OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Amúgy miért bolondulnak meg sorra a játékosaink? Amikor CR kissé homoerotikus módon bemelíroztatta a haját, Özil és Benzi első dolga az volt hogy lekoppintsa. Utóbbinak amúgy is úgy néz ki a feje, mintha oldalról lehányták volna. Erre most még Ramos is beújított egy Scooter-séróval.
Én sokmindent megértek, de már kicsit kényelmetlen végignézni a játékosainkon.
Egyébként miért nincs Ramos topic?
Én sokmindent megértek, de már kicsit kényelmetlen végignézni a játékosainkon.
Egyébként miért nincs Ramos topic?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Grat RMCF-nek és R24-nek, azt hiszem, megérdemelt mindkét elismerés.
köszi.
3. éve nyerem meg,és eddig ez az első év amikor a kihirdetés után nem bombáztak annyian hogy Te köcsög,semmitérő,szar.....hogyan nyerhettél(sok ostoba buta csíra)... persze így is megtalált egy két elmebeteg,de az nem annyira mérvadó,betegagyú mindig volt és lesz is,itt is van kettő,de lapulnak a többiek között.
a régi oldalon már nem voltam aktív tag a végén mert nem volt értelme,annyi a barom,hogy feltettem a kezem és inkább másra fordítom az időmet.....mert magyarázni hogy a 2X2 nem 5 már kicsit sok volt.
ha valakit nem érdekel amit mondok,az tegyen haragosra,én biztos nem sértődöm meg......vagy lépjen túl a baromságaimon,ezt tudom tanácsolni.
Bántani nem akarok senkit,lenézni sem,de vannak akik ezért sokat tesznek...főleg mert a tudatlanság mellett még nagyképűek és arcok is.....aztán majd belőlük lesz a jövő nagy helyi kaparós sorsjegyárusa élete végéig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Érdekesek a ponthatárok,sokat gondolkoztam rajta,milyen okai lehetnek,összegyűjtöttem őket,kíváncsi vagyok a véleményekre:
TÉNYEK: Tavaly a 110.616 jelentkezőből 80.136-ot vettek fel valamilyen szakra. Tehát a jelentkezők 72,4452 %-át vették fel,ha minden igaz. ( )
Idén csak 95.445 tanuló jelentkezett továbbtanulásra,ebből 72.159-et vettek fel. Ez 75,6027%-os arány.
1. ok: A kormány átélte,milyen az,ha a diákok elégedetlenek,és úgy érzik,kitolnak velük. A nemrégen történt diáktüntetésekből okulva engedtek a szorításból,így vagy úgy,de kompromisszumokat kötöttek a diákszövetségekkel és az érdekképviseletekkel. Igyekeztek a ponthatárokat úgy megállapítani,hogy azok csökkenő tendenciát mutassanak,nyilván,hiszen kevesebben jelentkeztek továbbtanulásra. Ehhez az is hozzátartozik,hogy...
2. ok: ...a kormány végre ténylegesen beleszólt abba,hogy milyen képzések induljanak el,hova kellenek a diákok,ergo igazodtak a munkaerőpiac igényeihez. Ahol szükség van még több szakértelemre,még több munkaerőre,ott csökkentek a ponthatárok,amire nincs szükség,ott továbbra is magasak maradtak a ponthatárok. Rengeteg egyetemen,bizonyos szakokon meg sem hirdették a fizetős helyeket,mivel nem akarják,hogy a tehetősebbek csak azért is bejussanak olyan szakra,amit ha elvégez a diák,telített piaccal kerül szembe,és nem tud elhelyezkedni. Remélem nem vagyok balfasz,és értitek mire gondolok.
3. ok: Lehet baromság,de tényleg elég sok ismerősöm jutott be egyetemre,és akik bejutottak,azok viszonylag könnyen. Bár a statisztika csak valamivel több,mint 3%-os növekedést mutat,gyanús,hogy hirtelen ilyen sok boldog,reményekkel teli diák lett,biztos vagyok benne,hogy ha nem hoznak új szabályokat a választásokig,akkor ez a pozitív hangulat a diákok körében megmarad,ami a választások idején jól jöhet a jelenleg kormányzó pártnak.
Én idén harmadjára jelentkeztem a Testnevelési Főiskola testnevelő-edző szakára,2011-ben sem a fizetősre,sem az államilag támogatott nappalira,de még az önköltséges levelezősre sem jutottam be. Tavaly a fizetős levelezős szakra jutottam be,de nem vállaltam be a hitelt,iszonyatosan féltem tőle,inkább elmentem tanulni az edzői szakmát,és meg is szereztem a papírt. Idén ismét megjelöltem az összes lehetséges testnevelő-edző szakot,természetesen az első helyre az államilag támogatott képzés került,utána a többi,a végére azért beírtam az egri Eszterházy Károly Főiskola testnevelő-edző szakát,B megoldásnak.
Láss csodát,40 pont körül zuhant tavalyhoz képest a testnevelő-edző szakra elvárt ponthatár,nyelvvizsga és emelt tantárgy nélkül jutottam be államilag támogatott helyre,úgyhogy iszonyatosan boldog vagyok,és nem fogom veszni hagyni ezt a hatalmas lehetőséget. Valószínűleg nagyon kemény lesz,mert több selejt jut be így az egyetemekre,ki kell majd szórniuk őket,szóval fingatni fognak minket,az tuti. (Alapból is,de így még inkább).
Talán mások szemében én is selejtnek számítok,az alacsony pontszámomat tekintve,viszont én olyan ember vagyok,aki tudja mi akar lenni,és csak azt vagyok hajlandó tanulni,ami a célhoz elvezet,vagy ami érdekel. Az egyetemen ez nem így lesz,ott mindent be kell majd vágni,anatómia 1000-rel,meg a többi...
Egyébként mesélték,sőt,olvastam is róla,hogy nem sokára rengeteg testnevelő tanár fog kiöregedni,szükség van a frissítésre,így valószínűleg ez is szerepet játszhatott abban,hogy ilyen jelentős mértékben csökkent azon a szakon a ponthatár.
Remélem nem hordtam össze sok baromságot,ha igen,akkor javítsatok ki,vevő vagyok mások véleményére.
Egyébként valaki jelentkezett innen a TF-re? Ha igen,várom a PÜ-t
TÉNYEK: Tavaly a 110.616 jelentkezőből 80.136-ot vettek fel valamilyen szakra. Tehát a jelentkezők 72,4452 %-át vették fel,ha minden igaz. ( )
Idén csak 95.445 tanuló jelentkezett továbbtanulásra,ebből 72.159-et vettek fel. Ez 75,6027%-os arány.
1. ok: A kormány átélte,milyen az,ha a diákok elégedetlenek,és úgy érzik,kitolnak velük. A nemrégen történt diáktüntetésekből okulva engedtek a szorításból,így vagy úgy,de kompromisszumokat kötöttek a diákszövetségekkel és az érdekképviseletekkel. Igyekeztek a ponthatárokat úgy megállapítani,hogy azok csökkenő tendenciát mutassanak,nyilván,hiszen kevesebben jelentkeztek továbbtanulásra. Ehhez az is hozzátartozik,hogy...
2. ok: ...a kormány végre ténylegesen beleszólt abba,hogy milyen képzések induljanak el,hova kellenek a diákok,ergo igazodtak a munkaerőpiac igényeihez. Ahol szükség van még több szakértelemre,még több munkaerőre,ott csökkentek a ponthatárok,amire nincs szükség,ott továbbra is magasak maradtak a ponthatárok. Rengeteg egyetemen,bizonyos szakokon meg sem hirdették a fizetős helyeket,mivel nem akarják,hogy a tehetősebbek csak azért is bejussanak olyan szakra,amit ha elvégez a diák,telített piaccal kerül szembe,és nem tud elhelyezkedni. Remélem nem vagyok balfasz,és értitek mire gondolok.
3. ok: Lehet baromság,de tényleg elég sok ismerősöm jutott be egyetemre,és akik bejutottak,azok viszonylag könnyen. Bár a statisztika csak valamivel több,mint 3%-os növekedést mutat,gyanús,hogy hirtelen ilyen sok boldog,reményekkel teli diák lett,biztos vagyok benne,hogy ha nem hoznak új szabályokat a választásokig,akkor ez a pozitív hangulat a diákok körében megmarad,ami a választások idején jól jöhet a jelenleg kormányzó pártnak.
Én idén harmadjára jelentkeztem a Testnevelési Főiskola testnevelő-edző szakára,2011-ben sem a fizetősre,sem az államilag támogatott nappalira,de még az önköltséges levelezősre sem jutottam be. Tavaly a fizetős levelezős szakra jutottam be,de nem vállaltam be a hitelt,iszonyatosan féltem tőle,inkább elmentem tanulni az edzői szakmát,és meg is szereztem a papírt. Idén ismét megjelöltem az összes lehetséges testnevelő-edző szakot,természetesen az első helyre az államilag támogatott képzés került,utána a többi,a végére azért beírtam az egri Eszterházy Károly Főiskola testnevelő-edző szakát,B megoldásnak.
Láss csodát,40 pont körül zuhant tavalyhoz képest a testnevelő-edző szakra elvárt ponthatár,nyelvvizsga és emelt tantárgy nélkül jutottam be államilag támogatott helyre,úgyhogy iszonyatosan boldog vagyok,és nem fogom veszni hagyni ezt a hatalmas lehetőséget. Valószínűleg nagyon kemény lesz,mert több selejt jut be így az egyetemekre,ki kell majd szórniuk őket,szóval fingatni fognak minket,az tuti. (Alapból is,de így még inkább).
Talán mások szemében én is selejtnek számítok,az alacsony pontszámomat tekintve,viszont én olyan ember vagyok,aki tudja mi akar lenni,és csak azt vagyok hajlandó tanulni,ami a célhoz elvezet,vagy ami érdekel. Az egyetemen ez nem így lesz,ott mindent be kell majd vágni,anatómia 1000-rel,meg a többi...
Egyébként mesélték,sőt,olvastam is róla,hogy nem sokára rengeteg testnevelő tanár fog kiöregedni,szükség van a frissítésre,így valószínűleg ez is szerepet játszhatott abban,hogy ilyen jelentős mértékben csökkent azon a szakon a ponthatár.
Remélem nem hordtam össze sok baromságot,ha igen,akkor javítsatok ki,vevő vagyok mások véleményére.
Egyébként valaki jelentkezett innen a TF-re? Ha igen,várom a PÜ-t
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hogy tudom beállítani, hogy én legyek a rendszergazda a gépemen, és ne kelljen engedélyt kérném más felhasználóktól az egyes műveletek végrehajtásához?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
miért jelez 404-es hibát a weblap a kezdőoldal helyett? rendesen feltöltöttem az index.html-t, mégis ezt írja:
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként nagyon durva, hogy 240 pontok kellenek csak sok szakhoz. Pl nekem bgf külkerre annyi volt tavaly, de idén sem lett több. Én sem voltam középsuliban az a nagy tanuló, napi 3 percet tanultam kb, ami magába foglalta a matek meg az angol lecke írást, mert a tanárok ott szívattak, de a többiből max tz előtti napon tanultam 20percet. De viszont fősulin meg nagyon parán sokat kell tanulni, akár már egy kettesért is és az alacsony ponthatárral nagyon sok olyan ember bejut, akik valljuk be nem egy IQ betyárok és így 1-1,5 év után kibuknak. Amúgy félelmetes a középsulik és a fősulik közti szintkülönbség, ezen valahogy javíthatnának.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Keblemre pajti
Engem sem vettek fel tavaly, én is lusta voltam, meg most is az vagyok. Mondjuk én a Corvinusra azt a 483 pontot, ami kellett volna nekem...hát azt valószínűleg napi 23 óra tanulással sem értem volna el soha.
Mondjuk én egy percig nem bánkódtam miatta.
Engem sem vettek fel tavaly, én is lusta voltam, meg most is az vagyok. Mondjuk én a Corvinusra azt a 483 pontot, ami kellett volna nekem...hát azt valószínűleg napi 23 óra tanulással sem értem volna el soha.
Mondjuk én egy percig nem bánkódtam miatta.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Gratulálok mindenkinek,akit felvettek! Aki még előtte áll annak meg jön egy kis jó tanács.
Engem sajnos nem vettek fel,egyetlen egy tervem volt és az nem jött össze. Viszont így tegnap este óta már érlelődött bennem a dolog,hogy megérdemelten és jókor jött ez a pofon. Az igazság az,hogy 4 évet elp*csöltem középiskolában, az egy dolog,hogy órákon nem figyel az ember,de itthon sem voltam hajlandó foglalkozni bármivel egy percet is. A szerencsém az jó elég jó eszem van,és még így is 4-5 jegyekkel végeztem minden évben. Az érettségim is viszonylag jól sikerült,ha az aktivitásom,amit produkáltam figyelembe vesszük. Sok helyre még így is simán felvettek volna,de ez most mindegy. Azt hittem,hogy még ezzel a nemtörődömséggel meg lustasággal és révbe érek és úgyis sikerül,amit elterveztem,de rá kellett jönnöm,hogy bizony,ahol viszonylag magas a ponthatár az nem lehet elérni csak úgy kisujjból kirázva,ide már plusz dolgok kellenek,aminek a feltétele ott kezdődik,hogy minimális szorgalom. Egy nyelvvizsgára felkészülés vagy emelt érettségire felkészülés,én ezeket mind nem tartottam fontosnak aztán most tessék pofára estem,pedig csak egy kicsit kellett volna megerőltetni magam és akkor elérem,amit akarok. Szóval,aki még a felvételi előtt áll az elkövetkezendő években és hozzám hasonlóan ténykedik az iskolában az kicsit fontolja meg,amit mondtam.Ha komoly terved van az életben azért tenni is kell,igaz ez közhelynek hangzik és ha mástól hallja az ember lehet csak legyint rá,de én már megtapasztaltam saját bőrön és rájöttem,hogy így van.
Elnézést,ha hosszú voltam,de úgy döntöttem,hogy a fórum lesz most a pszichológusom és kiírom magamból a dolgot,mielőtt még idebent valamilyen kárt okozna,így már azt hiszem rendben is leszek.
Engem sajnos nem vettek fel,egyetlen egy tervem volt és az nem jött össze. Viszont így tegnap este óta már érlelődött bennem a dolog,hogy megérdemelten és jókor jött ez a pofon. Az igazság az,hogy 4 évet elp*csöltem középiskolában, az egy dolog,hogy órákon nem figyel az ember,de itthon sem voltam hajlandó foglalkozni bármivel egy percet is. A szerencsém az jó elég jó eszem van,és még így is 4-5 jegyekkel végeztem minden évben. Az érettségim is viszonylag jól sikerült,ha az aktivitásom,amit produkáltam figyelembe vesszük. Sok helyre még így is simán felvettek volna,de ez most mindegy. Azt hittem,hogy még ezzel a nemtörődömséggel meg lustasággal és révbe érek és úgyis sikerül,amit elterveztem,de rá kellett jönnöm,hogy bizony,ahol viszonylag magas a ponthatár az nem lehet elérni csak úgy kisujjból kirázva,ide már plusz dolgok kellenek,aminek a feltétele ott kezdődik,hogy minimális szorgalom. Egy nyelvvizsgára felkészülés vagy emelt érettségire felkészülés,én ezeket mind nem tartottam fontosnak aztán most tessék pofára estem,pedig csak egy kicsit kellett volna megerőltetni magam és akkor elérem,amit akarok. Szóval,aki még a felvételi előtt áll az elkövetkezendő években és hozzám hasonlóan ténykedik az iskolában az kicsit fontolja meg,amit mondtam.Ha komoly terved van az életben azért tenni is kell,igaz ez közhelynek hangzik és ha mástól hallja az ember lehet csak legyint rá,de én már megtapasztaltam saját bőrön és rájöttem,hogy így van.
Elnézést,ha hosszú voltam,de úgy döntöttem,hogy a fórum lesz most a pszichológusom és kiírom magamból a dolgot,mielőtt még idebent valamilyen kárt okozna,így már azt hiszem rendben is leszek.
Értem, köszönöm!LosMerengues írta:Pótfelvételin tudtommal csak fizetősre lehet menni.termek írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyha jelentkezek pótfelvételin akkor csak egyet jelölhetek meg. De ha annak a szaknak meghirdetik a állami és önköltséges formáját akkor megjelölhetem mindkettőt?
- chosenone46
nem is gond végülis, okkal pakoltam az első helyre, ez csak talán annak szólt, hogy nem tudtam feldolgozni, hogy felvettek oda is amiről már le is mondtam..Dupla D írta:Szerintem ezt már nem tudod megváltoztatni. Júli 6-ig lehetett talán. De javítsatok ki, ha tévedek.chosenone46 írta:csak egy olyan kérdés, felvettek első helyre gépészmérnöknek, de bőven elég műszaki menedzserre is a pontom, mondhatom azt, hogy inkább a másodikra mennék? vagy hanyagoljam a műszaki menedzsert amúgyis?
ha megvan az esze az embernek szerintem így is sok mindent el lehet érni.'shutterisland írta:pedig az a típus voltam mindig is...
én is néztem nagyokat, egyik srác 4 éven keresztül bukdácsolt és most meg felvették. jópersze lehet jó lett az érettségije meg minden, csak fura volt látni, hogy ő írta ki elsőként fészre..de amúgymeg nem ítélünk el senkit.'shutterisland írta:fészen is nézem, boldog-boldogtalant felvettek ahova jelentkezett.
jó, tudom, hogy nem mindegy, hogy hova.
de ennyire "könnyű" lenne bejutni az egyetemekre ?
Sok sikert a továbbiakban is mindekinek!
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- Dupla D
Az előző években műszakin osztatlan állami építész szakon 400 körüli pontok kellettek most meg 347-tel be lehetett kerülni.
Vagy nagyon szigorúan értékelték a rajztudást vagy nagyon megcsappant a létszám. Nekem 427 pontom lett.
Vagy nagyon szigorúan értékelték a rajztudást vagy nagyon megcsappant a létszám. Nekem 427 pontom lett.
- bla255
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County
Kevés a jelentkező az elmúlt évekhez képest, van 10-15 "divatszak" amire mindenki akar menni, a többi meg elkallódik a semmibe.'shutterisland írta:gratulálok.
de azért fura, hogy nekem tavaly 320-340 közötti pontom lett, gondolom elég sok helyre be lehetett volna jutni ennyivel.
pedig az a típus voltam mindig is, aki egész órán mást csinál (psp,rejtvény,teló,tökmindegy), ha kettőt köhög, már lóg egy hetet, akinek egy, amolyan "mindenes" füzete volt egész évre, aki csütörtök este 11-kor írt rá az osztálytársára, hogy A vagy B hét van e, aki mindig akkor jött rá, hogy dolgozat lesz ma, mikor osztották ki a papírokat, aki csak akkor tanult, mikor már nagyon rezgett a léc, akinek az érettségi tételei is legutoljára lettek meg, vagy aki elnézi egy nappal a nyelvvizsga időpontját, és puma pólóban esik be éppen kezdésre.
fészen is nézem, boldog-boldogtalant felvettek ahova jelentkezett.
Rengeteg ismerősöm is rendőrire ment, hogy hú de jó meg áhh egyszerű bejutni. Gondolom ez országosan elterjedt hiedelem lett, és 10ből 8fő koppant mikor megkapták ByeAlexet..
Másik hunyó a matek, Gazdaságinformatikára jelentkeztem 350ponntal Debrecenbe, 251pont kellett. Tavaly 314, rengetegen feladják ha meglátják, hogy ühh mennyi "matek".
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gratulálok.
de azért fura, hogy nekem tavaly 320-340 közötti pontom lett, gondolom elég sok helyre be lehetett volna jutni ennyivel.
pedig az a típus voltam mindig is, aki egész órán mást csinál (psp,rejtvény,teló,tökmindegy), ha kettőt köhög, már lóg egy hetet, akinek egy, amolyan "mindenes" füzete volt egész évre, aki csütörtök este 11-kor írt rá az osztálytársára, hogy A vagy B hét van e, aki mindig akkor jött rá, hogy dolgozat lesz ma, mikor osztották ki a papírokat, aki csak akkor tanult, mikor már nagyon rezgett a léc, akinek az érettségi tételei is legutoljára lettek meg, vagy aki elnézi egy nappal a nyelvvizsga időpontját, és puma pólóban esik be éppen kezdésre.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Pótfelvételin tudtommal csak fizetősre lehet menni.termek írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyha jelentkezek pótfelvételin akkor csak egyet jelölhetek meg. De ha annak a szaknak meghirdetik a állami és önköltséges formáját akkor megjelölhetem mindkettőt?
Sziasztok!
Nekem 0 pontot írnak, így még semmi sem biztos. Pedig minden rendben volt a jelentkezésemmel, feldolgozták, lezárták, és 3 szakból 2-re meg is van a pontom, mégis itt geciznek. De ahogy olvastam felvin rengeteg embernek felmerül ez a probléma.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Egy erre szakosodott kollegát kérdeznék,hogy mi az isten van az oldallal? kb 20 percig elérhetetlen volt, és ha 200-nál több felhasználó van fent alig lehet kommenttet írni! Úgy lassítja be a 40 megás netem mintha bekorlátozták volna.
- Dupla D
Szerintem ezt már nem tudod megváltoztatni. Júli 6-ig lehetett talán. De javítsatok ki, ha tévedek.chosenone46 írta:csak egy olyan kérdés, felvettek első helyre gépészmérnöknek, de bőven elég műszaki menedzserre is a pontom, mondhatom azt, hogy inkább a másodikra mennék? vagy hanyagoljam a műszaki menedzsert amúgyis?
- chosenone46
csak egy olyan kérdés, felvettek első helyre gépészmérnöknek, de bőven elég műszaki menedzserre is a pontom, mondhatom azt, hogy inkább a másodikra mennék? vagy hanyagoljam a műszaki menedzsert amúgyis?
"...csak a kedvesség, az öröm,