Szám és betűtípusRealista24 írta:A hivatalos mez:
https://fbcdn-photos-d-a.akamaihd.net/h ... 35bba97d36
aliexpress...3....2.....1
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... dee76779fb
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 9:43
Szám és betűtípusRealista24 írta:A hivatalos mez:
https://fbcdn-photos-d-a.akamaihd.net/h ... 35bba97d36
aliexpress...3....2.....1
HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 14., csütörtök 9:41
Akkor Nacho helyett se ártana egy KH, 3 védő nem lesz elég így hogy Pepe és Varane is elég sérülékeny.El Unico írta: Marcelo esetleges kiesésével nincs megfelelő pótlás a poszton, Nacho pedig távozni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 9:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 14., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 14., csütörtök 9:14
Realista24 írta:r24official.com lehozta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 14., csütörtök 9:10
Kanté officiále hogy OFF?Realista24 írta:Sok minden jó lenne, de ha egyszer nem eladó, akkor nem eladó.
Pogba jó lenne, Kanté jó lett volna. Jamest jó lenne eladni, Moratát jó lenne eladni...stb..
Jó lenne két évre nem befagyasztani a keretet, mert elmegyek Arsenal drukkernek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 14., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 13., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 13., szerda 19:48
Szerintem meg pont Zizou tudja összekapni a társaságot egy nyár alatt. James mondjuk mindenhogy kuka, de pl. Isco és Kovacic jó eséllyel használhatóbbak lesznek. Remélem C kiesésével Isco egy sorral előrébb is kap lehetőséget és nem Moratat vagy Jesét kell majd nézegetni elől.ziro4vr írta:Muszáj igazolni, kellenek a friss, motivált emberek. Jól hangzik ez a keret, meg hogy majd Isco meg James bizonyít. Aztán a valóságban könnyen az lehet, hogy sétálgatnak, nem futnak vissza, szarnak a csapatjátékra stb. És akkor hiába Zidane az edző.
A BL-ben valszeg lenne foci így is, csak a bajnokságban aludnának be pár meccs elején, aztán már el is húzott a barca. Kell a bajnoki cím, eléggé ciki, hogy mennyit nyertünk, de inkább nem nyertünk az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 13., szerda 19:17
De én a Real Madrid élére nem egy olyan kókler bohócot akarok mint gárdióla, hanem egy olyat aki taktikailag is felkészült és tud bánni a sztárjainkal is, mint pl Ancelotti.Remy írta:A barca milyen edzőkkel nyert kupákat? Na... igen. Ide motivátor kell, ahogy oda is. Állományban van a Real, meg a barca is olyan erős, hogy bárki ellen nyerjenek, ha fejben nem esnek szét. Zizou elsődleges feladata továbbra is, hogy fejben erős legyen a csapat. A többit már kis túlzással megoldják.
Persze szép, ha így meg úgy nyúl bele a meccsbe, meg alkalmazkodik ehhez és ahhoz a csapathoz, de nézzük meg Guardiolát, hogy taktikailag mekkora "zseni". Utóbbi években bemutatta, katalánoknál mégis sikeres volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 13., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 13., szerda 19:01
Ezt adom, szokásunk,hogy egy sikeres év után csak az arcunkat visszük ki a bajnokikra... Bl az más, ott legtöbbször hajtás van.ziro4vr írta:Muszáj igazolni, kellenek a friss, motivált emberek. Jól hangzik ez a keret, meg hogy majd Isco meg James bizonyít. Aztán a valóságban könnyen az lehet, hogy sétálgatnak, nem futnak vissza, szarnak a csapatjátékra stb. És akkor hiába Zidane az edző.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 13., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 13., szerda 18:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 13., szerda 18:24
Van neki. James, Casemiro és Danilo a 3 EUn kívüli. Casemiro szerintem idén már kap papírokat.morientes írta:Elolvastam Toky.Èrtem.
De mintha Navasnak lenne spanyol passport...bár nem biztos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 13., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. július 13., szerda 18:05
Akkor most olvasd el még egyszer, mit írtam.morientes írta:18 èvesen?Hát Benzema mögè a padra...És hova jönne?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 13., szerda 17:22
18 èvesen?Hát Benzema mögè a padra...És hova jönne?
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem