Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 1., péntek 13:31

Na Nolito végül nem menni Barca. Én örülök neki, ősszel brutál teljesítményt rakott le, ellenünk is (4-1) csak ő volt veszélyes, ha nincsenek Keylor bravúrjai, akkor nem 1, hanem 3 góllal fejezi be a meccset.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 30., csütörtök 15:00

Barto most jelentette be hivatalosan is, hogy napokon belül aláírja az öt éves hosszabbítást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. június 30., csütörtök 14:57

fontos annyira nekik ney, mint nekünk bale
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. június 30., csütörtök 14:24

csabi* írta:
R.M.C.F írta:
Majd az apja eldönti.A pénz beszél, ellenben azzal amit anno nyilatkoztak. Amúgy meg a mi részünkről tök mindegy hogy megy vagy marad. Sok vizet nem zavar.
annyit kb, mint nalunk bale.....
Csak merem remélni hogy senki sem áltatja magát azzal hogy neymar többet tett le ott az asztalra mint nálunk bale.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. június 30., csütörtök 11:47

R.M.C.F írta:
Majd az apja eldönti.A pénz beszél, ellenben azzal amit anno nyilatkoztak. Amúgy meg a mi részünkről tök mindegy hogy megy vagy marad. Sok vizet nem zavar.
annyit kb, mint nalunk bale.....
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 30., csütörtök 11:43

kara30 írta:Palesz77 szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted Neymar valóban elmenne a MU-ba? Most megint előjött katalán lapoknál ez a téma. Mourinho meggyőzhetné valamivel?
Nem. Ha menne, akkor szerintem egyedül a PSG-be, mert ott a pénz mellett ott van baromi sok haver is - brazilok -, ami neki elég fontos, ezt az képeken lehetett látni, általában a brazil különítménnyel utazott és bratyizott sokat szabadidőben. Nálunk ez most nagyon megfogyatkozott - elvileg csak Rafinha marad. Úgyhogy ha megy valahova, szerintem az a PSG lenne csak - MU még BL-be se indulhat ráadásul. Viszont nem fog, 99%, a napokban alá is írja majd az új szerződést elvileg - júni 1 után pár nappal.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 30., csütörtök 11:34

R.M.C.F írta:
kara30 írta:Palesz77 szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted Neymar valóban elmenne a MU-ba? Most megint előjött katalán lapoknál ez a téma. Mourinho meggyőzhetné valamivel?
:D :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. június 30., csütörtök 11:27

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kara30
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl

HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 30., csütörtök 10:34

Palesz77 szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted Neymar valóban elmenne a MU-ba? Most megint előjött katalán lapoknál ez a téma. Mourinho meggyőzhetné valamivel?

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 22:05

Épp ezt akartam, hogy egy az, hogy stílusra is mások, kettő meg hogy ilyen hozzáállással egy középcsapat kezdője is nehéz ügy lesz neki. Kikerült a Gijon kezdőből a szezon közepe fele, mert nem voltak elégedettek az edzésmunkájával, és szezon végére se sikerült visszaküzdenie magát. Most épp a Valenciába mehetett volna, de lemondtak róla, mert az elöljárói - vagyis apuci - viselekdése nem tetszett a klubnak, és így inkább nem kell nekik. Totál el van szállva a gyerek, sajna az őt körülvevők is, így nincs aki lerángassa a földre. Én jelen állás szerint megmondom őszintén azon is meglepődnék, ha komolyabb karriert futna be. Pedig a tehetség adott, de a hozzáállás egyelőre nem úgy néz ki..

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 29., szerda 21:56

Halilovicnak nem sok kozze van Verrattihoz. O tamado kozeppalyas, szelso.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 29., szerda 21:52

Verratti sima bolt lesz, úgyis sokszor benyalt már..
Én nem tudom de pici videózgatás után szerintem Halilovic bőven lehet olyan mint Verratti, akkor meg minek az olasz? Bár ti tudjátok. :D
Érdekes lenne majd egy Casemiro-Pogba-Kanté vs Halilovic-Verratti-Iniesta fizikumpárharc. :mrgreen:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 21:41

Realista24 írta:Olyan mélyen, ahogy a kezed a bilibe ér? :mrgreen:
Ti most viszitek Pogbát és Kantét, jövőre eltiltottak is lesztek*, Verratti sima bolt lesz, úgyis sokszor benyalt már.. :D Vagy nagyon max 2 év, és a Neymar biznisz részeként még pénzt is kapunk érte. :shifty:

* Tényleg, az eltiltással mi van? :hmmm: Semmi hír róla mostanában..

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 29., szerda 21:16

füst írta:
Azért ez nem így működik. :) Messinek szüksége volt a növekedési hornomra ezért kapta, mert a szervezete elégtelenül termelte. Azon lehet moralizalni hogy ez a kezelés amúgy másodvonalon mennyi előnnyel járt az ő számára, bár sok értelme már nincs. Azon agyalni viszont egyenesen blődség hogy egészséges emberek kapjanak hormont, nem űrfocistákat kapnál akkor hanem felborult hormonháztartású beteg embereket, akik nem egészségesen léteznek. :)
Kicsit off itt, DE:

Nem tudom, hogy mennyire vagy szaktekintély a témában, de amit én tudok a növekedési hormonokról, az az, hogy gyermek korban a csontvégek porcos részeire hat, más szervre nem (így véleményem szerint ellenőrzött körülmények között simán lehetne "tuningolni" egészséges emberpalántákat is) és felnőtt korban is használják (testépítők meg akik jól akarnak kinézni, stb) mindenféle felborult hormonháztartás nélkül, a sportban viszont ha jól tudom doppingnak számít, bár nehéz megbukni vele. Azt hiszem sprinterekkel tesztelték is, hogy tizedeket javítottak az idejükön.

Hogy komoly e? Persze nem. Bár egyre több a "szuperember" a sportokban, de ez egy fikció, fantasztikum. Ki is lenne annyira elvetemült, hogy az egészséges, tehetséges sportoló gyermekét mindenféle szerek hatásainak kitegye, csak azért, hogy a legjobb lehessen, ha felnő... ? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 29., szerda 21:06

donor írta: Ez mennyire igaz. Bele se merek gondolni, hogy milyen űrfocisták lennének, ha mást is ugyan úgy "kezeltek" volna. Nem biztos, hogy kitűnne ennyire a kétszer gyorsabb Jameszek, betonlábú Sturridgek meg 2 méteres Kanték világában...
Ha ez komoly, akkor a baj nem kicsi.

Speciális kezelést kapott egy betegségre. Kemény világ lenne ha valaki belövögetne pár adag HGT-t, mellé mondjuk oxandrolont, trent, masteront, levezetésnek valami T3/T4 pajzsmirigy hormon, aztán szuperemberek mászkálnának.

Mondjuk CR fizikumára is olvastam már olyat valahol, hogy ez koksz. :D :D :D
Áram bekötést vállalok [email protected]

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 20:57

Olyan mélyen, ahogy a kezed a bilibe ér? :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 20:52

60+eladasok. Umtiti 30, Denis 3, marad kb 35-40 millio csere tamadora - Bartran kivul senkiert nem kapunk penzt szerintem. Jobbhatved ezert se hiszem, hogy jonne, max Vidal eladasa eseten, de o meg a hirek szerint marad. Kozeppalyan szinten ez a helyzet, max ha Arda megy akkor jon valaki, de oda meg sokan is vagyunk. Lemosra latok meg eselyt 10-15 korul, a maradek meg lehet Gabriel Jesusra megy, vagy valaki masra, de azt betippelni se tudom ki lehet. De sztarigazolas szinte biztos nem lesz, es Gameiro se 40-ert.

Mondjuk azt mondogattak eddig, hogy egy uj szponzor erkezese valtoztathatna ezen, de a stadion project miatt szerintem akkor se koltenenk sokat. Azt majd jovore, amikor Verrattiert melyen a zsebbe nyulunk.. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 20:34

palesz77 írta:
Realista24 írta:Dybalaról is cikkeznek, hogy valami horror ajánlatot küldtek a Juvénak.
Azt olvastam en is, de nem tudom. 60 millionk van igazolni, erte meg 80-at kinaltunk? Nekem elegge santit a dolog.. Max akkor ha Ney iden mar megy, de erre meg egyre kevesebb az esely.
60 összesen? Mert Umtiti 30.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 20:32

Realista24 írta:Dybalaról is cikkeznek, hogy valami horror ajánlatot küldtek a Juvénak.
Azt olvastam en is, de nem tudom. 60 millionk van igazolni, erte meg 80-at kinaltunk? Nekem elegge santit a dolog.. Max akkor ha Ney iden mar megy, de erre meg egyre kevesebb az esely.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 20:22

na a Lyon elnöke megerősítette Umtiti távozását. EB után csatlakozik.

Dybalaról is cikkeznek, hogy valami horror ajánlatot küldtek a Juvénak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: