Bundesliga
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
4-2 na az szép!
Pep papap NE csodálkozzon h 4et kapnak egy ilyen erős csapattól amik az összes játékosa támadó szellemű a középpályától fölfelé...nem értem miért nem játszik Schweinsteiger helyet ez a Shaqiri! nemtudom ki ő de bisztos vagyok benne h nem jobb középpályás min Schweini...legalább ő tud védekezni is nem csk passzolni! Rohadt ideges leszek Pepre ha nem figja játszatni Schweinit (remélem csk sérült volt előtte és azért csk csereként számítottt rá eddig az összes meccsen)
Amig nemtudnak normálisan labdát tartani kell egy TUTI labdaszerző és jó helyre passzoló játékos KELL és az szerintem Scweini nem pedig ez a Shaqiri
Ne értéstek félre nem drukkolok a bayernek sema dortmundak csk az ilyen butaságok mellet nemtudok elmenni szónélkül
Pep papap NE csodálkozzon h 4et kapnak egy ilyen erős csapattól amik az összes játékosa támadó szellemű a középpályától fölfelé...nem értem miért nem játszik Schweinsteiger helyet ez a Shaqiri! nemtudom ki ő de bisztos vagyok benne h nem jobb középpályás min Schweini...legalább ő tud védekezni is nem csk passzolni! Rohadt ideges leszek Pepre ha nem figja játszatni Schweinit (remélem csk sérült volt előtte és azért csk csereként számítottt rá eddig az összes meccsen)
Amig nemtudnak normálisan labdát tartani kell egy TUTI labdaszerző és jó helyre passzoló játékos KELL és az szerintem Scweini nem pedig ez a Shaqiri
Ne értéstek félre nem drukkolok a bayernek sema dortmundak csk az ilyen butaságok mellet nemtudok elmenni szónélkül
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Oké.....ma már hávimartinezre is volt az a jelző hogy zseni.......úgyhogy én kiszálltam....mert most úgy néz ki a barca elment,jött a bm és aki ott van az a isten,a márádóna a pelé az éusébió...........
kettes kiszállt.elég volt a tömjénből.
kettes kiszállt.elég volt a tömjénből.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Guardiola is viccbol fogja ra bizni a toppon levo Bayern kp-jat. A velemenyemnek semmi koze a media hypehoz, azok alapjan mondom amit a ket szememmel lattam tole. A mai mezonybol egyertelmuen a kiemelkedo jatekosok koze tartozik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Rendben van, megértem a véleményed, szerintem felesleges tovább nyúzni ezt a témát, maradjunk abban, hogy pár év múlva visszatérünk a témára.R.M.C.F írta:GT: Nem a tudásával van a probléma,sőt vele nincsen semmi....hanem aki túlfújja,aki topnak nevezi,vagy a posztja legjobbjának majd idővel.
hagyjuk már ezeket....nevetséges,lehet hogy ő lesz az elnuevo xavi.....vagy nem......majd elválik,de egyenlőre egy tehetség akikből van vagy 78 db európában.
Vamos Thiago!
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT: Nem a tudásával van a probléma,sőt vele nincsen semmi....hanem aki túlfújja,aki topnak nevezi,vagy a posztja legjobbjának majd idővel.
hagyjuk már ezeket....nevetséges,lehet hogy ő lesz az elnuevo xavi.....vagy nem......majd elválik,de egyenlőre egy tehetség akikből van vagy 78 db európában.
A média bontja az agyat.
A média bontja az agyat.
- GT37
Köszönöm, kedves tőled, mindazonáltal én nem azért dicsérem és tartom rendkívül sokra, mert azt olvastam a különböző sajtóorgánumokban, hogy mekkora király, hanem azért, mert pár kivétellel az összes meccsét láttam a Barçában, így láttam, honnan hová fejlődött, remélhetőleg tudom, nagyjából mire képes, illetve mennyi potenciál van benne.R.M.C.F írta:GT37, tisztelem a korrektségedet,ezt te is tudod,nem vagy az a fajta barcás aki a szarjankó kategória,de azért nem fogok egy alakra több virágszirmot dobni mert a média felfújta.....a tudását láttam,ténylegesen képzett,jól helyezkedő,nem lassú gondolkodású egyén......de azt kijelenteni előre,hogy ő lesz a posztja legjobbja,az akkora barbárság mintha azt mondom hogy torghelle lesz az aranycipős / 2014 ben európában.
Nem mondtam egy szóval se, hogy posztjának a legjobbja lesz, csupán annyit, hogy a legjobbak közé fog tartozni, jelentsen ez top5-öt, top10-et vagy "csak" top20-at. Ezt gondolom én innen a gép elől, rengeteg Thiago-passzal, -elmozgással, -csellel, -assziszttal (és még sorolhatnám) a fejemben.
Tény, hogy sok ismert, tehetséges középpályás található még rajta kívül Európában és szerte a világon, és olyanok is, akik akármikor berobbanhatnak a köztudatba, mégis azt gondolom, hogy Thiago a korosztályában már most is a legszűkebb elit tagja, és ha fejlődik, akkor pár éven belül világklasszis játékossá válhat.
Na mindegy, ez az én véleményem, lehet egyetérteni vagy kiröhögni, néhány év múlva meglátjuk, kinek volt igaza.
-
Sierra írta:Jó, lehet nagy potenciál van benne, attól még hol világelit? Sehol.
Majd ha fut egy-két olyan szezont, mint pl Xavi meg Iniesta szokott, akkor talán.
Persze hogy nem az....de én komolytalan vagyok,ezt már itt bebizonyítottam a sok év alatt.
Jó, lehet nagy potenciál van benne, attól még hol világelit? Sehol.
Majd ha fut egy-két olyan szezont, mint pl Xavi meg Iniesta szokott, akkor talán.
komolytalan vagy az ugyben, a vak is latja mennyi potencial rejlik a brazilban.R.M.C.F írta:...
Mar most sima kezdo lehetne Xabi helyett egy Real Madridban.
-
GT37, tisztelem a korrektségedet,ezt te is tudod,nem vagy az a fajta barcás aki a szarjankó kategória,de azért nem fogok egy alakra több virágszirmot dobni mert a média felfújta.....a tudását láttam,ténylegesen képzett,jól helyezkedő,nem lassú gondolkodású egyén......de azt kijelenteni előre,hogy ő lesz a posztja legjobbja,az akkora barbárság mintha azt mondom hogy torghelle lesz az aranycipős / 2014 ben európában.
- GT37
Nem biztos az Vigyétek Vertonghent is, akkor már nem fogok tudni ellenállni.pheco írta:Ahhoz elég, ha elhozzuk Balet
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahhoz elég, ha elhozzuk BaletGT37 írta: Majd meglátod, Thiago kivétel lesz, ha nem, madridistává válok.
- GT37
A kivétel erősíti a szabályt, ugyebár?R.M.C.F írta:Volt 12 percem és gyorsan összeadtam hányan voltak akikre ezt mondták az elmúlt 12 évben.......154 focista volt,de lehet hogy nem számoltam pontosan ...ide oda 2-3 ember.
Majd meglátod, Thiago kivétel lesz, ha nem, madridistává válok.
-
JELENLEG nem tartozik a szűk elitbe, de minden adott hozzá, hogy a jövőben top10-top5 középpályás legyen, ezt szerintem Te is elismered
Volt 12 percem és gyorsan összeadtam hányan voltak akikre ezt mondták az elmúlt 12 évben.......154 focista volt,de lehet hogy nem számoltam pontosan ...ide oda 2-3 ember.
- GT37
JELENLEG nem tartozik a szűk elitbe, de minden adott hozzá, hogy a jövőben top10-top5 középpályás legyen, ezt szerintem Te is elismered.R.M.C.F írta:5? csak a barcában van 3 jobb mert oda sem fért be....kicsit túl van lihegve a tag.
Aubameyang meg egy állat.
Szerelmes vagyok Aubameyangba, pedig csak 20 percig láttam.
Mourinhónak mekkora fegyvere lehetett volna Madridban. 60. perc, 1-0 ide, ellenfél támad, ez az állat meg saját 16-ostól lefut mindenkit.
Mourinhónak mekkora fegyvere lehetett volna Madridban. 60. perc, 1-0 ide, ellenfél támad, ez az állat meg saját 16-ostól lefut mindenkit.
-
czier írta:Hanyan alkotjak az elittek klubjat? Tizen? Mert akkor ott biztos tag... Oten? Meg talan akkor is.R.M.C.F írta:Nincs az elitben
(csakis a sajat posztjat figyelembe veve)
Mindene megvan ahhoz h a legjobb legyen, ezt szerintem te is elismered.
5? csak a barcában van 3 jobb mert oda sem fért be....kicsit túl van lihegve a tag.
Hanyan alkotjak az elittek klubjat? Tizen? Mert akkor ott biztos tag... Oten? Meg talan akkor is.R.M.C.F írta:Nincs az elitben
(csakis a sajat posztjat figyelembe veve)
Mindene megvan ahhoz h a legjobb legyen, ezt szerintem te is elismered.
-
ikarus93 írta:aubameyang 30 méteren veri Boltot? Én a helyébe elmennék futónak 100-ra
Boltot 30on sokan megverik,majd nézd vissza a futásait......30 méter után viszont mintha a többiek megállnának....és bolt meg továbbfutna.
Bolt magas,nem ideális rövidtávfutó alkat.......az elején úgy kileng mint egy kakukkos óra.....majd ha megnézed,a mozgását,kb 30 méter elteltével,a szétesett széles mozgás beszűkül,mintha egy másik ember futna....és úgy gyorsul mintha bekapcsolták volna az utánégetőt.
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
háát 20misit megért volnaR.M.C.F írta:rm22 írta:Thiago megcsinálta a 4.
Na de ő a világ egyik legjobbja nem? Őt akartuk hozni,mert ő volt azitsen.........
nem akarom leírni,mert tényleg ügyes,de ha a madrid nevelte volna,akkor itt a fele aki isteníti az szarozná. Pedig tehetséges,ez tény,de aki beszarik tőle,az fél a hangyától is a homokozóban,nehogy megcsípje a kis kezét.