komolytalan vagy az ugyben, a vak is latja mennyi potencial rejlik a brazilban.R.M.C.F írta:...
Mar most sima kezdo lehetne Xabi helyett egy Real Madridban.
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 22:58
komolytalan vagy az ugyben, a vak is latja mennyi potencial rejlik a brazilban.R.M.C.F írta:...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 22:55
Nem biztos az Vigyétek Vertonghent is, akkor már nem fogok tudni ellenállni.pheco írta:Ahhoz elég, ha elhozzuk Balet
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 22:53
Ahhoz elég, ha elhozzuk BaletGT37 írta: Majd meglátod, Thiago kivétel lesz, ha nem, madridistává válok.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 22:52
A kivétel erősíti a szabályt, ugyebár?R.M.C.F írta:Volt 12 percem és gyorsan összeadtam hányan voltak akikre ezt mondták az elmúlt 12 évben.......154 focista volt,de lehet hogy nem számoltam pontosan ...ide oda 2-3 ember.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:49
JELENLEG nem tartozik a szűk elitbe, de minden adott hozzá, hogy a jövőben top10-top5 középpályás legyen, ezt szerintem Te is elismered
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 22:44
JELENLEG nem tartozik a szűk elitbe, de minden adott hozzá, hogy a jövőben top10-top5 középpályás legyen, ezt szerintem Te is elismered.R.M.C.F írta:5? csak a barcában van 3 jobb mert oda sem fért be....kicsit túl van lihegve a tag.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 27., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:40
czier írta:Hanyan alkotjak az elittek klubjat? Tizen? Mert akkor ott biztos tag... Oten? Meg talan akkor is.R.M.C.F írta:Nincs az elitben
(csakis a sajat posztjat figyelembe veve)
Mindene megvan ahhoz h a legjobb legyen, ezt szerintem te is elismered.
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 22:39
Hanyan alkotjak az elittek klubjat? Tizen? Mert akkor ott biztos tag... Oten? Meg talan akkor is.R.M.C.F írta:Nincs az elitben
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:34
ikarus93 írta:aubameyang 30 méteren veri Boltot? Én a helyébe elmennék futónak 100-ra
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. július 27., szombat 22:34
háát 20misit megért volnaR.M.C.F írta:rm22 írta:Thiago megcsinálta a 4.
Na de ő a világ egyik legjobbja nem? Őt akartuk hozni,mert ő volt azitsen.........
nem akarom leírni,mert tényleg ügyes,de ha a madrid nevelte volna,akkor itt a fele aki isteníti az szarozná. Pedig tehetséges,ez tény,de aki beszarik tőle,az fél a hangyától is a homokozóban,nehogy megcsípje a kis kezét.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:30
czier írta:Klopp - Guardiola 1:0
Ahogy ezt a Dortmundot felepitette nehany ev alatt, az valami elkepeszto
Lehet savazni a csavot, de 22 evesen az elitben van, a legjobb lesz a posztjan.R.M.C.F írta:Na de ő a világ egyik legjobbja nem? Őt akartuk hozni,mert ő volt azitsen........
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 22:29
Lehet savazni a csavot, de 22 evesen az elitben van, a legjobb lesz a posztjan.R.M.C.F írta:Na de ő a világ egyik legjobbja nem? Őt akartuk hozni,mert ő volt azitsen........
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 22:28
Itt falun hetek óta ezt dumáljuk mikor tesszük a mixeket, hogy meg fog főni a bundesligában ez a taktika, mert a játékosok nem Spanyolok akik gyerek koruktól kezdve a rövid passzokból éltek. Ott dinamikus test a test ellen ütközéses foci megy... A BL-ben lehet jók lesznek, de a bajnokságban szerintem nem lesznek ezzel bajnokok...Védekezésben és támadásban is gyengék a tavalyi csapathoz képest...Casso írta:??Galacticos írta:most gyertek, temessétek azt a bayernt akit egyész nyáron fényeztetek, istenítettetek, és fostatok tőlük.
remélem perezék még nem mondták vissza a bl-ben való indulást, msot hogy kiderült hogy a bayern is tud veszíteni.
ezeket fényezték? dortmund oktatja őket. diktálják a tempót. nagyon kemény.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 27., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. július 27., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 22:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 22:25
rm22 írta:Thiago megcsinálta a 4.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 27., szombat 22:23
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem