Megnyerik és aranylabda, akkor fel tudja dolgozni. Ha nem, fejben baj lesz.nmate írta:Életemben másodszor sajnálom, nagy respekt.
Ősszel nem akarom látni, pihenjen. Tavasszal fog kelleni. Addig Bale meg Benzema bizonyíthat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 10., vasárnap 21:33
Megnyerik és aranylabda, akkor fel tudja dolgozni. Ha nem, fejben baj lesz.nmate írta:Életemben másodszor sajnálom, nagy respekt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. július 10., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 10., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 10., vasárnap 21:29
+1nmate írta:Életemben másodszor sajnálom, nagy respekt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 10., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. július 7., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 7., csütörtök 12:44
Borbás Marcsi van akkora legenda, mint CRKAG írta:Trollfocin portugálos bejegyzések alatt a kommentek igazi csemegék.
Ilyen 2-3 gyerekes anyukák szakértenek, akik eddig max Borbás Marcsi receptkönyvét forgatták
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 7., csütörtök 12:34
Mondjuk a sorsolásuk most a legkönnyebb. A focijuk továbbra is gyenge, de Ronaldo sikerének szorítok.Csabi írta:én leszarom. mindenki leírta őket. már ez is óriási teljesítmény. ha még egyet rátesznek az még jobb, de így se vagyok szomorú. ironikus hogy az utóbbi évek egyik leggyengébb csapata jut a legmesszebb, de ez a focit is mutatja úgy kábé mindenhogy, hogy ezzel lehet eredményes egy csapat.
Ákos te vagy az?KAG írta:Trollfocin portugálos bejegyzések alatt a kommentek igazi csemegék.
Ilyen 2-3 gyerekes anyukák szakértenek, akik eddig max Borbás Marcsi receptkönyvét forgatták
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 7., csütörtök 12:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 7., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. július 7., csütörtök 9:52
én úgy érzem megnyerik, nem tudom melyik csapat lenne a könnyebb. a németet erősebbnek érzem, a franciák mögött meg ott állnak a hazai szurkolók.Anthony írta:Szerintem Portugália jó eséllyel elbukja a döntőt
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 7., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 6., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 6., szerda 22:14
ericco írta:olvasson madridom fórumot
R.M.C.F, te nem pap vagy?
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 6., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 6., szerda 21:53
Ronaldot hoztam fel neki példának ha FOCIról beszélünk..... Talán ez. Sokat beszélek neki a fociról....és minden nap gyakorlunk kint.....szépen fejlődik.wZoLee7 írta:Ha van valós indok a rajongásának, akkor lehet, hogy az olvasást fogja megutálni.R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 21:51
Meg kell tanítani neki, hogy ne olvasson NSO-t, én hírből sem olvasok ilyet.R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 6., szerda 21:50
Ha van valós indok a rajongásának, akkor lehet, hogy az olvasást fogja megutálni.R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem