HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 11., hétfő 9:11
Egy óriási legenda, örülök, hogy ennyiszer láthattam játszani...
És szégyellheti magát az, aki emberként tiszteli a jófiú Messit, aki adócsalásért elítélt, állítólag illegális szerek is segítették a karrierjét (bár erről véleményem szerint nem tehet...), és amikor nem megy a csapatnak lehajtott fejjel sétálgat a pályán, és akinek a válogatottságtól való visszavonulása remekül tükrözi az őt éltető szurkolókhoz, a benne bízó edzőkhöz és társakhoz való hozzáállását. És nem, nem azt mondom, hogy nem érdemli meg a tiszteletet, de ha közben lenézzik és kifigurázzak azt a CR-t, aki bár lehet, de csak lehet, hogy egy hisztiző, önző, egoista, önimádó, beképzelt, másokat lenéző és kicsinyes alak, de az akaratereje, a lelkiereje, a munkabírása, a motivációja, a szeretete a családja, barátai, társai és szurkolói iránt ritkán látott magasságokban van...akkor ott már rég baj van...
Tükörbe nézhet mielőtt elássa magát az, aki undorító módon folyamatosan kifigurázza a futball egyik legnagyobb legendáját. Azt ajánlom Nektek, kifigurázóknak, hogy gondolkodjatok el azon, hogy Ti hány olyan rossz, gyarló tulajdonsággal rendelkeztek, mint CR...magatokat figurázzátok ki, és ezzel egyett a már följebb említett akaratot, munkabírást, stb...Legyetek büszkék magatokra...
Vak, és nem ért a futballhoz az, aki azt állítja, hogy Messi sokkal jobb játékos CR-nél. Lehet, hogy az argentin szebb, kombinatívabb focit játszik, de ez nem minden...CR veri őt fizikumban (gyorsaság, helyezkedés a kapu előtt, fejesek), és hát ez a sport arról is szól...CR veri őt lelkierőben, ő mindig akar, és él benne a remény, amikor a többiekneknél már meghalt, és viszi előre ezzel a mentalitással magát, társait, csapatát, hisz a társakban (bár sokszor nem passzol), szurkolókban..Respekt...És ami tényleg a legfontosabb a végén a fociban, azok számok és a trófeák...Abban pedig egál...Nekem ez nagyon min. egyenlőnek tűnik kettejük között...
És már végleg nem tom mit csináljon, az, aki köpködi, anyázza CR csapatát, szurkolóit, köreit...és átjön ide önteni a szennyét...undorító...
Csak ennyit szerettem volna...