Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
realistahuni írta:Kíváncsi leszek, hogy Cé kiesésével ki lesz a kezdő, LV vagy Morata.
Mindenesetre máris itt a lehetőség bizonyítani.
Az előző szezont követően egyértelműen LV-nek kellene lenni a 12. emberünknek.
Hatalmas kibaszás lenne a kiscsávóval, ha nem így történne.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kíváncsi leszek, hogy Cé kiesésével ki lesz a kezdő, LV vagy Morata.
cserébe megkapjuk 50 millióért Gomest.
Sissokoért meg már 41 millát vár a newcastle. hatalmas
Sissokoért meg már 41 millát vár a newcastle. hatalmas
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Parádés neveket dobtok be. Akkor már Pogba 100ert.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem tudom eldönteni, hogy viccelsz-e vagy sem. De remélem igenMorataMartin írta:Én Morata mellé elhoznám Éder. Rotálnák egymást. Éder szokná a padot is. Ronaldo úgy is sérült és a szezon is hosszú lesz. Jesé kölcsönbe megy. Éder és Moratával mehetne s Joga Bonito!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én Morata mellé elhoznám Éder. Rotálnák egymást. Éder szokná a padot is. Ronaldo úgy is sérült és a szezon is hosszú lesz. Jesé kölcsönbe megy. Éder és Moratával mehetne s Joga Bonito!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja, őt el is felejtettem. Azt hittem ő kint volt csak nem játszottCsabi írta: amúgymeg bernardo silva.
Ez a Gomes amúgy mennyivel jobb mint Kovacic? Most van értelme őt elhozi Kovát meg elpasszolni? Nem fér bele a horvátnál még egy év? Amellett,hogy többet vártam tőle.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Konnyu ezt mondani, h vkit felepiteni. Kb. hasonlo koruak, de nagyon messze vannak egymastol mentalisan es fizikalisan. Ez az, h remelni...hat nekunk most kell fel frissiteni a keretet, foleg ha jovore off a atigazolasokbol.donor írta:Azt felejti el mindenki, hogy míg a MU-t esetleg rá építhetik, addig itt csak egy új emberke lenne. Legalább is eddig ZZ-nél nem volt dedikált kezdő poszt csak névre.
Én hoznám Kantét és felépíteném Kovacicot. Benne sokkal több van, remélem egy jó kölcsön után carvajali utat jár majd be.
Oszinten nem csak Jamest, de meg Iscot is bealdoznam miatta.
Ezektol a felmegoldasoktol agybajt kapok, mint anno Khedira idehozatala.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Zsoldos. A játékosok 80%-a zsoldos, de én nem hibáztatom. Még szép, hogy ő is odamegy ahol többet fizetnek neki. Ráadásul közel sem akkora nagy szám, mint aminek sokan beharangozzák, azt a pénzt amit kérnek érte nem éri meg. Okosabban kell elkölteni az átigazolási keretet, olyanokra akiknek nem csak a pénz, hanem az is az álmuk hogy egy Real Madridban focizzanak és beleillenek a klub profizmusába. Kanté kell, egy balhátvéd, előre egy 12. ember és kész is van. Esetleg még ha Hámesz dobbant helyette valaki, de úgysem fog. Az ő esetében is abban kell bízni, hogy összekapja magát mint Bale.Sierra írta:Nem értem amúgy, a pénz ennyire motiválná?
Ami a Real mellett szól:
-Zidane jelenléte, egy igazi példakép lenne az edzője, egy legenda, azért ez nem kis dolog
-játszani fogunk 2 extra kupáért is a szezonban, plusz a triplázásra-duplázásra is nagyobb esélyünk van, mint a Unitednek
-itt lennének a spanjai Varane és Benzema személyében, sőt lehet Kanté is
-Bajnokok Ligája indulás ugye
Ami a United mellett szól:
-pénz
-Talán Mourinho személye
és gyakorlatilag ennyi.
Azt felejti el mindenki, hogy míg a MU-t esetleg rá építhetik, addig itt csak egy új emberke lenne. Legalább is eddig ZZ-nél nem volt dedikált kezdő poszt csak névre.
Én hoznám Kantét és felépíteném Kovacicot. Benne sokkal több van, remélem egy jó kölcsön után carvajali utat jár majd be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2016. július 11., hétfő 16:57-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jamesért mennyit kapnánk? 60-70 milliót? Max. Pogba mennyibe kerülne ügynöki díjjal, stb együtt? 140 millióba? Azért az nem semmi különbség. A fizukat még össze sem hasonlítottam, mivel ha nem is nettó 15 millió lenne a fizetése, de 10 fölött tuti. Az is durván 3 milliós különbség a francia javára Jameshez viszonyítva.Realista24 írta:En azt mondom létszükséglet ha azt nézem hogy szinte alig kellene ráfizetni Jamesre.
Merci Zizou!
Nem értem amúgy, a pénz ennyire motiválná?
Ami a Real mellett szól:
-Zidane jelenléte, egy igazi példakép lenne az edzője, egy legenda, azért ez nem kis dolog
-játszani fogunk 2 extra kupáért is a szezonban, plusz a triplázásra-duplázásra is nagyobb esélyünk van, mint a Unitednek
-pénz
-Talán Mourinho személye
és gyakorlatilag ennyi.
Ami a Real mellett szól:
-pénz
-Talán Mourinho személye
és gyakorlatilag ennyi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En azt mondom létszükséglet ha azt nézem hogy szinte alig kellene ráfizetni Jamesre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Egyértek, a lófasznak is van vége. Pogba hatalmas fogás lenne, de nem létszükséglet elhozni, pláne ilyen áron.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem pedig tévedsz, de az igazat kb soha, vagy csak nagyon sokára tudjuk meg.BBeno írta:jo hogy perez vagy a sajto bedobja hogy ennyit mi nem adunk erte de egy fiatal jatekosrol van szo akibop fog visszajonni penz boven. nem mellesleg pont kellene is az amit jatszik. ha pogba 12t kapna evente tolunk es nem 8at akkor mi lenne? ha odaigazol ebben boven benne lesz jose jelenlete is. nem csak a penz.
Ha tetszik, ha nem, nem fogunk érte rekordöszeget fizetni, és a keret második legjobban kereső focistává sem tesszük őt a legelején. És az ügynökének sem fogunk 25 milliót fizetni közvetítői díjként. Én örülök is neki. Eleget tetszelegtünk már a fejőstehén szerepében.
Merci Zizou!
jo hogy perez vagy a sajto bedobja hogy ennyit mi nem adunk erte de egy fiatal jatekosrol van szo akibop fog visszajonni penz boven. nem mellesleg pont kellene is az amit jatszik. ha pogba 12t kapna evente tolunk es nem 8at akkor mi lenne? ha odaigazol ebben boven benne lesz jose jelenlete is. nem csak a penz.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Andre Gomes sztem egyáltalán nem zárja ki Kanté érkezését. Remélem, James helyére jön.