Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Épp ez az, semmi gond Moratával. Gyors, megtud érkezni a kapu elé, és képes bekotoroni, belőni a helyzeteket. Fejeléseknél sincs elveszve, egy LV-Bale szélső páros között jól ellene. DE. Nem akar csere lenni, ennek hangot is adott már, elhitte magáról, hogy kezdő szint. Nagyon messze van Benzematól, cserének viszont nagyon is jó lenne.
Viszont vannak akik 70 milliót sem sajnálnának érte. Már 50-ért is elengedném.
Látom a kínaiak készek teljesen szétcseszni a nyarunkat, még eltudnánk viselni, ha Pogba a MU-ben köt ki és Kanté jön, ha lemaradunk mind a kettőről, két franciáról, akkor elmondható, feldughatunk mindent amit adhatunk, ha az nem pénz. Ez a Real Madrid, itt van Zidane, megfizessük egy játékos árát és még annál is többet, ha ez sem elég ahhoz, hogy megszerezzük abból a kettőből az egyiket hát felköthessük a gatyánkat mert megint Khedira szerű B megoldások fognak érkezni.
Viszont vannak akik 70 milliót sem sajnálnának érte. Már 50-ért is elengedném.
Látom a kínaiak készek teljesen szétcseszni a nyarunkat, még eltudnánk viselni, ha Pogba a MU-ben köt ki és Kanté jön, ha lemaradunk mind a kettőről, két franciáról, akkor elmondható, feldughatunk mindent amit adhatunk, ha az nem pénz. Ez a Real Madrid, itt van Zidane, megfizessük egy játékos árát és még annál is többet, ha ez sem elég ahhoz, hogy megszerezzük abból a kettőből az egyiket hát felköthessük a gatyánkat mert megint Khedira szerű B megoldások fognak érkezni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez nekem akkor kimaradt.rroolleesszz írta:Szerintem alapvetően nem azzal van a legtöbb embernek baja itt a fórumon, hogy Morata csere alternatívának nem jó, hanem azzal a nagyképűséggel, ahogy nyilatkozik róla, "Nekem semmit nem kell bizonyítanom Zidane-nak, mert bizonyítottam már eleget" és társai...dzsi91 írta:Ezt a Morata fikázást én sem értem.
Nyilván nem egy maradona, de a padra benzema helyettesnek szerintem bőven jó lesz.Saját nevelés is,aztán ha vinnyog majd jövőre eladjuk.
Vagy jobb lett volna ha igazolunk csatárt a kezdőbe?
Mindenesetre én se kezdőnek akarom őt.De még1 évnek nem futhatunk neki egy szem Benzemával, arra meg bőven jó Morata hogy 1-2 spanyol bajnokit esetleg eldöntsön, ha meg nem tetszik neki a szitu jövőre is el tudjuk adni 50 milláért valami balfék angol csapatnak.+ az esetleges rinyálásához, ő azért közel sem egy Casillas ,hogy botrányt generálhasson ha padozik.
Jó döntésnek tartom,hogy nem adtuk el most, nem hiszem ,hogy sok vizet fog zavarni de lehet ,hogy nagyon hasznos lesz amikor Benzema éppen megunja vagy lesérül.Annak meg nem látom értelmét,hogy igazolunk valami ígéretes csatárt sokmillióért aztán végig padozza az egész évet.Annak se,hogy valami Ibra féle csúcson túllévő klasszist hozzunk erre a szerepre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Jó kérdés, elvileg ha valaki leteszi a kivásárlási árat akkor a klub köteles megengedni hogy a vevő klub és a játékos tárgyaljon.Dupla D írta:Hogy van ez? 40 milliót is adna Kantéért a kínai csapat, de 25 a kivásárlási ára. Az én értelmezésem szerint a Leicesternek minden ajánlatot el kell fogadnia, ami eléri a 25 millió eurót. Magyarul nincsenek előrébb azzal a csíkszemű barátaink, hogy többet ajánlanak.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Ramos, Varane, Marcelo, Ibrahimovic, Pogba(volt)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem alapvetően nem azzal van a legtöbb embernek baja itt a fórumon, hogy Morata csere alternatívának nem jó, hanem azzal a nagyképűséggel, ahogy nyilatkozik róla, "Nekem semmit nem kell bizonyítanom Zidane-nak, mert bizonyítottam már eleget" és társai...dzsi91 írta:Ezt a Morata fikázást én sem értem.
Nyilván nem egy maradona, de a padra benzema helyettesnek szerintem bőven jó lesz.Saját nevelés is,aztán ha vinnyog majd jövőre eladjuk.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy van ez? 40 milliót is adna Kantéért a kínai csapat, de 25 a kivásárlási ára. Az én értelmezésem szerint a Leicesternek minden ajánlatot el kell fogadnia, ami eléri a 25 millió eurót. Magyarul nincsenek előrébb azzal a csíkszemű barátaink, hogy többet ajánlanak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Veidt
A csatároknak sem csak a góllövés a feladata, pláne itt, ahol nem is a kilences az első számú gólfelelős. Morata gólszerzésben nem rossz, viszont másban, főleg a játék kombinatív részében piszok gyenge. Ez abból a szempontból nem gond hogy nem Benzema mellé, hanem Benzema mögé igazoltunk. Nincs is bajom Moratával, képességek terén bőven elfér a padon, de nem kell elájulni attól mert szerzett néhány párméteres gólt. Ő csak az átlagtól jobb játékos, de láthatóan többet képzel magáról, ez zavar igazán vele kapcsolatban.Navamiro írta: Pont ennyit kell itt is tenni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Pont ennyit kell itt is tenni.Veidt írta:hát igen, levett egy labdát, 10 méterről berúgta. hatalmas tehetség.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ezt a Morata fikázást én sem értem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Veidt
hát igen, levett egy labdát, 10 méterről berúgta. hatalmas tehetség.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Elég vicc, ahogy Morata fikázása megy. Amikor kiütött minket a BL-ből akkor nagy volt a csend srácok.
- Veidt
Juvéban is csak csere volt, a szinten balfasz Mandzukicot sem tudta kiszoritani. Az egy dolog hogy poacherkedett nehany golt, de ugyanolyan darabos...Jim írta:Morata sztem biztos marad ilyen hírek után...
mi ez a nagy ellenszenv irányába?
1 évet kell még kapnia a külföldi kalandja után
csak fejlődött valamit a juvéba
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Morata sztem biztos marad ilyen hírek után...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nacho ne menjen el semmiképp
a legjobb kiegészítő ember hátra
a legjobb kiegészítő ember hátra
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nalunk is ez megy pedig, jobb az ifiknek ugy, ha vannak rutinosabb jatekosok mellettuk. Amelyik posztra epp nincs egy komoly tehetsegetek se, oda vesztek valakit komolyabb rutinnal, aki az oltozon belul is segithet, meg leveszi a terhet kicsit az ifikrol. Normalis ez a modszer, egy stabilabb, jobban teljesito csapatban amugy is jobban lehet fejlodni szerintem, de ez mar csak sajat velemeny.KAG írta:Igaza van csokinak.
Castillanal nem az a lényeg, hogy stabil másodosztályú csapatot varázsoljunk belőle első sorban.
Persze ez közvetve jót tenni az ifiknek, akik tehetségesek, de ezek a töltelékek meg elveszik tényleg a fiatalabbaktól a helyet, akik esetleg még lehetnének is valakik csak nem úgy jött ki nekik a lépés (Casemiro)
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Az ABC szerint Zidane tegnap óta Madridban dolgozik a szakvezetéssel a következő szezon kérdésein. A francia edző Jesé kölcsönjátékát javasolja, viszont megtartaná Nachót, Iscót, Moratát és Kovacicot is.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Veidt
Egy Twitteren vétett nyelvtani hiba miatt egy Atleticós beszólt Iscónak, válasz:
https://twitter.com/isco_alarcon/status ... 7845651461
https://twitter.com/isco_alarcon/status ... 7845651461
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Igaza van csokinak.
Castillanal nem az a lényeg, hogy stabil másodosztályú csapatot varázsoljunk belőle első sorban.
Persze ez közvetve jót tenni az ifiknek, akik tehetségesek, de ezek a töltelékek meg elveszik tényleg a fiatalabbaktól a helyet, akik esetleg még lehetnének is valakik csak nem úgy jött ki nekik a lépés (Casemiro)
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Gondolom töltelék embernek lesz.CS0ki írta:Francisco Manuel Tena...Ilyen embereket minek hozunk még? Komolyan, akit 23 évesen hozunk a castillába, attól még várunk komolyabb dolgokat? Nem értem...
Francisco Manuel Tena...Ilyen embereket minek hozunk még? Komolyan, akit 23 évesen hozunk a castillába, attól még várunk komolyabb dolgokat? Nem értem...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az nem jelent semmit. Eder úgy mozog, mint akinek eltörött mind2 lába, mégis hős...ericco írta:De lagalább Mariano úgy mozog, mint egy focista, nem mint egy szobafestő mázoló