Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 11., hétfő 11:48

csabi87 írta:Az megvan valakinek amikor jól seggen vágta Santost hátulról?
Nagyon nagy forma az emberünk! :salute: :)
Vagom meg volt hogy a vegen igy "levállalta" :lol:

R.M.C.F en szivesen segitek.

Meg a tegnapihoz.

http://www.thesportbible.com/football/l ... o-20160711

Ferguson mint egy buszke apuka. Latszk hogy CRt varja...plusz azert Naninak is odakoszon...meg Pepèvel is kezet raz pedig ilyen Carvalhokat is offol. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 11., hétfő 11:40

Az megvan valakinek amikor jól seggen vágta Santost hátulról?
Nagyon nagy forma az emberünk! :salute: :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. július 11., hétfő 11:35

gólvonal írta:Most nézem, szegény Santos mennyire pipa lehetett CR-re, hogy mindig beleordibált a mondandójába :lol: :lol: :lol:

Szerintem, meg inkább ne legyen ideges. Amíg Ronaldót az öltözöben ápolták addig csak ült a kispadon kézbe temetett arccal. Ahogy a többieket úgy Santost is felrázta.

Eddig nem tudtam elképzelni, hogy CR valaha is edzö legyen de most már 25% ot adok neki :mrgreen:

Szerk: Amikor már a francia kispad elött ugrált az szenzációs volt. Rendes volt Clattenburg hogy nem adott neki sárgát és Kassai is, hogy hagyta
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 11., hétfő 11:03

Most nézem, szegény Santos mennyire pipa lehetett CR-re, hogy mindig beleordibált a mondandójába :lol: :lol: :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 11., hétfő 10:09

gólvonal írta:Nem igazán van időm nagyon gyűjtögetni, de ha találok szabad fél órát, mindenképpen szeretnék hozzájárulni az íráshoz. Nemtom milyen jellegű írást tervezel, de videókat vagy gifeket is be lehetne szúrni.

Ok, jó ötlet, az írás lényege,az hogy bemutassuk az IGAZI RONALDÓt...és nem azt amiről itt magyarországon az agymosás megy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2016. július 11., hétfő 9:52

kösz báttya, Figo nevében is :mrgreen: és mihamarabbi jobbulást!

ja és: https://media.giphy.com/media/26BRGwluR ... /giphy.gif :lol: :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 11., hétfő 9:41

Nem igazán van időm nagyon gyűjtögetni, de ha találok szabad fél órát, mindenképpen szeretnék hozzájárulni az íráshoz. Nemtom milyen jellegű írást tervezel, de videókat vagy gifeket is be lehetne szúrni.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 11., hétfő 9:40

nem erre gondoltam, hanem hogy PÜ ben kapjak infókat,jó sztorikat stb, mindent ami pozitiv...és majd összerakom....aztán mehet a médiának.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 11., hétfő 9:38

Jöhet az írás. Nagyon kiemelni nem tudok egy egy pillanatot. A pályán vezér, az egész pályás sprintek, döntő pillanatokban, pl Piquevel szemben átvette a labdát, nagyon ott van fejben.
Pályán kívül meg...CA nyilatkazata hogy a sikerért mindent megtesz, ha kell hajnali 4-kor kel fel egy jeges fürdőért.
A temérdek jótékonykodás amit ha lehet nem hoz nyilvánosságra. Van miből gyűjtögetni.

Más. Az első orvosi diagnózis biztató, ha csak a szuper kupát kell kihagynia és a felkészülés elejét már boldogok lehetünk.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 11., hétfő 9:15

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek....tudjátok jól,hogy soha sem voltam nagy cr fan, de maximálisan tiszteltem és elismertem őt,mint a sport egyik legnagyobb alakja. Mostanában besokalltam, a média állandóan lehúzza,negatívkodnak vele,kisarkítják,lenézik,kigúnyolják,olyan statokat dobnak be ahol lefelé lehet kerekíteni a teljesítményét... stb....sztk keretes szemüveges,sikkasztó,fogalmatlan szagértők...média bohócok, semmitérő emberek.

Szeretnék összefoglalni olyan dolgokat vele kapcsolatosan amiről nem igazán beszél a nagy magyar média.....az eredményei,a döntő góljai(mint pl a klasszikón amikor visszaültette a katalánokat 2:1nél a padjukra),döntő gólpasszai,a jelleme,mentalitása,akarata,szenvedélye,alázata,honnan jutott hová,korábbi csapattársai pozitiv véleményei,a támogatása a szegények felé.......a tecnikai részéből a kivételes kapu elé érkezése,ütemérzéke , a komplexitása(jobbal,ballal,fejjel stb)...szóval mindenről ami ő maga, ami pozitiv, mert erről nem szól a fáma...arról szól állandóan hogy hisztizik,vagy bíróval veszekszik,színészkedik...holott ezek messze messze eltörpülnek azon dolgok mellett amiért ő lett a szememben az elmúlt 10 év legnagyobb alakja ennek a sportnak.
Összefoglalnám, és aki benne van és segít(PÜben kizárólag) azzal átértékeljük,majd megy minden magyar média oldalra,hogy egyétek nesztek......mehet a megosztás stb....ha benne vagytok.
Megérdemli,mert kötsög igazságtalan vele a magyar média,bezzeg messi az jó...az mindig jó. Azért van egy határ.
A héten nem leszek gép közelben, hétvégére érkezem,ha van aki segít,addig szedjen össze infókat, és beszéljünk.....mi legyen a címe pl, kis statisztika róla pl...

Had egyék a kötsögök.

Előre is köszönöm aki segít.

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 11., hétfő 9:11

Egy óriási legenda, örülök, hogy ennyiszer láthattam játszani...

És szégyellheti magát az, aki emberként tiszteli a jófiú Messit, aki adócsalásért elítélt, állítólag illegális szerek is segítették a karrierjét (bár erről véleményem szerint nem tehet...), és amikor nem megy a csapatnak lehajtott fejjel sétálgat a pályán, és akinek a válogatottságtól való visszavonulása remekül tükrözi az őt éltető szurkolókhoz, a benne bízó edzőkhöz és társakhoz való hozzáállását. És nem, nem azt mondom, hogy nem érdemli meg a tiszteletet, de ha közben lenézzik és kifigurázzak azt a CR-t, aki bár lehet, de csak lehet, hogy egy hisztiző, önző, egoista, önimádó, beképzelt, másokat lenéző és kicsinyes alak, de az akaratereje, a lelkiereje, a munkabírása, a motivációja, a szeretete a családja, barátai, társai és szurkolói iránt ritkán látott magasságokban van...akkor ott már rég baj van...

Tükörbe nézhet mielőtt elássa magát az, aki undorító módon folyamatosan kifigurázza a futball egyik legnagyobb legendáját. Azt ajánlom Nektek, kifigurázóknak, hogy gondolkodjatok el azon, hogy Ti hány olyan rossz, gyarló tulajdonsággal rendelkeztek, mint CR...magatokat figurázzátok ki, és ezzel egyett a már följebb említett akaratot, munkabírást, stb...Legyetek büszkék magatokra...

Vak, és nem ért a futballhoz az, aki azt állítja, hogy Messi sokkal jobb játékos CR-nél. Lehet, hogy az argentin szebb, kombinatívabb focit játszik, de ez nem minden...CR veri őt fizikumban (gyorsaság, helyezkedés a kapu előtt, fejesek), és hát ez a sport arról is szól...CR veri őt lelkierőben, ő mindig akar, és él benne a remény, amikor a többiekneknél már meghalt, és viszi előre ezzel a mentalitással magát, társait, csapatát, hisz a társakban (bár sokszor nem passzol), szurkolókban..Respekt...És ami tényleg a legfontosabb a végén a fociban, azok számok és a trófeák...Abban pedig egál...Nekem ez nagyon min. egyenlőnek tűnik kettejük között...

És már végleg nem tom mit csináljon, az, aki köpködi, anyázza CR csapatát, szurkolóit, köreit...és átjön ide önteni a szennyét...undorító...

Csak ennyit szerettem volna...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 11., hétfő 9:07

A vb-n is kaparni fog ez biztos. A vitrinből az hiányzik még.
Engem csak az érdekelne, hogy mennyire komoly a sérülés, de szerintem 2 hónap tuti off az emberünk... :|

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. július 11., hétfő 9:04

Én azt láttam rajta az ünneplésnél, hogy boldogabb, mint bármelyik reális címénél. És ezzel nincs semmi baj.
Hihetetlen mekkora vezér volt a padon kívül is. És a gólnál jobban örült, mintha ő rúgta volna. Sokszor én is azt láttam, hogy nála minden az egyéni rekordokról szól, tegnap azért egy másik oldalát is megmutatta. Nagy sportember!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 11., hétfő 8:59

:lol:
Merci Zizou!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 11., hétfő 8:30

___Samy___ írta:Valószínűleg kihagyja a szuperkupát :-(
szerencsés esetben csak azt...

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. július 11., hétfő 8:26

___Samy___ írta:Valószínűleg kihagyja a szuperkupát :-(
Jobb is lenne, de amilyen állat szerintem ott lesz.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 11., hétfő 8:25

Valószínűleg kihagyja a szuperkupát :-(
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2016. július 11., hétfő 8:07

Sohasem kedveltem, finoman szólva, de tegnap megsajnáltam, aztán pedig életemben először úgy szurkoltam a portugáloknak, mint korábban a braziloknak. Éder Mester góljánál üvöltöttem, hogy ott van bazdmeg.
Mostantól remélem, jobban vigyáz magára. Nem kell minden meccset végigjátszani, nem kell az álló labda fölött ugrálgatni, kevesebbet kell vállalni.
Most már teljes az életmű.

:taps:
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 11., hétfő 6:59

Cristiano Ronaldo, Európa-bajnok.

Csak hogy ízlelgessük, felfoghatatlan, hogy ez mennyit is ér majd neki és láthattuk, hogy mennyire kapart volna a válogatottjáért fél lábbal is...
Pont ezért szeretik és tisztelik ennyien, sose adja fel, csak ha már nagyon muszáj, bármit megtenne a csapatáért, mert most tényleg nem magáért akart nyerni, hanem a hazájáért és a többiekért.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. július 11., hétfő 2:13

András93 írta:
Gascoigne írta:Erdemel kulon sort az a 16 bl gol is. Azt se fogjak egyhamar megdonteni.
Cé már megdöntötte. Két éve. :D
Es tenyleg! :lol: :lol: :lol:

Vissza: