Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 27., szombat 23:21

4-2 na az szép! :mrgreen:
Pep papap NE csodálkozzon h 4et kapnak egy ilyen erős csapattól amik az összes játékosa támadó szellemű a középpályától fölfelé...nem értem miért nem játszik Schweinsteiger helyet ez a Shaqiri! nemtudom ki ő de bisztos vagyok benne h nem jobb középpályás min Schweini...legalább ő tud védekezni is nem csk passzolni! Rohadt ideges leszek Pepre ha nem figja játszatni Schweinit (remélem csk sérült volt előtte és azért csk csereként számítottt rá eddig az összes meccsen)
Amig nemtudnak normálisan labdát tartani kell egy TUTI labdaszerző és jó helyre passzoló játékos KELL és az szerintem Scweini nem pedig ez a Shaqiri :D
Ne értéstek félre nem drukkolok a bayernek sema dortmundak csk az ilyen butaságok mellet nemtudok elmenni szónélkül :angry:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:14

Oké.....ma már hávimartinezre is volt az a jelző hogy zseni.......úgyhogy én kiszálltam....mert most úgy néz ki a barca elment,jött a bm és aki ott van az a isten,a márádóna a pelé az éusébió...........

kettes kiszállt.elég volt a tömjénből.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 23:12

Guardiola is viccbol fogja ra bizni a toppon levo Bayern kp-jat. :roll: A velemenyemnek semmi koze a media hypehoz, azok alapjan mondom amit a ket szememmel lattam tole. A mai mezonybol egyertelmuen a kiemelkedo jatekosok koze tartozik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 23:10

R.M.C.F írta:GT: Nem a tudásával van a probléma,sőt vele nincsen semmi....hanem aki túlfújja,aki topnak nevezi,vagy a posztja legjobbjának majd idővel.

hagyjuk már ezeket....nevetséges,lehet hogy ő lesz az elnuevo xavi.....vagy nem......majd elválik,de egyenlőre egy tehetség akikből van vagy 78 db európában.
Rendben van, megértem a véleményed, szerintem felesleges tovább nyúzni ezt a témát, maradjunk abban, hogy pár év múlva visszatérünk a témára. :) :D

Vamos Thiago!

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:07

GT: Nem a tudásával van a probléma,sőt vele nincsen semmi....hanem aki túlfújja,aki topnak nevezi,vagy a posztja legjobbjának majd idővel.

hagyjuk már ezeket....nevetséges,lehet hogy ő lesz az elnuevo xavi.....vagy nem......majd elválik,de egyenlőre egy tehetség akikből van vagy 78 db európában.

A média bontja az agyat.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 23:04

R.M.C.F írta:GT37, tisztelem a korrektségedet,ezt te is tudod,nem vagy az a fajta barcás aki a szarjankó kategória,de azért nem fogok egy alakra több virágszirmot dobni mert a média felfújta.....a tudását láttam,ténylegesen képzett,jól helyezkedő,nem lassú gondolkodású egyén......de azt kijelenteni előre,hogy ő lesz a posztja legjobbja,az akkora barbárság mintha azt mondom hogy torghelle lesz az aranycipős / 2014 ben európában.
Köszönöm, kedves tőled, mindazonáltal én nem azért dicsérem és tartom rendkívül sokra, mert azt olvastam a különböző sajtóorgánumokban, hogy mekkora király, hanem azért, mert pár kivétellel az összes meccsét láttam a Barçában, így láttam, honnan hová fejlődött, remélhetőleg tudom, nagyjából mire képes, illetve mennyi potenciál van benne.
Nem mondtam egy szóval se, hogy posztjának a legjobbja lesz, csupán annyit, hogy a legjobbak közé fog tartozni, jelentsen ez top5-öt, top10-et vagy "csak" top20-at. Ezt gondolom én innen a gép elől, rengeteg Thiago-passzal, -elmozgással, -csellel, -assziszttal (és még sorolhatnám) a fejemben.
Tény, hogy sok ismert, tehetséges középpályás található még rajta kívül Európában és szerte a világon, és olyanok is, akik akármikor berobbanhatnak a köztudatba, mégis azt gondolom, hogy Thiago a korosztályában már most is a legszűkebb elit tagja, és ha fejlődik, akkor pár éven belül világklasszis játékossá válhat.
Na mindegy, ez az én véleményem, lehet egyetérteni vagy kiröhögni, néhány év múlva meglátjuk, kinek volt igaza. :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:02

Sierra írta:Jó, lehet nagy potenciál van benne, attól még hol világelit? Sehol.
Majd ha fut egy-két olyan szezont, mint pl Xavi meg Iniesta szokott, akkor talán.

Persze hogy nem az....de én komolytalan vagyok,ezt már itt bebizonyítottam a sok év alatt.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 27., szombat 23:00

Jó, lehet nagy potenciál van benne, attól még hol világelit? Sehol.
Majd ha fut egy-két olyan szezont, mint pl Xavi meg Iniesta szokott, akkor talán.

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 22:58

R.M.C.F írta:...
komolytalan vagy az ugyben, a vak is latja mennyi potencial rejlik a brazilban.
Mar most sima kezdo lehetne Xabi helyett egy Real Madridban. :-*

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:55

GT37, tisztelem a korrektségedet,ezt te is tudod,nem vagy az a fajta barcás aki a szarjankó kategória,de azért nem fogok egy alakra több virágszirmot dobni mert a média felfújta.....a tudását láttam,ténylegesen képzett,jól helyezkedő,nem lassú gondolkodású egyén......de azt kijelenteni előre,hogy ő lesz a posztja legjobbja,az akkora barbárság mintha azt mondom hogy torghelle lesz az aranycipős / 2014 ben európában.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 22:55

pheco írta:Ahhoz elég, ha elhozzuk Balet :mrgreen:
Nem biztos az :mrgreen: Vigyétek Vertonghent is, akkor már nem fogok tudni ellenállni. :mrgreen: :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 22:53

GT37 írta: Majd meglátod, Thiago kivétel lesz, ha nem, madridistává válok. :mrgreen:
Ahhoz elég, ha elhozzuk Balet :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 22:52

R.M.C.F írta:Volt 12 percem és gyorsan összeadtam hányan voltak akikre ezt mondták az elmúlt 12 évben.......154 focista volt,de lehet hogy nem számoltam pontosan ...ide oda 2-3 ember.

:lol: :lol:
A kivétel erősíti a szabályt, ugyebár? :D
Majd meglátod, Thiago kivétel lesz, ha nem, madridistává válok. :mrgreen:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:49

JELENLEG nem tartozik a szűk elitbe, de minden adott hozzá, hogy a jövőben top10-top5 középpályás legyen, ezt szerintem Te is elismered

Volt 12 percem és gyorsan összeadtam hányan voltak akikre ezt mondták az elmúlt 12 évben.......154 focista volt,de lehet hogy nem számoltam pontosan ...ide oda 2-3 ember.

:lol: :lol:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 22:44

R.M.C.F írta:5? csak a barcában van 3 jobb mert oda sem fért be....kicsit túl van lihegve a tag.
JELENLEG nem tartozik a szűk elitbe, de minden adott hozzá, hogy a jövőben top10-top5 középpályás legyen, ezt szerintem Te is elismered. :)

Aubameyang meg egy állat. :D

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 27., szombat 22:43

Szerelmes vagyok Aubameyangba, pedig csak 20 percig láttam. :mrgreen:

Mourinhónak mekkora fegyvere lehetett volna Madridban. 60. perc, 1-0 ide, ellenfél támad, ez az állat meg saját 16-ostól lefut mindenkit. :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:40

czier írta:
R.M.C.F írta:Nincs az elitben
Hanyan alkotjak az elittek klubjat? Tizen? Mert akkor ott biztos tag... Oten? Meg talan akkor is.
(csakis a sajat posztjat figyelembe veve)
Mindene megvan ahhoz h a legjobb legyen, ezt szerintem te is elismered.

5? csak a barcában van 3 jobb mert oda sem fért be....kicsit túl van lihegve a tag.

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 22:39

R.M.C.F írta:Nincs az elitben
Hanyan alkotjak az elittek klubjat? Tizen? Mert akkor ott biztos tag... Oten? Meg talan akkor is.
(csakis a sajat posztjat figyelembe veve)
Mindene megvan ahhoz h a legjobb legyen, ezt szerintem te is elismered.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:34

ikarus93 írta:aubameyang 30 méteren veri Boltot? Én a helyébe elmennék futónak 100-ra :mrgreen:

Boltot 30on sokan megverik,majd nézd vissza a futásait......30 méter után viszont mintha a többiek megállnának....és bolt meg továbbfutna.
Bolt magas,nem ideális rövidtávfutó alkat.......az elején úgy kileng mint egy kakukkos óra.....majd ha megnézed,a mozgását,kb 30 méter elteltével,a szétesett széles mozgás beszűkül,mintha egy másik ember futna....és úgy gyorsul mintha bekapcsolták volna az utánégetőt.

rm22
Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool

HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. július 27., szombat 22:34

R.M.C.F írta:
rm22 írta:Thiago megcsinálta a 4. :mrgreen:

Na de ő a világ egyik legjobbja nem? Őt akartuk hozni,mert ő volt azitsen......... :D :D :D :D :D

nem akarom leírni,mert tényleg ügyes,de ha a madrid nevelte volna,akkor itt a fele aki isteníti az szarozná. Pedig tehetséges,ez tény,de aki beszarik tőle,az fél a hangyától is a homokozóban,nehogy megcsípje a kis kezét.
háát 20misit megért volna

Vissza: