Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Remélem tényleg ter stegen lesz az elsőszámú, szerintem semmivel sem jobb, sőt, sokkalta nagyobb benne a hiba lehetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nehéz neki olyan klubot találni, aki fizetne is..ziro4vr írta:Song még a tiétek? Mi a szar.
Ki lett mondva, hogy a német innentől az elsőszámú?
Hát, a sajtó egybehangzóan azt állítja, de ez majd szezon elején derül csak ki ugye.
Ezzel meg egyetértek, szezon végére örülnék, ha stabil 3. ember lenne, esetleg kezdő, de ez az év a beilleszkedésé lesz szerintem. Nem is baj, ideje van bőven.Ursus írta:Umtitit meglátjuk szerintem azért eleinte ő is csak pados lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Song még a tiétek? Mi a szar.
Nem illik.
-
Támadó még jönni fog az MSN mögé, jelenleg Vietto a fő opció elvileg, de szó volt Gameiroról is - aki az Atmába tart - és Lucas Pérezről. Jobbhátvéd meg akkor érkezik szerintem, ha Lucho nem elégedett a Vidal-SR kettőssel az előszezon során, de erre kevés esélyt látok. Amúgy kész a keret, mindenhova van majdnem 2 egész minőségi játékos, nekem nagyon tetsizk eddig a keret.Ursus írta: Valaki várható még egyébként mint érkező illetve távozó?
Adriano, Song, Tello, Verma és Douglas biztos távozóknak tűnnek, épp csapatot keres mindegyikük, kérdés mennyiért mennek.. Samper sorsa az előszezon után fog eldőlni csak. Bravo meg ha nem fogadja el, hogy MAtS lesz az elsőszámú kapus jövőre, akkor ő is mehet jó ajánlat esetén, elvileg a City vinné is - ezt a hírt fenntartásokkal kezelném azért. Arda meg kérdéses, de szerintem ő is marad.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pont ezt mondom.Azért Dignetől nem kell hasra esni
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Azért Dignetől nem kell hasra esni mert bőven nem Barca szint de szerintem a katalánok sem ezért vették meg. Albat fogja tudni pótolni ha kiesik vagy pihentetni kell de hogy a játék minőségéhez ő nem fog extrát hozzátenni ha pályán lesz az is biztos. Umtiti azért már érdekesebb, a Barca mar évek óta nem tudott vagy nem is akart Puyol helyett hozni egy értelmes középső védőt, most azért viszonylag jó áron hoztak egy fizikálisan rendben lévő embert, de kérdés hogy azért Spanyolban mennyire fog érvényesülni.
Eddig egyébként szerintem jók a rivális igazolásai, foltozgatják be a lyukakat a padon,két inkább kiegészítő ember Digne és Denis Suarez, utóbbi szerintem remek játékos simán benne van az a szerep amit nálunk Lucas Vazquez kap. Umtitit meglátjuk szerintem azért eleinte ő is csak pados lesz. Valaki várható még egyébként mint érkező illetve távozó?
Eddig egyébként szerintem jók a rivális igazolásai, foltozgatják be a lyukakat a padon,két inkább kiegészítő ember Digne és Denis Suarez, utóbbi szerintem remek játékos simán benne van az a szerep amit nálunk Lucas Vazquez kap. Umtitit meglátjuk szerintem azért eleinte ő is csak pados lesz. Valaki várható még egyébként mint érkező illetve távozó?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igazi átjáróház a gyerek,szivesen megnèzem mihez kezd Bale-el vagy RonaldovalKerlon írta:Umtiti nagy vétel lehet, de ez a Digne egy jarokeretes Maxwellt nem bírt kiszoritani.Remy írta:Umtiti után Digne is? Lassan mi is összekaphatnánk magunkat, mert úgy néz ki a barca megint jól erősít. Digne jó...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Még itt van, de ő már rég nem szint - elvileg megy is. Engem amúgy nem zavar, ha nem szerepel sokkal többet Digne - őt inkább fogja -, de amikor kell oda csere, akkor az ne legyen totál homály. Matyi az, Adriano sajnos szintén, úgyhogy nem volt Alba mögé senki - bele is kényelmesedett sokszor -, teljesen logikus volt, hogy oda is hozunk valakit.cart írta:Adriano is ott van még, nem? Ez a Digne se fog sokkal több szerepet kapni Alba mellett mint ő.
Adriano is ott van még, nem? Ez a Digne se fog sokkal több szerepet kapni Alba mellett mint ő.
-
Jobbra van 2 ember akikre számít Lucho, balra ott van Alba, meg beugrósnak Matyi, aki láthattuk, hogy ott nem jó. Én már régóta akarok Albának amúgy is konkurenciát, el volt kényelmesedve sokszor, szerintem tök jó igazolás. Ha meg az előszezonban nem lesz elégedett Lucho a Vidal-SR párossal, akkor augusztus vége felé veszünk valakit gondolom - kicsit túlárazva.cart írta:Végül is logikus, hogy Alves távozása után egy balhátvédet igazolnak... Vagy lehet Montoya fogja nyomni a helyén
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Douglast nem írnám le, klasszis a gyerek.cart írta:Végül is logikus, hogy Alves távozása után egy balhátvédet igazolnak... Vagy lehet Montoya fogja nyomni a helyén
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
TheBull6 írta:Digne még egy Jesével se bírt el ellenünk a BL-ben. Pont jó lesz Jessica Alba mögé.
Igen, csak nem mind1, hogy egy olyan csapatban játszik, ahol azért bőven vannak olyan mérkőzések is ahol védekezni kell vagy egy olyanban, ahol meg főként támadó feladatokat kéne végeznie.
Nálunk jó lett volna, támadni tud és védekezéshez sem teljesen hülye. Illetve nem is sérülékeny, ha jól emlékszem.
16+4 ért meg pláne jó lett volna.
Ideje lenne nálunk is mozgosítania magát a vezetésnek, főleg úgy h vszleg jön az igazolási embargó.
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
16+4 misiKAG írta:Digne közben offical.
Árat nem látok, de nem hiszem, hogy sokért adták.
Padra jó lett volna hozzánk is Coentrao helyett.
Végül is logikus, hogy Alves távozása után egy balhátvédet igazolnak... Vagy lehet Montoya fogja nyomni a helyén
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó lett volna... Ez a Guerreiro gyerek is fasza, de látom, hogy őt a Dortmund vitte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Digne még egy Jesével se bírt el ellenünk a BL-ben. Pont jó lesz Jessica Alba mögé.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Digne közben offical.
ZIDANE
-
SR es Vidal lesz kiprobalva az eloszezonban, ha meg Lucho nem elegedett, gondolom jon valaki. De ha SR az oszi formajat tudna ott hozni, akkor siman mehetne kezdobe is, Alvest ugyis csak csapat szinten lehet potolni, egy az egybe nem.wZoLee7 írta:Ki fog náluk Alves posztján játszani? Azt látom, hogy erősítenek, de inkább csak padra, szóval én egyáltalán nem esnék kétségbe. Nekünk már nagyon nehéz minőségben fejlődni, a +1 ember jelentené ezt és valaki Marcelo mögé.
Kezdobe meg nekunk se kell igazolni szerintem, kinek a helyere kene? Tavaly gyenge volt a pad, most ezt erositjuk meg, szerintem eddig nagyon jo a nyar.
Marquinhos se tudja David Luizt, attol meg o se lesz gyenge vedo. Romaban meg elvileg sokat fejlodott is, alapbol nem is kezdobe jon, en bizakodo vagyok.mexes írta:Atlag mindketto, fmben jokKerlon írta:de ez a Digne egy jarokeretes Maxwellt nem bírt kiszorlitani.
Mexes, te ezt ugy mondod, hogy hetrol hetre kovetted oket, vagy csak 1-2 meccs? Ha elobbi, akkor Dignerol irhatnal kicsot, en keves meccsen lattam.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Jelenlegi állás szerint SR/Vidal, de hosszú még az átigazolási szezon. Egyébként szerintem most mélypontban van a minőségi JHV-ek száma, így ha találnak is oda illőt akiből akár lehet valami, az nagyon drága mulatság lesz. Csak egy Bellerín 50m akit Douglas Costa úgy szívatott ahogy nem akart..wZoLee7 írta:Ki fog náluk Alves posztján játszani? Azt látom, hogy erősítenek, de inkább csak padra, szóval én egyáltalán nem esnék kétségbe. Nekünk már nagyon nehéz minőségben fejlődni, a +1 ember jelentené ezt és valaki Marcelo mögé.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ki fog náluk Alves posztján játszani? Azt látom, hogy erősítenek, de inkább csak padra, szóval én egyáltalán nem esnék kétségbe. Nekünk már nagyon nehéz minőségben fejlődni, a +1 ember jelentené ezt és valaki Marcelo mögé.