OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 10., vasárnap 11:44

Sierra írta:Mi ez az új Pokémon őrület mindenhol a neten? :D Honnan jött most ez elő?
Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 10., vasárnap 11:43

Mi ez az új Pokémon őrület mindenhol a neten? :D Honnan jött most ez elő?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 8., péntek 15:34

Na szép ongolt lottem.

kanye
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. július 8., péntek 15:13

Magyar rendőr témához:

Anno beszélgettem egy fazonnal, szóba kerültek a cigányok. Ő azt mondta erre, hogy havi 120-ért nem fogja magát megkéseltetni. Ezzel meg teljesen egyetértek.
Áram bekötést vállalok [email protected]

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 8., péntek 14:41

Amúgy a technikai fejlődéssel javulni fog a helyzet hosszú távon.
Addig amíg fel nem használják azt is önmaguk ellen .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 8., péntek 14:39

Zsombor írta:Michael Brown sztorija megvan?
Michael Browné véletlenül megvan.
Egy 130 kilós "tinédzser" kirabolt egy boltot, majd megtámadta az ellene intézkedni igyekvő rendőrt. Véletlenül pont be volt szívva. Eredmény? Hatalmas médiahiszti és a fergusoni zavargások. Mondanom sem kell, a rendőrt később felmentették minden vád alól, de a szenzációhajhász média addigra már tönkretette az életét. Szinte egy az egyben a budapesti szegény ártatlan józsika ügy amerikai megvalósításban.

BTW, két napra rá egy fekete rendőr tévedésből lelőtt egy fehér srácot. Gondolom senki nem hallott róla.

Egyébként az USA yard nyilvános statisztikái szerint a feketét kb. ötször több erőszakos bűncselekményt követnek el a fehérek ellen, mint fordítva. Miközben a lakosság 13 százalékát teszik ki, a fehérek közel 80 százalékával szemben. Több bűnözés == több lelövés.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 8., péntek 14:33

Na jól van, csak egyetértünk :D a videoról, amelyik a témát szolgáltatta lassan kiderül, hogy jogos fegyverhasználat volt. Na ezt nem szokta a média közölni. Addig hír, amíg azt látni, hogy megöltek egy négert.
Persze vannak mocskos rendőrök is, akik nem jogosan használják a fegyvert. Őket simán meg kell büntetni, csak általánosítani és hirtelen ítélni nem szabad.

Cart: senki nem mondta, hogy az USA-ban lévő rendszer sokkal jobb, csak azt, hogy a miénk rossz, de nagyon. Ennek több oka is van. Pl az 1 bírós rendszer elavult, könnyen áthidalható. Az is hiba, hogy ma Magyarországon a demokrácia, mint olyan, nem létezik.

Hosszú, nehéz témák ezek. Lehetne róluk beszélgetni napestig, meg esszéket írni csak mobilról leszakad az ujjam :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 8., péntek 13:23

Egy szó, mint száz, a magyar rendszer úgy rossz, ahogy van.
Nem a rendszer szar, hanem az emberek "szarok". Nem itt, mindenhol. Ha minden ember..."jó" lenne, nem kéne bíróság meg rendőr meg ilyenek. Mivel nyilván nem ilyen az emberi természet, ez nem kivitelezhető. Persze biztos lehetne javítani a mostani működésen, de egyrészt ezt is emberek üzemeltetik, másrészt az emberi jogok gátjai is a rendfenntartásnak. Amúgy a technikai fejlődéssel javulni fog a helyzet hosszú távon. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 8., péntek 13:20

donor írta:gen, le: "a segg hülye primitív amerikai rendőrök lemeszarolnak egy ártatlan embert", aki ismert bűnöző, nem úgy néz ki, mint aki megadóan együttműködik a hatósággal és feltehetően fegyvere van, amit használni akar.
Az a baj, hogy Te nem érted, hogy miről beszélünk páran.
Mondom, hogy nem érted. "Akik rabolnak, ölnek meg hasonló bűntényeket követnek el és nem engedelmeskednek miközben fegyver van náluk, azt jó, hogy lelövik." Ezt tegnap írtam, azt hittem, hogy érthető, de ezek szerint nem.
Amennyiben a legutóbbi eset során fegyver volt az illetőnél és éppen lőni/szúrni akart, akkor megértem, hogy lelőtték.

Michael Brown sztorija megvan? Oscar Grant? Eric Garner? Mikor fegyvertelen embereket megölnek, majd következmények nélkül tovább folytathatják munkájukat ezek a rendőrök, az undorító. És igen, ezek tipikus fánkzabáló, segghülye, primitív rendőrök. Ez van.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 8., péntek 13:12

donor írta: Egy szó, mint száz, a magyar rendszer úgy rossz, ahogy van.
Ja, az USA-ban lévő sokkal jobb. Látszik most is az eredménye. Még pár ilyen eset azán lassan lesz valami komolyabb megmozdulás is...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 8., péntek 13:06

Zsombor írta:
donor írta: Zsombor: nem látszik a videon, hogy pontosan mi történt. Amit tudni lehet, hogy egy nem tiszta előéletű, valószínűleg fegyveres ember dulakodott 2 rendőrrel, majd a lövések után azonnal kivettek valamit a zsebéből. Szerintem meg a zsebéhez nyúlt a rugós késéért, hogy szzal belezze ki a 2 intézkedő rendőrt.
Az a baj, hogy egyáltalán nem érted miről beszélek. Leírtam már, többször nem szándékozom, mert elég érthetően megfogalmaztam a véleményem.
Igen, le: "a segg hülye primitív amerikai rendőrök lemeszarolnak egy ártatlan embert", aki ismert bűnöző, nem úgy néz ki, mint aki megadóan együttműködik a hatósággal és feltehetően fegyvere van, amit használni akar.
Az a baj, hogy Te nem érted, hogy miről beszélünk páran.

Csabi: Hidd el, vannak Szabolcstól rosszabb helyek is, ahol mindennaposak a robbantások, a nyilvános kivégzések, csak nincs benne a hírekben.
Az, hogy a magyar bűnözők szabadlábon vannak, nem feltétlen csak a rendőrség hibája (persze ők is hibásak, vagyis az őket irányítók, mert ki van adva nekik, hogy bizonyos bűncselekményekkel nem kell foglalkozni, első a trafipax), de sajnos azt is tudni kell, hogy ha sikerül is elkapni a tettest, akkor a mélyen tisztelt bíróság és ügyészség simán hazaengedi az elkövetőt. Nem egy példát tudok mondani.
Egy szó, mint száz, a magyar rendszer úgy rossz, ahogy van.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 8., péntek 12:24

csabi* írta:szabolcsország durva környék de nem csodálom, h már pesten vagy, ilyrn payetes avatarral nem maradhatsz

:mrgreen:
Nyugi hazájárok még kis izgalmat csempészni az életembe , úgyis van ott pár Payet kinézetű :mrgreen: Payet meg csak vasárnapig marad, utána jön vissza Raúl :sziv:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 8., péntek 12:20

szabolcsország durva környék de nem csodálom, h már pesten vagy, ilyrn payetes avatarral nem maradhatsz

:mrgreen:
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 8., péntek 12:16

csabi* írta:donor, mivel én itt elek én az ittrni yardot ertettem a megvedik a seggunket alatt, és még azt sem mondanam hogy itt szabolcsban bizonyos kornyekeken nem kell feltened az életed, nem egy eset volt az utóbbi kb egy évben csak itt a kornyezo falvakbol ahol elek, hogy kisebb csoportok bedrogozva embert oltek, aztán kint vannak már ha jól tudom. rádmegy 20cigany a rendor nem ved meg, de ha valaki elsziv egy jointot escobarkent van kezelve.
Na igen a szabolcsi helyzetről én is tudnék mesélni, adom amit írsz. Van pl. egy 15-20 fős banda cuccot árulva meg folyamatosan használva szurkálódnak meg félholtra vernek embereket és jó ha egy-egy közülük bent ül egy évet éppen , a meg többit keresni se kell annyira szem előtt vannak kint. Nem állok egyik oldalon sem ebben a rendőr témában de ez azért fura. Aztán mesélhetnék reggelig még. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2016. július 8., péntek 12:08

füst írta:Nézegettem a dallasi híreket de nagyon meglepő módon nem találtam olyat amiben feszegették volna a gyanúsítottak és az áldozatok bőrszínének kérdését. A bőrszín is csak akkor hírérték ha a sötétje az áldozat, hányok az egésztől. Remélem Sosem importáljuk ezeket a társadalmi problémákat, bár megjegyzem kicsiben azert már itt is érezhető a dolog, mégha mások is a körülmények.
Hmm, kicsiben már itt is érezhető? Ott messze nem kussolnak annyira, ha feka az elkövető, mint itt, a rejtett erőforrások országában...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 8., péntek 12:05

donor írta: Zsombor: nem látszik a videon, hogy pontosan mi történt. Amit tudni lehet, hogy egy nem tiszta előéletű, valószínűleg fegyveres ember dulakodott 2 rendőrrel, majd a lövések után azonnal kivettek valamit a zsebéből. Szerintem meg a zsebéhez nyúlt a rugós késéért, hogy szzal belezze ki a 2 intézkedő rendőrt.
Az a baj, hogy egyáltalán nem érted miről beszélek. Leírtam már, többször nem szándékozom, mert elég érthetően megfogalmaztam a véleményem.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 8., péntek 12:02

donor, mivel én itt elek én az ittrni yardot ertettem a megvedik a seggunket alatt, és még azt sem mondanam hogy itt szabolcsban bizonyos kornyekeken nem kell feltened az életed, nem egy eset volt az utóbbi kb egy évben csak itt a kornyezo falvakbol ahol elek, hogy kisebb csoportok bedrogozva embert oltek, aztán kint vannak már ha jól tudom. rádmegy 20cigany a rendor nem ved meg, de ha valaki elsziv egy jointot escobarkent van kezelve.

csoki: nem is írtam, h szeretném megtudni de lehetne ezt máshogy is
Kép

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2016. július 8., péntek 11:31

Nézegettem a dallasi híreket de nagyon meglepő módon nem találtam olyat amiben feszegették volna a gyanúsítottak és az áldozatok bőrszínének kérdését. A bőrszín is csak akkor hírérték ha a sötétje az áldozat, hányok az egésztől. Remélem Sosem importáljuk ezeket a társadalmi problémákat, bár megjegyzem kicsiben azert már itt is érezhető a dolog, mégha mások is a körülmények.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 8., péntek 10:58

csabi* írta:tehát a kékek "seggünk védik" legyünk már hálásak? akkor miért nem nyugtat meg ha este elmennek mellettem kocsival, miért az az erzesem mindig, hogy baszogatni fognak mert megtehetik?
ugyan mitől védenek? egy maroknyi kivételtől az országban ezek kb úgy érzik magukat a kocsiból kilesve, mint realbarca az elitista kolazasaikor
Csak normálisan, mert valaki úgy is tud: a magyar rendőrség főként pénzbehajtással foglalkozik. Ki van adva nekik. Az a mondás sem véletlen, hogy centire mérik őket. És a legfontosabb, hogy senki nem beszélt itt rólul. Akik a "seggünket védik" azok azok az emberek, akik keményen dolgoznak azért, hogy ez a világ, legalább is a fejlettebb része, élhető legyen. Hogy ne attól keljen félned nap, mint nap, hogy egy másik nézeteket valló ember (mi terroristáknak, elmebetegeknek hívjuk őket) bármikor megölhet. Sajnos van sok olyan hely a világon, ahol nincs ki megvédje az embereket, de arról mi nem szeretünk tudomást venni.

Egyébként elgondolkodtató dolog ez a rendőri túlkapás. Egyrészt ezek a csodavideók csak nagyon kicsi hányadát teszik ki az intézkedéseknek, és sokszor bebizonyosodik, hogy jogos volt. Másrészt az is érdekes, hogy ezen ki nyer? Mert ha egy igazi bűnözővel szemben hezitál a gonosz rendőr a történtek miatt , akkor már elérte a célját és ártatlan életek kerülhetnek veszélybe. Ugye vesszőparipa még a rasszizmus, ami tudjuk, hogy csak a könnyen irányítható, értelmileg és gazdaságilag elmaradott fekete lakosságot érinti. Sokkal összetettebb dolog ez. Ide lehetne sorolni a magánrulajdon védelmét, ami ott alkotmányos jog, nálunk viszont nem létezik, hogy a fegyveres bűncselekmények nagyon kus százalékát követik el legális fegyverrel, stb, stb.

Zsombor: nem látszik a videon, hogy pontosan mi történt. Amit tudni lehet, hogy egy nem tiszta előéletű, valószínűleg fegyveres ember dulakodott 2 rendőrrel, majd a lövések után azonnal kivettek valamit a zsebéből. Szerintem meg a zsebéhez nyúlt a rugós késéért, hogy szzal belezze ki a 2 intézkedő rendőrt.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 8., péntek 10:30

Isti, szerintem nem nyúlt a zsebehez.

Vissza: