Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nekem a kedvencem,hogy azért ne kapja Cr mert 2004ben Shevchenko kapta
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Bocsi a szemetelésért, de ez már annyira gáz, hogy nincsenek szavak.
Mindegyik pont egy szánalmas szarkupac, de a 6. egyenesen facepalm kategória, jó, hogy a kövi aranylabdába már nem számít bele a tavaly európai szuperkupa meg klub vbt.
Mindegyik pont egy szánalmas szarkupac, de a 6. egyenesen facepalm kategória, jó, hogy a kövi aranylabdába már nem számít bele a tavaly európai szuperkupa meg klub vbt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Engem meggyőzött.Kapja Messi,mert jól lövi a tiziket.
Amúgy egyszerűbb lenne ha barcáék elengednék a dolgot.Kevésbé fog fájni Januárban ha már mist beletörődnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Elég feltűnő dolog volt már az is az EB-n, hogy nem a nagy, ténylegesen "szakértőnek" kikiáltott emberek (Bognár, Sebők) miatt volt színvonalas a félidei és a meccsvégi műsor, hanem Kompany meg a Henrik miatt (a vezeték nevére már nem emlékszem, de azt hiszem Henriknek hívták). Látszik, hogy ők felkészültek mind taktikailag, mind statisztikailag, és ami a legfontosabb, pártatlanul nyilvánultak meg.
Most ilyet hogy lehet egy Hegyi Ivántól elvárni, aki zsigerből gyűlöli a Real Madridot? Egy Vince Ottótól, aki még mindig abból a kevés időszakából próbál megélni, mikor a katalánoknál volt. Vagy mondhatnám Harsányit, vagy Döglégy barátunkat, akik konkrétan nem csak, hogy a klubot gyűlölik, de azt is, aki madridista. Taktikailag full értelmetlen és sablon dumákat tolnak, dől minden mondandójukból az utálat. Ja Bognárt, a magyar foci rákfenéjét el ne felejtsük már. Azért az ő "szakértései" is megérnek egy misét. De erről RMCF többet tudna mesélni.
Szóval míg ők ülnek a székben, addig a Real Madrid bármit csinálhat, sosem lesz elismerve, megdicsérve, vállon veregetve. Addig CR egy hisztis köcsög marad, Pepe meg egy hentes állat. Amivel nem is lenne akkora nagy baj, azon kívül, hogy agyhugykövet kapok tőle, de ne az ilyenekre hallgatna, vagy az ilyenektől tanulna a buta magyar ember, aki kibaszott nagy okosnak hiszi magát.
Most ilyet hogy lehet egy Hegyi Ivántól elvárni, aki zsigerből gyűlöli a Real Madridot? Egy Vince Ottótól, aki még mindig abból a kevés időszakából próbál megélni, mikor a katalánoknál volt. Vagy mondhatnám Harsányit, vagy Döglégy barátunkat, akik konkrétan nem csak, hogy a klubot gyűlölik, de azt is, aki madridista. Taktikailag full értelmetlen és sablon dumákat tolnak, dől minden mondandójukból az utálat. Ja Bognárt, a magyar foci rákfenéjét el ne felejtsük már. Azért az ő "szakértései" is megérnek egy misét. De erről RMCF többet tudna mesélni.
Szóval míg ők ülnek a székben, addig a Real Madrid bármit csinálhat, sosem lesz elismerve, megdicsérve, vállon veregetve. Addig CR egy hisztis köcsög marad, Pepe meg egy hentes állat. Amivel nem is lenne akkora nagy baj, azon kívül, hogy agyhugykövet kapok tőle, de ne az ilyenekre hallgatna, vagy az ilyenektől tanulna a buta magyar ember, aki kibaszott nagy okosnak hiszi magát.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélhetőleg a tvs okosoknak is feltűnik az elemzése es kap majd szerepet időnként a spanyol bajnokikon is. Aztán idővel egyr többet, mar ha belefér az idejébe mert ne felejtsük el hogy jogaszkodik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Csak egyszer éljem meg,hogy egy barca vagy messi érzelmű ember ilyen kultúráltan és érveket felsorakoztatva "szakértsen".Nem a vincze otto féle szurkálódás meg a hegyi féle ajnározás.Remy írta:RONALDO: Kedves figura, vagy elviselhetetlen pojáca?
Kompany. Legértelmesebb arc a kamerák előtt (+ Tádám ). Még többet belőle pls.
Jó lenne,ha valahogy megragadna valamelyik sportcsatornán, mondjuk hegyi lassan már lefordul a székről, az ő helyére beférne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
RONALDO: Kedves figura, vagy elviselhetetlen pojáca?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mester77
Mikor lesz hivatalos a térdről? Mindenfélét lehet olvasni. Kereszt részleges szakadás, oldalsó húzódás, stb. Nem mindegy.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- h3x0r
ez a nő volt a tolmács?Puding írta:Ez volt már?
https://www.facebook.com/csakfoci.hu/vi ... 944243514/
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Süti
Csak a szokásos, 1 hülye félrefordít, és az összes magyar médiumon végigfut a dolog.
Nem hiszem hogy ilyen vidáman nyaralgatna, tájékoztatás nélkül, ha majd' fél évre kiesne.
Nem hiszem hogy ilyen vidáman nyaralgatna, tájékoztatás nélkül, ha majd' fél évre kiesne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A class fm is 4-5 hónapot mondott... Na nem azért írtam mert olyan hitelesek csak ők is így említettek meg. Néztem is nagyot, hogy miről beszél ez.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
akkor ők is rossz forrásból fordították. ma reggeli marca hír 4 hét. mivel a sanitasnak is lesz hozzá köze. legyen mondjuk 7
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
http://hvg.hu/sport/20160712_Ronaldo_cs ... szhat_ujra
Itt az első magyar cikk is, amit olvasok róla.
részleges keresztalag és 4-5 hónap szintén, nem hét
Itt az első magyar cikk is, amit olvasok róla.
részleges keresztalag és 4-5 hónap szintén, nem hét
ZIDANE
- dzsi91
Én nem a klub sikerekről írtam mint bukás, szerintem ezen a szinten amit ez a 2 ember elért már oly mindegy,hogy az egyiknek 5 a másiknak 4 aranylabdája van, vagy az egyiknek 4 a másiknak 3 aranycipője,hogy az egyik 500 a másik 501 gólt rúg.Vagy az +1 bl cím ami messinek van.Mondjuk abból a 4 bl címből inkább 3 az aminek aktív részese volt Messi, a 2006os inkább Dinhorol szólt.realistahuni írta:Tényleg jó írás dzsi de azért van két dolog ami mellett nem tudtam elmenni.
Sportszakmailag azért nem nevezném bukásnak Messi idei évét, csak behúzták a bajnokságot és a kupát, egy triplázásos szezon után. Attól függetlenül hogy Cé kapja-e az aranylabdát vagy sem mindkettőnek erős szezonja volt.Ezen a nyáron nem csak sportszakmailag bukott meg,hanem emberileg is legnagyobb riválisával szemben
Ez meg egyszerűen sok. Messinek van egy nagy előnye, hogy fiatalabb 2 évvel, persze ez csak rajta múlik és az akaratán hogy ki fogja-e használni. Ennek ellenére ő is tart egy halom rekordot, BL győzelme eggyel több van, bajnoki címe jóval több stb. Nem olyan egyszerű ez.Lehet itt erőltetni a Cr vs Messi témat,Messi is egy korszakos focista,de Cr már egy ideje inkább csak saját magával verseng.
Rekordoknál meg CR mindent meg döntőtt amit megtudott, spanyol liga gólokban van lemaradva 50el kb de Messinek volt pár év előnye.Viszont ez a válogatott siker szerintem sokkal többet jelen mint +-1 bl cím(ami még változhat az évek során).Például szerintem Messi nem tudja majd utólérni CR-t a bl gólok számában, mert hiába fiatalabb 2 évvel, szerintem Ronaldo az utolsó percéig bl csapataban lesz és már van vagy 10 gól előnye ami azért kb egy teljes bl szezon, Messi meg a barca után szerintem argentínába megy.
Az én nézőpontom alapján a bl a csúcs, ott Messi 3szor ment nagyot mind3szor a barcával.Cr is 3 szor ment nagyot 2szer velünk 1szer a Mu-val.Válogatottban viszont nem Ronaldotol lett volna elvárható a trófea, sőt Messiéknek legalább egy szaros Copa America-t illet volna már rég nyerni.Most meg ugye visszavonult.
Persze segget csinálhat a szájából, visszatérhet a válogatottba.Lesz még 1 vb-je meg 1 copája bizonyítani.De ha itt nem történik valami nagyobb csoda ő neki csak Barcelona marad és szerintem egy korszakos barcában elért sikerek vagy egy ilyen portugál válogatottal,vagy például olyan mélyről felhozni azt a Real-t nálam ez jóval nehezebb pálya mint egy jól működő gépezet nyerő emberének lenni.
Nincs ennek még vége, de ez a -2 év szerintem nem sokat számít, mert Ronaldo szerintem kb 38-40 éves koráig fog focizni európában, Messiből inkább olyan 35-36ot nézek ki és abba már benne lesz a levezetés Argentínában(bár ha a visszavonulása végleges lehet nem is megy többet oda ).Na meg a sérülések is közbeszólhatnak, CR ugye idősödik vannak már bajok.Lassan Messinél is jelentkezni fog az a terhelés amit kapott pályafutása során.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Pár Hsz-el ezelőtt lett belinkelve egy angol cikk.
Ha jól értettem, ott részleges szakadást írnak.
Ha jól értettem, ott részleges szakadást írnak.
ZIDANE
C.Ronaldo a családjával nyaral éppen szóval nem hiszem hogy a Sanitas orvosai vizsgálták meg.
Húzódásról van szó amúgy nem szakadásról nem?
Húzódásról van szó amúgy nem szakadásról nem?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.