jobbat meg nem igen mondasz nála arra a posztra bármennyire nem szívlelik egyesek.
De Gea
Carvajal Ramos Pique Alba
Busquets
Iniesta
bőven megüti a világklasszis mércét ez a részleg, főleg látva a többi válogatottat... erre nyugodtan lehetett volna építeni, a gondok feljebb kezdődnek, nem itt.
Előre is van már egy Lucas, akire úgy néz ki lehet majd számítani, Isco Thiago Koke Saúl négyes, mind nagyon fiatalok... (Illetve ez a Denis Suarez se egy elveszett gyerek valljuk be...)

Morata is kinőtte a kétballábas bfasz szerepet és bőven szint...
És tudom, hogy utálják rengetegen, ahogy én se szívlelem, de egy Diego Costa is befér ide bőven, illetve Nolito is bőven jó lesz minimum a VBig.

Jesé is robbanthat egyet, mert hiába vetette vissza a sérülés, van még benne bőven (persze nem nálunk).
Ott van még Paco Alcacer, Deulofeu is még észbekaphat, hogy a nagy arccal nem megy semmire, bár talán benne bízhatnak legkevésbé.
Piszok fiatal mind... És bármikor berobbanhat 1-1 ember még.
Keret meg a potenciál bőven meg van... bőven...
Egy értelmes edző kéne egyedül, mert láthatjuk, hogy annyira nagyon durván kimagasló válogatott nincs egy se.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 28., kedd 22:29

Szerintem jól döntött mindegyik. Át kell adni az új generációnak a lehetőséget, mert soha nem fog beérni. Gyakorlatilag én a Busquets, Fabregas, Silva 3-assal sem mindenképpen számolnék már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 28., kedd 21:59

Ini helyett inkább Silva és Cesc azok, akiknek le kéne mondaniuk a válogatottságot és akkor talán bekerülne a Koke-Saúl-Isco hármas, plusz Thiago sem a padon rohadna. Lehet nem estek volna ki, ha nem ezek a jóllakott már-már kiégett játékosok játszanak.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. június 28., kedd 21:46

Portugáliára szavaztam. A könnyebbik ágon vannak, borzalmasan kezdték az EB-t, de egyre inkább formába lendülnek, ha jó lesz a formaidőzítés, odaérhetnek a döntőbe, ott pedig már bármi lehetséges, CR az életéért fog játszani, annyira hajtana, utolsó dobása lenne egy EB-n...
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 28., kedd 21:44

Casillas egoja nem bírta el a padot, igazából már 14 után lemondhatta volna akkor. Iniesta meg a legjobb spanyol volt, de a bárszások lemondják. Ez az új divat.
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 28., kedd 21:40

Veidt írta:Casillas es Iniesta is lemondta.
Iniesta másodvirágzását éli jelenleg... neki igen is helye lett volna még bőven a csapatban.
Sajnálom, hogy lemondta, élmény volt nézni most is.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 21:37

Casillas es Iniesta is lemondta.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 28., kedd 20:40

rashidm írta:osztrákok ellen bedobták leszamilesz alapon, bejött az angolok ellen
Azért az elég nyilvánvaló, hogy tudatosan csinálják ezt.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 19:38

Amugy Hodgson volt az is aki azt mondta Roberto Carlonak hogy sosem lesz jó hátvéd. Carlos azt válaszolta hogy nem ért a focihoz. :mrgreen:
Mondjuk halasak lehetunk hogy eluldozte Milanobol hozzank.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 28., kedd 19:16

h3x0r írta:
nmate írta:Miért, Izland kerete erősebb, mint az olaszoké?
Ha egy kis csapat csinalja a bunkert es eredmenyes is vele, az szimpatikus, ha egy nagy csapat csinalja ugyanazt, az mar antifoci. Elobbit sokan istenitik, utobbit ugyanazok az emberek lehordjak a sarga foldik.
Azt tegyük hozzá, hogy Izland valami irgalmatlan nagy máker gólokat lőtt. Ellenünk kamu tizi, osztrákok ellen bedobták leszamilesz alapon, bejött az angolok ellen. Az olaszok még ha azt csinálják amit tudnak, azért nagyon szép gólokat lőttek a spanyolok ellen is. Ráadásul a spanyoloknak semmi közük nem volt a meccshez. Szóval jah, az olaszok nálam most szimpatikusabbak, mint mondjuk pl az Atlettatrikó.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 28., kedd 19:12

h3x0r írta:
Ha egy kis csapat csinalja a bunkert es eredmenyes is vele, az szimpatikus, ha egy nagy csapat csinalja ugyanazt, az mar antifoci. Elobbit sokan istenitik, utobbit ugyanazok az emberek lehordjak a sarga foldik.
Nem is erről szólt a kérdés.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 28., kedd 19:11

kara30
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl

HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 28., kedd 19:09

Fhú gyerekek: Spanyol lapok szerint felmerült az angoloknál szövetségi kapitányként Rafa Benítez!!!! :lol: :banplz:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 28., kedd 19:01

Miért, Izland kerete erősebb, mint az olaszoké?

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. június 28., kedd 18:54

Ez nagyon gyenge hasonlat volt, és ezt te is tudod. Annak szurkolsz, akinek akarsz amúgy, ezért kérdeztem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 28., kedd 18:43

Gascoigne írta:Ilyen semmilyen kerettel nem szabad győzniük.
Logikus gondolkodás...
Ennyiből Izland is essen akkor ki.

Olaszokkal vagyok. Lelkesek, akarják a győzelmet, és a saját stílusukhoz hozzáteszik azt a 3-4 érintős kontrajátékot amivel megnyerhetik. Persze, megkapom hogy Atma is ezt nyomja, akkor őket miért akarom a pokolban látni? Válasz egyszerű, mert ők kurva nagy alattomos férgek mellé, az olaszok pedig szerethető formák. + Buffon, legenda.

Vissza: