Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Úgy néz ki Mourinho viszi Matuidit, beton középpálya épül, milyen meglepő
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyilván nem azt várom, hogy nagy neveket hozzanak, de eddig nem igazán emeltem fel a fejem az igazolásokat látva. Meglátjuk, sok van még vissza.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Idén sem világklasszisokkal nyerték a Pl-t meg.Ha a mostani igazolások ugyanúgy beállnak a sorba mint a többiek illetve nem szedik szét őket nagyon akkor talán lehet keresnivalójuk idén is valahol a középmezőnyben.Remy írta:Ahmed Musa -> Leicester.
Hát nem tudom. Eddig elég B arcokat vettek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ahmed Musa -> Leicester.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
A neve alapján japánnak gondoltam, erre látom hogy feketehehe írta:who the fuck is this mothafucka?palesz77 írta:Batshuayi hivatalosan is a Chelseabe igazolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ellenünk is gólt lőtt, milyen részeg voltál akkor már? Amúgy amit láttam az alapján ügyes gyerek, tavaly a rém gyenge Marseilleben lőtt 23 gólt.
hatha megtalaltak a drogba klont. majd kiderul.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A belga válogatott 4. Számú támadója.hehe írta:who the fuck is this mothafucka?palesz77 írta:Batshuayi hivatalosan is a Chelseabe igazolt.
És az ember aki kitúrja patinnyot.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
who the fuck is this mothafucka?palesz77 írta:Batshuayi hivatalosan is a Chelseabe igazolt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kanté mindenképpen távozik.sebydani írta:A Leicester leigazolta Mendy-t, remélem ez azt jelenti, hogy Kanté távozik hozzánk
Tegnap valami relytéjes okból Chelseat írtak, de remélem nem olyan bolond, hogy odamenjen.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Leicester leigazolta Mendy-t, remélem ez azt jelenti, hogy Kanté távozik hozzánk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
1 év volt vissza a szerződéséből, de fizettek érte 42 millát... Majdnem olyan jól csinálták, mint mi Kroos-szal Erről pofáztam... Értem én, hogy van pénz dögivel, de BL nem és ezért pénzzel csábítják a játékosokat, de ez már komolytalan. Fizettek a Bailly-ért is 40 milliót, Ibra aláírási pénze és a fizetése gondolom az egekben. De a United nem költ mint a Real, ők kinevelnek...El Maestro írta:Mihtarjan is ofisol a MUnal. 42 millio ajrot fizettek erte a hirek szerint.
Nem rossz, de szerintem nem jobb mint Mata. Számokban nagyon összejött ez az éve a Dortmundban, de alapjában véve szerintem tényleg nem jobb játékos, mint a spanyol.ziro4vr írta:Nem tartom sokra, de nem rossz játékos.
Dehogyis. Egyedül Ibra, talán. De a kora miatt őt sem mondanám nagyobb fogásnak mint Martialt pl. Depay-Miki egy kutya kb, mert egyik sem elit focista. Bailly viszont kellett, mert az nem megoldás, hogy Blind a kv Smalling mellett.MesQueUnClub írta:Mindenesetre eddig jobbnak tűnnek JM igazolásai, mint LvG-é voltak.
Pedig szélen fog játszani, mert csak ott van hely neki. Az is Mata kárára. Majd Valencia megoldja. Ismerve Mou-t a fejemet teszem rá, hogy ő lesz az első számú jobbhátvédje.ziro4vr írta:Szerintem középen hatékonyabb de majd kiderül. Ha szélre kerül kell mögé egy sokat felfutó jhv.
Pedig Valencia és Fellaini stabil kezdők lesznek. Szereti Mou az ilyen arcokat. Schweinsteiger már megy kifele, egyedül Blind a riválisa. Ja meg Carrick, mondjuk azon sem lepődnék meg, ha őt is folyamat használná, ha már rá beszélte a maradásra. Valencia meg fel-alá szaladgál a szélen. Igaz, hogy értelmetlenül, de tökéletesen fog illeni a Mou rendszerbe.Anthony írta:és ez úgy, hogy Fellainit, Matát és Valenciát nem is számoltam oda.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jah arra gondolsz. Arra tök mindegy mit mond az EA. Egy az egyben NBA2k16 copy Mondjuk nem baj,mert így élvezetesebb lesz,de ez Rashford nélkül is ment volnadzsi91 írta: Az új story módra(the journey), kb rashford egyik alteregójával(alex Hunter vagy ki) kell majd nyomulni le is nyilatkozta valaki az ea-től,hogy nyomokban lesznek hasonlóságok.
Offbúki
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az új story módra(the journey), kb rashford egyik alteregójával(alex Hunter vagy ki) kell majd nyomulni le is nyilatkozta valaki az ea-től,hogy nyomokban lesznek hasonlóságok.Marci77 írta:Martial van a Fifa 17 borítóján.Vagy mire gondolsz.dzsi91 írta:Az egész FIFA 17-et gyakorlatilag a Mourinho-Rashford storyra építi az EA... Szóvall Hoséból kinézem,hogy a srác pályára sem fog lépni nagyon.
Amúgy nagyon izgi lesz az idei pl, színvonalas nem, de izgi Pár év múlva viszont ha több edzőnek(José,Conte vagy pl Klopp) is beérik a munkája akár visszakerülhetnek az eu-ba.
És Mou asszem le is nyilatkozta,hogy sokat lát benne,és számít rá,ezért is nem hozott mást,de Ibrát igen. Ez érthető is.
na de:
A britek magabiztosan állítják, hogy a svéd klasszis a nyolcas mezben futballozhat majd a 2016–2017-es idényben, annak ellenére, hogy jelenleg ez a szám Juan Mata „tulajdona”.
https://www.youtube.com/watch?v=cMKfV4TU1kI
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Martial van a Fifa 17 borítóján.Vagy mire gondolsz.dzsi91 írta:Az egész FIFA 17-et gyakorlatilag a Mourinho-Rashford storyra építi az EA... Szóvall Hoséból kinézem,hogy a srác pályára sem fog lépni nagyon.
Amúgy nagyon izgi lesz az idei pl, színvonalas nem, de izgi Pár év múlva viszont ha több edzőnek(José,Conte vagy pl Klopp) is beérik a munkája akár visszakerülhetnek az eu-ba.
És Mou asszem le is nyilatkozta,hogy sokat lát benne,és számít rá,ezért is nem hozott mást,de Ibrát igen. Ez érthető is.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az egész FIFA 17-et gyakorlatilag a Mourinho-Rashford storyra építi az EA... Szóvall Hoséból kinézem,hogy a srác pályára sem fog lépni nagyon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha annyiszor kezdő nem is lesz, de beugrósként biztos számít rá José. Hirtelen meg nem mondom kit, de Mourinho elutasított már egy támadót, mert a jövőben komoly szerepet szán Rashfordnak - legalábbis ezt olvastam -, Ibra is tökéletes transzfer ehhez. 1-2 évig hinti a tudást, közben megosztva játszanak, nem is baj ha nem folyamatos terhelés és nyomás alatt van a gyerek, talán valamivel könnyebb lesz így neki is fejlődni - már ha nem egy 1 szezonos csoda volt csak, remélem nem.MesQueUnClub írta:Abban reménykedem, h Rashford nem fog kiszorulni.