Igen sajnos. En is olvastam.wZoLee7 írta:
Ma olyanokat láttam hogy nem sikerült az orvosi szívproblémák miatt és lehet vége a karrierjének is.
Lucas?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lucas?realistahuni írta:Ma olyanokat láttam hogy nem sikerült az orvosi szívproblémák miatt és lehet vége a karrierjének is.Lucas Silva a Sportinghoz kerül kölcsönben, Mariano a felnőtt csapattal tart az előszezonra
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ma olyanokat láttam hogy nem sikerült az orvosi szívproblémák miatt és lehet vége a karrierjének is.Lucas Silva a Sportinghoz kerül kölcsönben, Mariano a felnőtt csapattal tart az előszezonra
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Kante számomra is opciónak tűnik, ügyes gyerek, de vannak fenntartásaim vele kapcsolatban (is).El Unico írta:Ha a Juve kötsög lesz, akkor Kante fog jönni, mert bár még nem érett meg arra szintre, amin Pogba van, de nagy potenciál van benne, és már most ütős szintet képvisel, és jóval egyszerűbb, olcsóbb megszerezni.
Elsősorban az, hogy túl vagyok már pár potenciális Makelele utódon, akikben sokan bíztak, mégis csak kevesen tudtak elérni a megfelelő szintre. Elég csak Lassra, M'Vilára, Songra, Fofanara stb. gondolni. Talán Matuidire lehet mondani, hogy nem tűnt el egy orosz "zs" ligában.
A másik, amitől tartok, hogy a Leicester csapatként volt annyira jó idén és egyénileg nem. Mint mondjuk a Dortmund (pl. Sahin leigazolása) vagy az Atléti (pl. Arda eddigi Barcás karrierje).
Egy szó mint száz, nagy előnye, hogy formában van, relatív olcsó, fiatal, franszoá és az, hogy hosszú-hosszú évek óta űzzük a középpálya azon posztjára az általában dilettáns embereket.
Casemiro felüdülés számomra, de jó lenne már belenyúlni egyszer a tutiba.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
Én már nagyon rég óta úgy vagyok, hogy akkor hiszek el egy átigazolást, ha megvan a mezzel pózolás, meg bemutató. A többi addig kamu.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Zidane, amikor először hallatta a hangját, elhoztuk bagóért Varanet, francia honból. Azóta top10 védő, és minden klub elvinné, minden csapatban alap kezdő lenne, pech számára hogy van két tanár előtte, viszont ő pedig tökéletes korba érkezett, és játszani akar. Itt, Madridban, de tudja, hogy két komoly konkurenciája van, és bár tud játszani bőven, mégsem eleget.
Azóta Zidane vezetőedző lett és BL-t nyert egy szezonvégére kifáradt, lesajnált Madriddal. Ez az első átigazolási szezonja, minden az ő kezében van, Perez ad a szavára. És nem hozna el egy franciát az első átigazolási szezonjában? Ugyanmár.
És bárkivel fogadok bármiben, hogy vagy Pogba vagy Kanté velünk kezdi meg a szezont, most az újságok azt írnak amit akarnak, el kell adni, fociláz van, a franciák reflektorfényben, Pogba amúgy is ott volt, most meg pláne.
Ha a Juve rábólt az izmos ajánlatunkra, akkor Pogba itt lesz, kizártnak tartom, hogy elmenjen a MU-ba. Ha a Juve kötsög lesz, akkor Kante fog jönni, mert bár még nem érett meg arra szintre, amin Pogba van, de nagy potenciál van benne, és már most ütős szintet képvisel, és jóval egyszerűbb, olcsóbb megszerezni.
Morata maradni fog, ketten megoldják a csatár posztot. Amennyit a Juvéban padozott, és elviselte, azt Madridban is el fogja viselni, ha megkapja azt az elismerést és bizalmat Zidane-tól.
Én teljes mértékben nyugodt vagyok, Zidane is tudja, hol kell erősiteni a csapaton, és azt is, kivel. Mennek a tárgyalások, az EB ideje alatt biztosan nem lesz semmi, utána várhatóak a bejelentések, elmennek a vakációzni a játékosok, de már úgy, hogy minden el van intézve.
Azóta Zidane vezetőedző lett és BL-t nyert egy szezonvégére kifáradt, lesajnált Madriddal. Ez az első átigazolási szezonja, minden az ő kezében van, Perez ad a szavára. És nem hozna el egy franciát az első átigazolási szezonjában? Ugyanmár.
És bárkivel fogadok bármiben, hogy vagy Pogba vagy Kanté velünk kezdi meg a szezont, most az újságok azt írnak amit akarnak, el kell adni, fociláz van, a franciák reflektorfényben, Pogba amúgy is ott volt, most meg pláne.
Ha a Juve rábólt az izmos ajánlatunkra, akkor Pogba itt lesz, kizártnak tartom, hogy elmenjen a MU-ba. Ha a Juve kötsög lesz, akkor Kante fog jönni, mert bár még nem érett meg arra szintre, amin Pogba van, de nagy potenciál van benne, és már most ütős szintet képvisel, és jóval egyszerűbb, olcsóbb megszerezni.
Morata maradni fog, ketten megoldják a csatár posztot. Amennyit a Juvéban padozott, és elviselte, azt Madridban is el fogja viselni, ha megkapja azt az elismerést és bizalmat Zidane-tól.
Én teljes mértékben nyugodt vagyok, Zidane is tudja, hol kell erősiteni a csapaton, és azt is, kivel. Mennek a tárgyalások, az EB ideje alatt biztosan nem lesz semmi, utána várhatóak a bejelentések, elmennek a vakációzni a játékosok, de már úgy, hogy minden el van intézve.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon jó vagy, eb elodontok utan egybol beirtap hogy ez az, ket szar csapat jatsza a dontot, most meg lattad kn egy meccsen Kantet de megszakertetted, m4 studioban a helyed.Navamiro írta:Semmi értelme nem lenne kirakni csapatunk egyik legjobbját...
Legyen nálunk, ZZ meg majd eldonti ki jatszik. Lehet hogy nem is jon, de mar arrol irsz, hogy Casrmiro jobb...vicc
eb alatt ha ilyen pletykak mennek mi lesz majd hetfotol....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Paradesak vagytok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az meg hülyeség, hogy nem jó támadásban (Kanté), mert sokkal többet van játékban, mint amit el lehetne várni egy ilyen játékostól. Labdabiztos, sokat, pontosan passzol, nem vagdossa előre eszetlenül a labdát, sokszor több ember között is kivezeti. A kérdés, hogy ő is csak egy egyszezonos játékos, vagy több annál?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem csapatunk egyik legjobbja. A csapatnak az ő posztja kellett a bl-hez, nem Casemiro minősége. Kante jobb 10/8 mutatóban.Navamiro írta:Semmi értelme nem lenne kirakni csapatunk egyik legjobbját...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
BBC szerint még meg se kezdte a tárgyalásokat a MU-val. Szerintetek az EB döntő előtt pont ezek az ügyek érdeklik, amikor lesz rá 2 hónapja utána majdnem? Matuidit is írták, hogy elhagyta az edzőtábort, hogy aláírjon, azóta se láttam MU mezben pózolni.. Az ügynöke lehet pörög mint a barom, de hogy Pogba nem bólintott rá még semmire, abba biztos vagyok.csabi87 írta:Pppfff elmegy az MU-hoz a Real Madrid helyett.
Pppfff elmegy az MU-hoz a Real Madrid helyett.
Gyere Kante tökéletes leszel te nekünk Casemiroval.
Én elégedett is lennék ha ő tényleg jönne.
Gyere Kante tökéletes leszel te nekünk Casemiroval.
Én elégedett is lennék ha ő tényleg jönne.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ateeemadrid
Bírom a brazilt, de mondjuk annyit Elek is hozzá tudna tenni a támadáshoz, mint Ő.Annyit mint Casemiro?
Semmi értelme nem lenne kirakni csapatunk egyik legjobbját...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kanté jelenleg az egyik ha nem a legjobb vkp, igen padra érkezne.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ha csak ott láttad, akkor miből gondolod, hogy puszta "divat"?Navamiro írta:Én EB-n láttam
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azért divat mert piszok jó focista.Navamiro írta:Tudom, h angol bajnok, meg EB, ezért most divat lett ő is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
és hozzá tudna tenni a támadásokhoz? Annyit mint Casemiro? Tud olyan hosszú passzokat adni?Remy írta:Gondolom versenyezne a kezdőért, de alapjáraton jobbnak tartom, mint Casemiro, ergo, ha nincs Pogba, könnyen a kezdőbe kerülhet.Navamiro írta:Kanté amúgy padra érkezne, igaz?
Én EB-n láttam, de semmit nem mutatott. És fejpárbajokban eleve nem lenne esélye. Tudom, h angol bajnok, meg EB, ezért most divat lett ő is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom versenyezne a kezdőért, de alapjáraton jobbnak tartom, mint Casemiro, ergo, ha nincs Pogba, könnyen a kezdőbe kerülhet.Navamiro írta:Kanté amúgy padra érkezne, igaz?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots