Ha jól emlékszem ,akkor Cr-t pl Calderon hozta. Vagyis ő kötött vele előszerződést. De szerintem , hogy nem igazán jöttek sztárok ,az inkább Calderon hülye felfogás miatt volt. Még Schuster nyilatkozta valamikor ,hogy kiket kért , és akkor ilyen Fauberteket hoztak És például nem hiszem , hogy Villa nem akart volna jönni , egyszerűen nyomorék volt az a vezetőség , és más elképzelései voltak. Illetve , fiatal "tehetségekre" vadásztak , mint pl Gago , Higuaín,Marcelo.Realista24 írta:Beszállok a buliba én is, mert látom jóféle.
Hozzánk ki akart igazolni, amíg Calderón volt az elnök? Hiába voltunk mi a nagy Real Madrid, a kutya nem akart idejönni, de még akkor sem, amikor Pérez újra színre nem lépett. És ez nem a pénztelenségen múlott, mert pénzünk volt mindig is. Florentinónak hatalmas áldozatokat kellett hoznia, hogy ismét értelmes játékosok érkezzenek Madridba, és ezt az első években többnyire pénzzel értük el, nem a múltunkkal.
A másik meg szerintem igenis sikertelenk . A City 3 év alatt nem tudott továbbjutni a csoportkörből . Összejött a bajnokság nem esek tőle hanyatt . A Chelsea , mindt Mounak köszönhet , ha őt nem hozza Abra , nem is tudom hol tartanának. A Bl meg pont akkor jött nekik , amikor senki sem számított rá . De mindent elmond róluk, hogy idén már az El-ben kellett vitézkedniük.(mondjuk sikerrel ,de a Benfica sokkal magasabb szinten focizott) Nyilván idén rohadt jók lesznek ,de Mou miatt.
A Psg jól kezdett ,de ez is szerintem a megfelelő szakembernek köszönhető. Meg úgy látom ,hogy ott tudatosabb munka folyik. De idén vissza esnek Blancal úgy érzem. De egy franica bajnokságban amúgy sem volt nehéz dolguk , akár idén is bajnokok lehetnek ,de a Bl menetelést , egyértelműen Carlo számlájára írom , + ők minőségi játékosokat vesznek , nem úgy mint a City.
A Monacoról sokat nem lehet mondani. A bajnokságban tuti ott lesznek , de Ranieri igencsak mellé fogtak szerintem
De itt van még a Malaga is ,akik azután értek el valamit , hogy az arab visszavonult.
Igazából , ahogy ezt írom , rájöttem ,hogy ha sok játékosnak nem is fontos a múlt , a minőségi edzőknek annál inkább. Nem csoda , hogy Mancinik , Ranierik ülnek az araboknál .