Ne aggódj! Az angol wiki szerint már a mienk.Dupla D írta:Nagyon morcos leszek, ha Gabriel Jesusról is lemaradunk, és a Barcát választja. ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Gabriel_Jesus
Senior Carrier: Real Madrid B
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. július 4., hétfő 14:26
Ne aggódj! Az angol wiki szerint már a mienk.Dupla D írta:Nagyon morcos leszek, ha Gabriel Jesusról is lemaradunk, és a Barcát választja. ...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 4., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 4., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 4., hétfő 9:59
Uzlet, meg pedig nagyon jo uzlet. Sok penz folyt be belole, csak azert, mert rozsaszin, lehet hogy nem tul ferfias, de nehany meccsen be lehetett vallalni a feher az alapszin, ugyis abban jatszunk nagyreszt.Kerlon írta:Ez a világos lila mez pont akkora baklövés, mint a magenta...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 4., hétfő 9:52
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 4., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 3., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 3., vasárnap 21:40
hát szabad ilyet?angus írta:nem tudom, honnan szedtétek a sportigazgatós hírt, de én nem találtam sehol. Egy spanyol cikket találtam, abból nekem az jön le, hogy a Monacoba ment.
"Antonio Cordón, nuevo director deportivo del Mónaco"
HozzászólásSzerző: angus » 2016. július 3., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 3., vasárnap 21:37
nyugi van, zézé is ki lesz csapva, a baájern ellen elbukjuk az elődöntőt és a barca szokás szerint húzza a bajnokságotRealista24 írta:A tények ismeretében azt mondom, hogy jól, mert Carlo sosem kapott volna szabad kezet. Pérez utolsó utáni dobása volt Zidane.wZoLee7 írta:Viszont szerintem CA is pontosan tudta mit kellene csinálni, de neki nem hagyták. Érdekes kérdés és vita téma lenne, hogy jól vagy rosszul jártunk fél év Benitezzel...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 3., vasárnap 21:34
A tények ismeretében azt mondom, hogy jól, mert Carlo sosem kapott volna szabad kezet. Pérez utolsó utáni dobása volt Zidane.wZoLee7 írta:Viszont szerintem CA is pontosan tudta mit kellene csinálni, de neki nem hagyták. Érdekes kérdés és vita téma lenne, hogy jól vagy rosszul jártunk fél év Benitezzel...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 3., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. július 3., vasárnap 17:36
De jó ezeket a híreket olvasni. Múltkori erőnléti edző, most ez. Úgy tűnik Zidane nem totál vak mint sokan ott Madridban. Köszönünk mindent kopasz,biztos vagyok benne,hogy nagyon sok szép pillanatot fogunk még neked köszönhetően átélni. Olyan szinten halad jó irányba minden amióta idejött,hogy az elképesztő.wZoLee7 írta:Sportigazgato
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 19:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 1., péntek 16:21
A fizetése még komolyabb.hehe írta:meanwhile:
hulk 55 miller shángháj
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 1., péntek 15:59
A képességei miatt. Nem véletlen nem tudott máshol sem megragadni Európában. Lassú volt nagyon.ferni írta:de vmi miatt sajna nem tudta állandósítani.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 1., péntek 15:58
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem