Kerlon írta:Szerintem jól döntött mindegyik. Át kell adni az új generációnak a lehetőséget, mert soha nem fog beérni. Gyakorlatilag én a Busquets, Fabregas, Silva 3-assal sem mindenképpen számolnék már.
Busquets 28 lesz nemsokára... ne vicceljünk már.
Jobbat meg nem igen mondasz nála arra a posztra bármennyire nem szívlelik egyesek.
De Gea
Carvajal Ramos Pique Alba
Busquets
Iniesta
bőven megüti a világklasszis mércét ez a részleg, főleg látva a többi válogatottat... erre nyugodtan lehetett volna építeni, a gondok feljebb kezdődnek, nem itt.
Előre is van már egy Lucas, akire úgy néz ki lehet majd számítani, Isco Thiago Koke Saúl négyes, mind nagyon fiatalok... (Illetve ez a Denis Suarez se egy elveszett gyerek valljuk be...)
Morata is kinőtte a kétballábas bfasz szerepet és bőven szint...
És tudom, hogy utálják rengetegen, ahogy én se szívlelem, de egy Diego Costa is befér ide bőven, illetve Nolito is bőven jó lesz minimum a VBig.
Jesé is robbanthat egyet, mert hiába vetette vissza a sérülés, van még benne bőven (persze nem nálunk).
Ott van még Paco Alcacer, Deulofeu is még észbekaphat, hogy a nagy arccal nem megy semmire, bár talán benne bízhatnak legkevésbé.
Piszok fiatal mind... És bármikor berobbanhat 1-1 ember még.
Keret meg a potenciál bőven meg van... bőven...
Egy értelmes edző kéne egyedül, mert láthatjuk, hogy annyira nagyon durván kimagasló válogatott nincs egy se.