Ja, Kakát kifelejtettem, ő még kb 25 millió (ne akarjatok érte 50-60 misit, mert nem fog senki annyit adni érte, még az arabok és a kínaiak se), de ez még így se 100+.peti_madrid írta:Srácok, ennyit nem fogunk tudni igazolni, amennyit ti akartok. Carvajal ugye tutira jön, én mással ilyen biztosan nem is tervezek. Először megvárnám, hogy kiket tudunk eladni és mennyiért, és utána gondolkodnék majd, hogy kiket lehetne hozni. Nagyon szeretném Gündogant meg Reust fehérben látni, de szerintem a BVB nem fogja hagyni azt, hogy széthordják a csapatot (Götze, Gündogan, Reus, Lewandowski, Piszczek, stb). Lényeg az, hogy nem venném ennyire biztosnak a két német érkezését, de még Verrattit sem. Itt az én listám:
Eladni: Albiol, Carvalho, Khedira, Callejón, Higuain. Ezekért összesen fogunk kapni kb 70 misit.
Megvenni: Carvajal, meg egy jó edző (Klopp - lehetetlennek tartom, vagy akkor Don Carlo)
Wishlist: Gündogan, Reus/Bale.
Azt ugye biztosra veszem, hogy Zsozé lécel, ezek után pedig a Castillából lehetne felhozni 1-2 fiatalt (Morata, Jesé, Casemiro), és rendben is volnánk.
Ha meg akkor ezek szerint jön Ancelotti, akkor azt le se írom, hogy én még szívesen látnám Heynckest is a padon újra. Vele nyertünk BL-t is, és a csapat is tetszetősen játszott. A Bayernről meg nem is beszélve