Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Ez honnan hogy a MU-ba megy?
Én kb. ugyanannyit olvasok a Realról, mint a MU-ról...
Én kb. ugyanannyit olvasok a Realról, mint a MU-ról...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem hiszem el, hogy egy MU-ba megy ahol nem kellet, nem hittek benne, ráadásul évek óta szenved BL-ben sem indul. hogy fa**ba mehet oda? ráadásul Zidane hívja....qrvára érthetettlenhehe írta:pogbinhot sztem elvesztettük, megy a muba.
kantét be kéne húzni, meg még a gabriel gyereket braziliából csatárcserének, aztán kész is vagyunk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát én azokról a hírekről lemaradtam Többért nyilván nem hoznám, de ha még állna ez a kivásárlási ár, azonnal. Hosszú a szezon, és Marcelo nem acélból van.CS0ki írta:És miből gondolod, hogy 25 lenne? A hírek szerint már lejárt a határidő, amikor még hozható lett volna annyiért. Innentől kezdve az egyik legjobb széllső védőt, akit elég sok nagycsapat nézeget aligha hoznánk el 25-ért.25M miért drága? Fizetése is a Danilo, Nacho,... sávban lenne szerintem.
És miből gondolod, hogy 25 lenne? A hírek szerint már lejárt a határidő, amikor még hozható lett volna annyiért. Innentől kezdve az egyik legjobb széllső védőt, akit elég sok nagycsapat nézeget aligha hoznánk el 25-ért.25M miért drága? Fizetése is a Danilo, Nacho,... sávban lenne szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jézuska januárig egész biztosan marad Brazíliában, aztán jön csak át Európába. A Sport váltig állítja, hogy majd hozzánk, de most nyalt be kicsit az Internek, és megbízható források szerint is oda megy, szerintem logikusabb is lenne, ha kezdőnek jönne át, nem padot koptatni - akár nálatok, akár nálunk.hehe írta:meg még a gabriel gyereket braziliából csatárcserének, aztán kész is vagyunk.
- nmate
25M miért drága? Fizetése is a Danilo, Nacho,... sávban lenne szerintem.CS0ki írta:Én nem is hoznám, mert drága.
Én nem is hoznám, mert drága. Illetve ahogy mondod, az ő helyében nem is jönnék. "Kisebb" emberre kell rámenni, Coentraot meg el kell felejteni, szerencsétlen faszit sajnálom, de még csereként se lehet építeni rá.Pep rárepült elvileg, innentől nehéz dolgotok lesz vele. Szimplán a kezdőtagság miatt, most egy jó projectbe kerülhet, ugyanúgy mint nálatok, csak ott ő lenne a numero uno, nem Marcelo cseréje.. Egy fiatal játékosnak szerintem ez azért csábítóbb. Kíváncsi leszek hova megy, ellenetek az első meccsen nagyon jól tolta, és sokat is dicsérik, csak tudhat valamit..
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pogbinhot sztem elvesztettük, megy a muba.
kantét be kéne húzni, meg még a gabriel gyereket braziliából csatárcserének, aztán kész is vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pep rárepült elvileg, innentől nehéz dolgotok lesz vele. Szimplán a kezdőtagság miatt, most egy jó projectbe kerülhet, ugyanúgy mint nálatok, csak ott ő lenne a numero uno, nem Marcelo cseréje.. Egy fiatal játékosnak szerintem ez azért csábítóbb. Kíváncsi leszek hova megy, ellenetek az első meccsen nagyon jól tolta, és sokat is dicsérik, csak tudhat valamit..nmate írta:Repüljünk már rá Ricardo Rodriguezre, a zistenszerelmére.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
koncentrálót kajak vissza akarjuk hozni?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem ha Zidane megkeresne nem tudnék nemet mondani meg ha mellette mourinho vagy guardiola is hív...sebydani írta:Ha annyi esze van, hogy visszamegy oda, akkor nekem nem is kell. De én kétlem, hogy piros Manchesterbe menne.
De szerintem ide fog ő jönni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2016. július 8., péntek 9:24-kor.
- nmate
Akkor Kantéra is.
50 millió, és pluszban két komoly játékosunk a padra.
50 millió, és pluszban két komoly játékosunk a padra.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha annyi esze van, hogy visszamegy oda, akkor nekem nem is kell. De én kétlem, hogy piros Manchesterbe menne.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Elég erősek a Pogba ---> MU-s hírek...
- nmate
Repüljünk már rá Ricardo Rodriguezre, a zistenszerelmére.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem is értem, hogy miért számítunk a játékára... nincs vele bajom, de hogy ennyit sérült... én inkább megválnék tőle.Toti írta:coentrao újra megsérült. novemberig off.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egészen elképesztő a faszi. Bár stílusosabb lett volna, ha szeptember elsején.Toti írta:coentrao újra megsérült. novemberig off.
Nem illik.
coentrao újra megsérült. novemberig off.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Naponta cikkeznek róluk, rá keresel aztán ott vigyorognak Juve mezben. Marketing.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet ugy gondoltak jok lesznek a tavozok meg utoljaraVeidt írta:A hazai mezt meg Moratával reklámozták.wZoLee7 írta:Nah a Juve Pogbaval reklámozza az új mezüket. Kíváncsi leszek én erre a történetre