Na, ezt felírom. Asszem Media Markt-ban láttam ilyet.CS0ki írta: Nekem a Caffe Vergnanoból jött be a Mokka.
http://viacaffe.pl/kawa-cafe-vergnano/3 ... 250-g.html
Nem rossz ez az Illy, de ár/érték arányt nézve nem nyerő nálam. (pont most iszom )
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 12., kedd 17:19
Na, ezt felírom. Asszem Media Markt-ban láttam ilyet.CS0ki írta: Nekem a Caffe Vergnanoból jött be a Mokka.
http://viacaffe.pl/kawa-cafe-vergnano/3 ... 250-g.html
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 12., kedd 17:12
Nekem a Pellini nem igazán jött be...Ahogy Illyből sem a sötétebb pörkölésű, simát max kávézóban ittam, különösebben nem emlékszem rá.Holnap kiderül mennyire adja. Dallmayr és Pellini eddig nyerő vételnek bizonyultak, és árban sem annyira vészesek. Ez azért eléggé húzós, szóval nem hiszem, hogy sűrűn veszek majd.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 12., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 11., hétfő 20:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 11., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 11., hétfő 19:24
Digóknál ittam, jó. Bár semmi különlegeset nem adott, de egy jó kávé tényleg.Remy írta:Mas. Illy kavet probalta mar valaki? Brutal aron van, de eleg jokat hallottam rola.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 11., hétfő 18:50
Tenyleg finom volt.Steve írta: Ha édességet eszek nagy ritkán akkor azt szoktam enni.
Itt nálunk normál áron van.
Érdemes hozatnod, finom.Nagyjából bármelyiket is választja a barátnőd.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 11., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 11., hétfő 12:17
csabi87 írta:Ha arra gondolsz,hogy van e külön műfűre labda szerintem nincs.
Egy sima bőrt azt adjad neki!
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 11., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 11., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 10., vasárnap 18:45
En kivancsi vagyok ra,Pokemont imadtam,meg most is neha nezek Majd vizsga kozbe felallok es kimegyek, mert erzekelek egy Charmandertsebydani írta:Dehogy nyomom Én úgy tudom amúgy magyar storeokban még nincs is fent, csak külföldi accal lehet leszedni. Egy cikket elolvastam róla, hogy mi ez az őrület és nagyon-nagyon távol áll tőlem ez a dolog, meg eleve nem is voltam akkora Pokemon fan Kíváncsi vagyok, mikor lesz az első olyan amikor valaki lelép egy kocsi elé mert szalad éppen Pikachu után
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 10., vasárnap 16:21
Madridban ősszel egész jó kis meccsek vannaktubatibi írta:Sziasztok!
Párommal szeretnénk majd ősszel elmenni valahova egy romantikus hosszúhétvégére. Ki mit ajánl? Most lefoglalva a szállás és a repjegy olcsóbb lenne esetleg, vagy pedig last-minute ajánlatokban érdemes gondolkodni? 3 éj/4 nap lenne.
Ötletek?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. július 10., vasárnap 16:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 12:33
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 10., vasárnap 11:51
egy kis moddolással kiváló szemétgyűjtő appot csinálnék belőle, hogy a sok balfasznak legalább legyen valami haszna is...Sierra írta:Wtf?! nem hiszem el.nmate írta: Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 10., vasárnap 11:50
Wtf?! nem hiszem el.nmate írta: Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 10., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 11:46
Hagyjad már, az a bajod, hogy nem sikerült befognod az Erzsébet téren Charizardotnmate írta: Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem