Én az angol futballt szarba se nézem,mármint az angol játékosokat.De az angol klubfutball jelenlegi mélypontja csak átmeneti szerintem.Pénz van, most már szakma is, vissza fognak kerülni az elitbe(bl legjobb 8-4, 1-2 győzelem).Nyilván a Real Madridot választanám Pogba helyében de azért ne úgy állítsuk már be,hogy ha a Mu-ba igazol mintha a videotont választotta volna a Real helyett...
Manchesterben jóval kisebb teher lenne rajta mint itt, trófeákra ugyanúgy esélyes lenne és anyagilag sem jár rosszul.Én örülnék Pogbának de nem fogok a kardomba dőlni ha nem itt köt ki.
Hehe-t meg adom
.. mind zsoldos, van 1-2 kivétel (Totti,ő egy a képességeihez méltatlan csapatban nyomta végig a pályafutását, kicsit más story mint amikor valaki vígan elvan 20 évet egy Real Madridban ahol minden évben esélyes vagy bármelyik trófeára)de a többség az.Cr sem azért kötött ki mert a Real Madrid volt álmai klubja, hanem mert volt akkora egoja,hogy elhitte magáról,hogy képes kirángatni a világ legnagyobb klubját is abból a szarból amiben voltunk(az már egy másik story,hogy eltölt itt x évet és végül madridista lesz belőle).És meg csinálta.Lehet,hogy Pogba is így gondolkozik, a United a béka segge alatt van jelenleg, nagyobb kihívás oda menni és csúcsra járatni őket mint az aktuális bl győzteshez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams