Még ő semziro4vr írta:akinek csak Csabi örülne.
Te pedig azok után, akik a Barcába igazoltakRemy írta:Mégis 2 francia után sírunk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 13., szerda 15:06
Még ő semziro4vr írta:akinek csak Csabi örülne.
Te pedig azok után, akik a Barcába igazoltakRemy írta:Mégis 2 francia után sírunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 13., szerda 15:01
Mégis 2 francia után sírunk.ziro4vr írta:Hagyjál már a franciáiddal. Azt hittem az eb után leállsz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 13., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 13., szerda 14:56
Szia.ziro4vr írta: Ha az a portugál tucat lesz a nagy nyári manőver 50 millióért, elhagyom a fórumot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 13., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 13., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 13., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. július 13., szerda 14:27
Hmmm; teljesen felesleges itt jegelni, szépen kölcsön kell adni a rap királyt. Ehhez kapcsolódóan egyre több helyen olvasni, hogy idén sem várható "galaktikus igazolás" és a vezetés elégedett a jelenlegi kerettel. Hát nem tudom ... 3 poszton állunk, álltunk ramatyul évek óta; nevezetesen csere balbekk, cserecsatár és egy egyensúlyt biztosító középpályás; na most úgy tűnik az első 2-t megoldjuk házon belül vitatható, de valahol érthető módon is (az állandóan sérült Coentraoval és a már most pattogó "80 millás, egyben nagyon éhes" Moratával ), ugyanakkor a legfontosabb láncszemet és csapatrészt tekintve sajnos újfent csak a taku-vaku megy.AS: Jesé türelmesen várja sorsát, az előszezont még a csapattal szeretné tölteni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 13., szerda 14:26
De már vagy 10 éve a címerben is kék az a lilaCsabi írta: a lila a real madrid egy alap klubszíne
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 13., szerda 14:22
wZoLee7 írta:Szerintem róla még Kanténál is hamarabb mondtunk le Amúgy is, ha jönne a nyakam tenném rá, hogy az 5-ös mezt kapná
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 13., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 13., szerda 14:19
Mindig a Realnál mutatják be legkésőbb hivatalosan. Az a durva, hogy már árulják alin a még nem is hivatalos mezeket a tavalyi számozássalKAG írta:Számozásról mikor várható kép?
Rendelnék már, de elég ciki lenne, ha szar karekterrel küldenék aliról
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 13., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 13., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 13., szerda 14:07
Dupla D írta:Ezt azért nehezen tudnám elképzelni.KAG írta:http://www.managingmadrid.com/2016/7/13 ... a-new-deal
És tényleg van róla valami cikk, hogy a 3. legjobban fizetett játékos lehet
Viszont most azt olvastam én is, hogy hagyjuk Kantét elúszni és a Chelsea lehet a befutó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 13., szerda 14:05
Hagyjad, szar. Oké, hogy valakinek nem tetszik, de alap szín a klubnál, nyomatni kell. Mondjuk nekem tetszik mind a 3.Csabi írta:a lila a real madrid egy alap klubszínewZoLee7 írta:Szerintem egyszerűen baromi csúnya. Utálom ezt a sok variálást a mezekkel, hazai fehér, idegen fekete, harmadik kék és kész. Lila meg magenta meg kitudja még mi lesz itt...szivárványszínű mikor és kinek fog eszébe jutni?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 13., szerda 14:05
Ezt azért nehezen tudnám elképzelni.KAG írta:http://www.managingmadrid.com/2016/7/13 ... a-new-deal
És tényleg van róla valami cikk, hogy a 3. legjobban fizetett játékos lehet
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 13., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 13., szerda 13:27
a lila a real madrid egy alap klubszínewZoLee7 írta:Szerintem egyszerűen baromi csúnya. Utálom ezt a sok variálást a mezekkel, hazai fehér, idegen fekete, harmadik kék és kész. Lila meg magenta meg kitudja még mi lesz itt...szivárványszínű mikor és kinek fog eszébe jutni?
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 13., szerda 13:26
Szerintem ez a legjobb a hazai utánKAG írta:
Fú, ez mondjuk szerintem jó béna mezőnyben.
kapus meznek még elmenne, de sima meznek elég ronda.
Többieknek bejön, csak nekem van szar ízlésem?
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem