Mert hát ugye a reálmadrid múlt...........ami más csapatok fölé helyez minket........
És hiába jösz ezzel a szöveggel, látjuk mire vezetett az előző 10 évben.
Nem csak a real madridről lehet szó,ha Te szerinted egy chelsea egál egy madriddal,akkor legyen,szerintem MESSZE nem. Te erre jössz hogy de mi volt az elmúlt 10 évben.....
és? Én 10 évről beszéltem? persze hogy NEM. Hanem a két klub komplett életéről,ami különbséget ad kettejük között. Ez onnan indult ki,hogy nekem az a teóriám,hogy egy klub CSAK pénzzel nem tud sikert venni,mert ahhoz több kell.....PL SZERENCSE igen,meg még sok más is,pl egy jó edző,egy jó szisztéma,egy jó és rendezett keret,egy motivált csapat stb.....de CSAK pénzzért ezt ne lehet megvenni.
Ebből indult ki a téma,mert megjegyeztem hogy anno,amikor a chelsea elindult a nagy beruházó úton,akkor sokan össze**rták magukat hogy itt a vég(ITT LETT A VÉG? DEHOGY).....persze most majd az lesz hogy ez nem így volt,de így volt.
így volt a citynél is,egy ideig kardoskodtam,hogy ne szarjatok már be......de bexartak..a city agyonver mindenkit.....hát agyonvert.
kiröhögtek,lenéztek......én meg elfogadtam.....hát a city is megmutatta.....
akinek nemelég hogy évente kb 40 millát veszít,
erre nem emlékeztem
hogy honnan szedtem ?? egy állat vagyok.
Azt írtam, hogy Perez illetve Calderón átigazolási politikája semmivel sem volt különb, mint a Chelsea-é. Vagy igen? Mi nem költöttünk el több száz millió eurót az elmúlt évtizedben?
Továbbra sem értesz,csak támadsz,mert úgy érzed végre van egy kis fogás
, szóval,nem a két klubot kívántam ezek alapján összemérni,hanem a SIKERT mint elérhető célt megvilágítani,hogy egy madridban más az igény,ott mást jelent ez a szó. Egy chelsea nem real szint.....szerinted igen,mert az elmúlt 10 évben ők nyertek egy szaros bl-t mi meg nem.......de ember,a madrid már 9nél jár.....és annyi bajnoki címnél hogy összeadni is nehéz.....egy real madridba ha igazolsz más a mérce mint egy chelseabe....egy bale a realba vágyik,egy ronaldo a realba vagyott,egy zidane ide vágyott,egy totti azt mondta CSAK a madrid lehetett volna sanszos senki más szóba sem jöhet. Talán így érthető mire akarok kilyukadni.
Vagy hozzuk fel a Liverpoolt. Micsoda történelem, micsoda múlt! Manapság pedig azért küszködnek, hogy egyáltalán elindulhassanak az EL-ben...
És? Csak a ma van? Nem.....egy Mu aki versenyképes ,nekem sokkal többet jelent egy chelseanél vagy egy citynél......de ha másnak ez egál,én elfogadom,csak ne üssetek....
Szóval ott tartunk, hogy már megint az a fránya szerencse, ugyanis elmondásod alapján a pénzükön kívül nem volt semmi. Sem tradíció, sem történelem. Nem gondolod, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek az egyszerű szónak?
azt jrtam az is fontos része....kell hozzá,vagy inkább azt írom hogy jobban nézzen ki,hogy egy mélyebb múlt,előny ,mert egy játékosnak több alázatot ad,egy drukkernek több szenvedélyt,több "sikeréhséget"....ezek tényezők.
Azt mondom,CSAK pénzen nem lehet odaérni......illetve oda lehet,de az szerencse akkor. A chelsenak nem volt megfelelő játékos koncepciója,egy rakat embert vettek,kialakítottak egy kb 40 fős keretet,és a sikerek eléggé elmaradtak,majd a gerinc szinte egyszerre égett ki,öregedett le...........ha a 2.000.000 milliárd euroba fájó klub 10 év alatt ennyi sikert tud elérni,az azt igazolja hogy ezt nem volt okos ötlet így csinálni.
Egy barca vagy egy BM a harmadából épített fel ennél sikeresebb klubot(ha az elmúlt 10 évet nézzük).
él a teóriám,mert a chelsea nem lett real vagy bm akik pluszosak....óriásai minuszokkal küzdenek....
Igen,ha a chelsea most pluszos akkor letudtatok kapni....
na végre megvagyok,mert én CSAK tippeltem,hogy a chelsea nem tud annyit hozni a konyhára mint egy real vagy egy BM.....de ezek szerint lehet hogy hoz. Bár kétem hogy ez tiszta lenne.....azért egy bm olyan marketing forrás ami minden klubnak példa.....vagy a madrid távolkeleti vonzereje...stb....ezt a chelsea nem érheti fel,ezt én megbocsássatok és nevessetek,nem tudom elhinni.
mekkora volt a chelsea árbevétele? mekkora volt a plussza?
És igen, itt írtad azt a fránya 40 millát, amire ma már nem emlékszel
Igen,arra nem emlékeztem,van hogy az ember csak odabök valamit,nem tudom honnan szedtem ezt a 40 minuszt...talán a mi 40 plusszunkból.
Hát még a végén néha én is belehibázok.
hogy Lassana Diarrát mennyire sokra tartottad, ellentétben mondjuk Yaya Touréval. Vagy azt, hogy "Egy 38 meccses sorozatversenyt nem lehet véletlenűl megnyerni....". Drága Barcás cimboráink most bizonyára kacaghatnak egy sort, ha felelevenítik a Real vs Barca topikot. Szimplán 30 percnyi olvasgatás után több oldal jött össze egy word dokumentumban, ahol tévedtél. Arra se időm, se energiám, hogy 10000 hozzászólást átnyálazzak, de ez a kis szelet is elég ahhoz, hogy bebizonyosodjon, közel sem látsz mindent annyira jól, hogy itt neveld, oktasd, lenézd a többi fórumozót.
Nem akarom nevelni őket,isten ments,így is túl sokat tudnak...
az meg hogy a 12.000 hszből összetudsz mazsolázni párat ami nem jött be....hát...
na,szép volt. Azért arra ne pazarolj időt amik meg bejöttek,mert akkor nagyon sokat kell olvasni.
A barcásokat meg hagyjuk,alapból utálnak,és jól is teszik,mivel én voltam az mindig aki próbáltam a rózsaszjn szemüveget leverni a fejükről,hogy a csapatuk messze nem olyan hibátlan,mint ahogy gondolják,most már egyre többen látják hála istennek.
Lassana isten volt? Nem úgy indult? Majd visszafejlődött az a szerencsétlen?
Azért párat lehet találni...igen,a kivétel erősíti a szabályt.
de az sem téged igazol.
ááá,dehogy,semmi....ezt már itt megtanultam,talán többet nevettek rajtam mint raisenen.....bár egy meccset nem tud leelemezni pár ember,egy szisztémát nem tud észrevenni,vagy egy posztot nem tud behatárolni de akinek önálló véleménye van,aki konyít is ehhez a játékhoz,azt tudja rugdalni ha van egy kis esélye....ilyen nyomorult kis világ ez sajnos.
Azt azért néha jó olvasni,hogy páran itt vergődnek állandóan ellenem,van hogy ugyanazt mondják amit előtte már én,még a szófordulat is hasonló....azért volt értelme.
Na pá. tegyetek ki a pi....azt mindjárt jobb a napotok. ez ennyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.