EB - 2016
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2016
Én 4 meccs után már várok egy portugál győzelmet is a rendes játékidőben. Eddig ez hiánycikk az EB-n.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- kara30
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl
Gyerekek ki mit tippel az esti meccsre? Én portugál továbbjutást és jobb játékot vàrok tőlük, mint a horvátok ellen ( bár azt nem lesz nehéz felülmúlni ). Ronaldo érzésem szerint jó napot fog ma ki.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És még egy: te kezet fognál Löwwel a meccs előtt/után?Miért lenne jó Arsene Wenger angol kapitánynak:
– a játékoskeretéből mindig a maximumot hozza ki, a bírálói elsősorban az átigazolás-politikáját kérik rajta számon (ezzel ugye nem lenne baj egy válogatott élén)
– húszévnyi tapasztalata van az angol futballban
– a top4 óriási előrelépés lenne az angol válogatott számára
– biztos, hogy nem Kane-nel végeztetné el a pontrúgásokat
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt nem lehet cáfolni. Csak hosszú távon nem tudom, hogy mit fognak érni vele. Mert nem sokat értek ezzel a 3 góllal sem, játékban meg sehol nem jó. Mondjuk nem Morata tehet a kiesésről, Mindegy végülis, annyira nem izgat már. Pedig a franciák mellett a kedvenc válogatottam volt a spanyol, de '4-ben elngedtem őket. Majd ha kijön a max az Isco-Thiago kettősből akkor talán leszek megint divat szurkolójuk.palesz77 írta:Klub szinten lehet, de a válogatottban az a durva, hogy még ennyit se. Morata mostani EB szintje bőven jobb, mint Costa bármelyik spanyol válogatott mezben lejátszott meccse. Mondjuk az utóbbi évekből még mindig Paco volt a legjobb 9-es spanyol színekben szerintem, csak ő meg klubszinten nem tudom hogy áll a fejlődéssel, van egy tippem, hogy nem túl jól - lévén kihagyta az EB-t.
Paco meg el van veszve. Alapból nem láttam benne komoly tehetséget, de, hogy egy Negredo mellett sokszor csak padozott, az nem jelent túl sok jót. Mondjuk rákerestem transfermarkton, 3000+ perce van a szezonban, 46 meccsen lőtt 15 gólt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Klub szinten lehet, de a válogatottban az a durva, hogy még ennyit se. Morata mostani EB szintje bőven jobb, mint Costa bármelyik spanyol válogatott mezben lejátszott meccse. Mondjuk az utóbbi évekből még mindig Paco volt a legjobb 9-es spanyol színekben szerintem, csak ő meg klubszinten nem tudom hogy áll a fejlődéssel, van egy tippem, hogy nem túl jól - lévén kihagyta az EB-t.M1Ö írta:Nem sokat. De többet, mint Morata.
- M1Ö
Nem sokat. De többet, mint Morata. Ennyi lett volna a lényeg, mert abból indult az egész, hogy szerintem ha a Morata, Jesé, Lucas stb. stb. stb. féle arcokra alapoz majd a spanyol válogatott, akkor nem mostanában fognak EB-t, VB-t nyerni. Azt sem írtam, hogy Costa alakít, top 3mas csatár és vele révbe ér majd a válogatott. De mivel ilyen szegényes a választék, nálam ő lenne az első számú és nem Morata.csabi* írta:de koszta mit mutatott? azon kívül, hogy egy igazi féreg
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de koszta mit mutatott? azon kívül, hogy egy igazi féreg
- M1Ö
[/quote]Az Aduriz rész komolytalan volt. De arról senki nem fog meggyőzni, hogy Moratanál többet tud ez a szerencsétlen egyszezonos túlértékelt paraszt.[/quote]
Nem tud többet, de mégis jobb. Ez így furcsa, de Morata nekem semmit nem mutatott még. Costa sem top csatár, nehogy félre értsetek, de ő legalább már mutatott valamit. Igaz, hogy 4 évvel idősebb, de Moratanak is 4. éve lesz a csúcson és eddig semmi. Nem csapat szinten, hanem egyénileg.
Nem tud többet, de mégis jobb. Ez így furcsa, de Morata nekem semmit nem mutatott még. Costa sem top csatár, nehogy félre értsetek, de ő legalább már mutatott valamit. Igaz, hogy 4 évvel idősebb, de Moratanak is 4. éve lesz a csúcson és eddig semmi. Nem csapat szinten, hanem egyénileg.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Majd a vb-n odateszi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még nem volt az, csak félig. Ezért hagyták otthon...(már ha elhiszem), mert még nem zárult le.wZoLee7 írta:Jajj ez még nem volt az? Mondjuk gondolom így is van akinél ez majd megkérdőjeleződik. Franciákra is ráfér majd egy upgrade, ahol Benzemát otthon hagyják, mint Kevint karácsonykor, Coman csak csere vész esetére, ott bajok vannak a fejekben. Az a francia keret is lehetne olyan jó, talán a legjobb az egész eb-n, de nem lehet mert Dösamp úgy döntöttRealista24 írta:Csak halkan jegyzem meg, Karim hivatalosan is ártatlan.
Nem véletlen, hogy két hete már kezdtek neki benyalni, hogy hát nem örökre tiltották el...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jajj ez még nem volt az? Mondjuk gondolom így is van akinél ez majd megkérdőjeleződik. Franciákra is ráfér majd egy upgrade, ahol Benzemát otthon hagyják, mint Kevint karácsonykor, Coman csak csere vész esetére, ott bajok vannak a fejekben. Az a francia keret is lehetne olyan jó, talán a legjobb az egész eb-n, de nem lehet mert Dösamp úgy döntöttRealista24 írta:Csak halkan jegyzem meg, Karim hivatalosan is ártatlan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, nem azt írta, hogy ártatlan, hanem a két ügyvédet dicsérteCsabi írta:eddig tartott, végre sikerült megszerezni a videót a bíróról is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak halkan jegyzem meg, Karim hivatalosan is ártatlan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Diego Costa tipikus rendszerember. Az Atletico rendszerébe tökéletesen illeszkedett, de a Chelseaben és azon a kevés meccsen a válogatottban (lásd vb) gyakorlatilag 0 volt. Felesleges benne gondolkoznia a következő kapitánynak. Mondjuk VdB-nek sem kellett volna a Barcát egy az egyben másolni, mert nincs olyan csatáruk, aki az MSN egyetlen tagjával akárcsak fel vehetné a versenyt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atikám, keblemre
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Az Aduriz rész komolytalan volt. De arról senki nem fog meggyőzni, hogy Moratanál többet tud ez a szerencsétlen egyszezonos túlértékelt paraszt.M1Ö írta:Azé' ne menjünk már át komolytalanba. Én is gyűlölöm, de azé' na...ateeemadrid írta:Hagyjuk már ezt a balfasz kosztát, nála még Morata is szintekkel jobb.
De lehet még Aduriz is.
- M1Ö
Azé' ne menjünk már át komolytalanba. Én is gyűlölöm, de azé' na...ateeemadrid írta:Hagyjuk már ezt a balfasz kosztát, nála még Morata is szintekkel jobb.
De lehet még Aduriz is.
- ateeemadrid
Hagyjuk már ezt a balfasz kosztát, nála még Morata is szintekkel jobb.
De lehet még Aduriz is.
De lehet még Aduriz is.
- M1Ö
Nem ez a durva, hanem az, hogy ő a legjobb alternatíva, mert 2018ra már Torres is öreg lesz, hiába lesz másik edző, aki esetleg kivinné. Én nem tartom jó csatárnak, de inkább ő, mint Morata. Persze eredményesség szempontjából.mocsok írta:Nekem inkabb az a durva hogy valaki diego costat a palyan akarja latni. Meg ugy alapbol, az elok soraban.
Alattomos is, patkány is, egy semmirevaló gyökér, addig ütném amíg mozog... De még így is inkább ő, mint Morata. Az az egy jó év túlzás. Volt az kettő is, plusz egy tavasz a Mou utáni korszakban. Nem tud focizni, de legalább akar, mert fogjuk rá, hogy eredményes is. Morataban me azt a fene nagy akarását sem látom, mint amiről sokan beszélnek. Costa sem lenne szint normális esetben ahhoz, hogy egy spanyol válogatott első számú csatára legyen, de Morata...Realista24 írta:Costa meg, hagyjuk már. Volt egy jó éve, egyébként meg egy alattomos patkány, mint Suarez.