Premier League
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Premier League
A világ 10 legjobban kereső focistája közül Hulk,Pelle,Lavezzi és Jackson Martinez is Kínában focizik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Érthető ez, őrült összegek. Én már csak azt nem tudom felfogni, hogy mik ezek az összegek?
Innentől kezdve engem nem érdekel, hogy kit mennyiért igazolunk. Játékpénz ez már. "Nincs értéke a pénznek".
Viszont abban reménykedek, hogy a spanyol bajnokság is fog majd fejlődni, amikor a a TV-s bevételeket egyenlően fogják szétosztani, mert ha így haladunk, pár év múlva aki egy kicsit is értelmes játékos, vagy Angliába vagy Kínába fog igazolni, esetleg az arabokhoz. A liga meg tele lesz MB1-es játékosokkal kis túlzással.
Innentől kezdve engem nem érdekel, hogy kit mennyiért igazolunk. Játékpénz ez már. "Nincs értéke a pénznek".
Viszont abban reménykedek, hogy a spanyol bajnokság is fog majd fejlődni, amikor a a TV-s bevételeket egyenlően fogják szétosztani, mert ha így haladunk, pár év múlva aki egy kicsit is értelmes játékos, vagy Angliába vagy Kínába fog igazolni, esetleg az arabokhoz. A liga meg tele lesz MB1-es játékosokkal kis túlzással.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zs kategóriás európai csapat évi 1 millaert kilátás nelkul. Vagy egy dupla Zs kategóriás kínai ugyanolyan kilátásokkal 10-20szor annyi pénzért. En sem gondolkodnek.kanye írta:Ezen mi a szánalmas? Ennyi pénzért én Ugandába is igazolnék.Sierra írta: Szerintem az a vételára lesz, kétlem, hogy ennyit fog kapni évente.
De ez, hogy elmennek súlyos pénzekért kínába, katarba meg hasonló helyekre haknizni, hát én személy szerint szánalmasnak tartom.
Pelle egy C kategóriás focista, karrierje során keresett kb. annyit, mint amit most egy év alatt fog, persze hogy aláírt.
Ez olyan mintha a mostani melodert egy kis cég hússzor többet fizetne csak menj oda. Nem mennél?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezen mi a szánalmas? Ennyi pénzért én Ugandába is igazolnék.Sierra írta: Szerintem az a vételára lesz, kétlem, hogy ennyit fog kapni évente.
De ez, hogy elmennek súlyos pénzekért kínába, katarba meg hasonló helyekre haknizni, hát én személy szerint szánalmasnak tartom.
Pelle egy C kategóriás focista, karrierje során keresett kb. annyit, mint amit most egy év alatt fog, persze hogy aláírt.
Áram bekötést vállalok [email protected]
Ugyan. Pont passzolna ahhoz a csapathoz.KAG írta: Nevetséges, hogy egy WHU szintű csapat ki tud fizetni 70 milliókat egy játékosra.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nevetséges, hogy egy WHU szintű csapat ki tud fizetni 70 milliókat egy játékosra.West Ham plan €70m Higuain bid
West Ham are set to challenge Arsenal for the signing of Napoli striker Gonzalo Higuain, with the Irons preparing a €70 million bid for the Argentine.
Source: Calciomercato.it
ZIDANE
a fizetese is 15 lesz evente es 15.25 milliot kapott erte a soton. azt a penzt amugy mar el is koltottek a bayern talent hojbjergre.
30 éves, noname ahogy írták, erre olyat kap amiről álmodni sem mert. Kétlem, hogy komoly csapatok álltak volna sorba érte.Sierra írta:Az ilyen "focistákat" sosem fogom megérteni.BBeno írta:pelle is megunta a jo focit inakbb lepett kinaba. 15 millio
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Veidt írta: Ezzel ő lesz holtversenyben az ötödik legjobban kereső játékos a világon.
Van pénz lóvéra, a magyar kislány jó helyre házasodik be, hónap végén se kell majd zsíroskenyéren élni azt hiszem.
Ha valaki azt mondja nekem 2 hete hogy az EB után Pellé lesz a világ 5. legjobban kereső játékosa, lehet hogy jobban meglepődök mint Zaza tizijén. parádés.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
cart írta:34 millió fontot írnak több helyen is fizetésre összesen a 2,5 évre amire aláírt.
Veidt írta:Pedig annyit fog keresni, 15 millió eurót évente, vagyis egész pontosan én 16-t olvastam. Ezzel ő lesz holtversenyben az ötödik legjobban kereső játékos a világon.
Nem hiszem el, komolyan kiégtem, ilyen nincs a világon.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Pedig annyit fog keresni, 15 millió eurót évente, vagyis egész pontosan én 16-t olvastam. Ezzel ő lesz holtversenyben az ötödik legjobban kereső játékos a világon.
Egyébként engem nem igazán érdekel ez a kínai térhódítás játékosigazolások terén. El kell telnie még 30 évnek hogy akár válogatott-, akár klubszinten egy lapon lehessen őket említeni az európai, de akár még a dél-amerikai csapatokkal is. Aki meg oda megy, az vessen magára.
Ami kevésbé tetszik az az, hogy a közelgő kínai dekonjunktúra miatt egyre több üzletember akar külföldön tőkét befektetni, és szépen lassan egyre több klub kerül a kezükbe. Az Espanyolnál már többségi tulajdonosok amúgy 1 éve, azért is igazol most viszonylag drágán a csapat, meg ezért vállalta el őket QSF is. 2-3 hónapja szó volt arról hogy a Granadát is teljesen megveszik a Pozzo családtól, az még nem valósult meg, de nem tudom hogy pontosan hogy áll az ügy.
Olaszoknál meg most vették meg a Milant és az Intert ugyebár, angoloknál az egész Aston Villát. De komoly részük van az Atleticóban meg a ManCity-ben is. Meg még biztos van jónéhány, többet nem tudok.
Nem feltétlenül baj ez, de nagyon nem kedvelem az ezzel járó identitásvesztést...
Egyébként engem nem igazán érdekel ez a kínai térhódítás játékosigazolások terén. El kell telnie még 30 évnek hogy akár válogatott-, akár klubszinten egy lapon lehessen őket említeni az európai, de akár még a dél-amerikai csapatokkal is. Aki meg oda megy, az vessen magára.
Ami kevésbé tetszik az az, hogy a közelgő kínai dekonjunktúra miatt egyre több üzletember akar külföldön tőkét befektetni, és szépen lassan egyre több klub kerül a kezükbe. Az Espanyolnál már többségi tulajdonosok amúgy 1 éve, azért is igazol most viszonylag drágán a csapat, meg ezért vállalta el őket QSF is. 2-3 hónapja szó volt arról hogy a Granadát is teljesen megveszik a Pozzo családtól, az még nem valósult meg, de nem tudom hogy pontosan hogy áll az ügy.
Olaszoknál meg most vették meg a Milant és az Intert ugyebár, angoloknál az egész Aston Villát. De komoly részük van az Atleticóban meg a ManCity-ben is. Meg még biztos van jónéhány, többet nem tudok.
Nem feltétlenül baj ez, de nagyon nem kedvelem az ezzel járó identitásvesztést...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
34 millió fontot írnak több helyen is fizetésre összesen a 2,5 évre amire aláírt.
Szerintem az a vételára lesz, kétlem, hogy ennyit fog kapni évente.Csabi írta:ki a büdös fasz ez a pelle bazmeg? egy noname senki és ez fog keresni 15 milliót évente?
hát én eddig azt hittem pellegriniről beszéltek, de látom, hogy nem. leesik a pofám
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ki a büdös fasz ez a pelle bazmeg? egy noname senki és ez fog keresni 15 milliót évente?
hát én eddig azt hittem pellegriniről beszéltek, de látom, hogy nem. leesik a pofám
Az ilyen "focistákat" sosem fogom megérteni.BBeno írta:pelle is megunta a jo focit inakbb lepett kinaba. 15 millio
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
BBeno írta:pelle is megunta a jo focit inakbb lepett kinaba. 15 millio
Vikit tömni kell zsével, nincs mese.
pelle is megunta a jo focit inakbb lepett kinaba. 15 millio
Téényleg Robinho. Ő azt hiszem 25-ért jött, és 42-ért ment, az szép biznisz volt.András93 írta:Robinho?Sierra írta:Viszont rajtuk kívül, az elmúlt bő 10 évből egyébként kb mindenkit mínuszban sikerült értékesíteni.
Owen? Ő talán már kicsúszik a 10 évből.
Még beleesik Owen is, őt azt hittem ugyanannyiért passzoltuk tovább, de ha minden igaz rajta is nyertük 4 millát.
- András93
Robinho?Sierra írta:Viszont rajtuk kívül, az elmúlt bő 10 évből egyébként kb mindenkit mínuszban sikerült értékesíteni.
Owen? Ő talán már kicsúszik a 10 évből.