Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
nem tudom mik ezek a motivumok a vallon de kb 84ben volt ilyen mezmotivum divat. nagyon remelem hogy a h8vatalos mas lesz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Leírtad a választ. Ha Pogba nem akar menni a MU-ba, akkor marad a mi ajánlatunk. Ezért írtam, hogy csak az ügynökén múlik a dolog, nem a Juvén.ericco írta:Egyelőre az lett. Miért fogadjáik el a mi 80-unkat, ha a MU 120-at ajánlott? Ha Pogba kijelenti, hogy márpedig nem megyek vissza az MU-ba, akkor az más szitu. De szeirntem meggyőzikőt egy szép kis aláírási pénzzel és jókora fizetéssel.Realista24 írta:Dehogy az lett a minimum.
A Juve maximum az egész transzfert tudja megvétózni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyelőre az lett. Miért fogadjáik el a mi 80-unkat, ha a MU 120-at ajánlott? Ha Pogba kijelenti, hogy márpedig nem megyek vissza az MU-ba, akkor az más szitu. De szeirntem meggyőzikőt egy szép kis aláírási pénzzel és jókora fizetéssel.Realista24 írta:Dehogy az lett a minimum.
Merci Zizou!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hivatalos, de várhatóan ez lesz majd.BBeno írta:hivatalos 3. szamu mez van mar? a lilaval nem szimpatizalok. feherbol rengetegem van. a harmadik hatha tetszeni fog. modric 19 felkeszul.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs még.BBeno írta:hivatalos 3. szamu mez van mar? a lilaval nem szimpatizalok. feherbol rengetegem van. a harmadik hatha tetszeni fog. modric 19 felkeszul.
Dehogy az lett a minimum.Csak közben befutott a MU állítólagos 120 millás ajánlata, így ez lett a minimum, amit elfogadnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csak közben befutott a MU állítólagos 120 millás ajánlata, így ez lett a minimum, amit elfogadnak.Realista24 írta:A Juvénak olyan mindegy, hogy kitől kapja meg a 80-100-120 milláját. Ők korábban is úgy tervezték, hogy 80-100 között adják el.
Itt már csak tényleg Pogbán (Raiolán) múlik a dolog, hogy rá bólintanak-e az MU ajánlatára. Ha nem, marad a Juvéban, vagy elfogadják nyár végén a mi ajánlatunkat, mert az is jobb, mint a semmi. Viszont Pogba jövőre sem fog kevesebbet érni, szóval egyáltalán nincsnek eladási kényszerben.
Merci Zizou!
hivatalos 3. szamu mez van mar? a lilaval nem szimpatizalok. feherbol rengetegem van. a harmadik hatha tetszeni fog. modric 19 felkeszul.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Varane 2 ---> 5
Carvajal 15 ---> 2
Pogba ---> 15
Carvajal 15 ---> 2
Pogba ---> 15
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Géci írta:"Hello my friend!"realistahuni írta:Ali mezrendelésnél most milyen kulcsszóval kellene keresni?
Picit rég jártam ott.
Igen,Igen.
Nekem is már van vagy 30 ázsiai "barátom"
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy írtam, tartom továbbra is. A Juvénak olyan mindegy, hogy kitől kapja meg a 80-100-120 milláját. Ők korábban is úgy tervezték, hogy 80-100 között adják el.A Pogba uzlet pedig elhalni latszik. Biztos megsertodtek rank, hogy nem adtuk nekik Moratat.
Innentől kezdve már csak Raiolán múlik valószínű.
A Juvéval nem fog megromlani a viszony (főleg nem egy Morata miatt), kell nekik majd a lepattanó meg később egy fejőstehén, ha úgy alakul. Nem hülyék vannak ott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Olyat ne tegyél!Realista24 írta:Sok minden jó lenne, de ha egyszer nem eladó, akkor nem eladó.
Pogba jó lenne, Kanté jó lett volna. Jamest jó lenne eladni, Moratát jó lenne eladni...stb..
Jó lenne két évre nem befagyasztani a keretet, mert elmegyek Arsenal drukkernek.
Sajnos a Bayernnel nem lehet uzletelni, kesz csoda, hogy Kroost el tudtuk hozni onnan, bar szerintem csak azert sikerult, mert elotte meggyoztuk ot, hogy nalunk alapember lesz es kihagyhatatlan a kezdobol, meg hat okos ember o, tudta hogy Madrid azert a TOP.
Kanté akkor biztos, hogy nem jön? Elvitte a Chelsea? Mert olvastam olyat, hogy vegul nem igazol oda. A Pogba uzlet pedig elhalni latszik. Biztos megsertodtek rank, hogy nem adtuk nekik Moratat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Madridesrealistahuni írta:Ali mezrendelésnél most milyen kulcsszóval kellene keresni?
Picit rég jártam ott.
Reals
2016/17
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
"Hello my friend!"realistahuni írta:Ali mezrendelésnél most milyen kulcsszóval kellene keresni?
Picit rég jártam ott.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ali mezrendelésnél most milyen kulcsszóval kellene keresni?
Picit rég jártam ott.
Picit rég jártam ott.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kíváncsi lettem, hogy most akkor ki milyen számmal indul, így ránéztem a realmadrid.comon. Tudom, hogy Moratáról és Coentraoról nem lehet tavalyi mezes kép, de akkor is furcsán hat Coentrao feje Kroos testén. Bárcsak fele annyira lenne strapabíró a portugálé mint a németé.
Morata meg ha jól láttam "elNachosodott".
morientes, Kerlon, köszi a válaszokat!
Morata meg ha jól láttam "elNachosodott".
morientes, Kerlon, köszi a válaszokat!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Tetszenek a mezek. A fehéren a gallér nem feltétlenül kellene, de legutóbb amikor galléros mezünk volt, akkor bajnokok lettünk, szóval ennyi áldozatot megér. A számozás és betűtípus is jó. Egyedül az i betű nyomi szerintem, főleg Isconál kezdőbetűként. Ebből egy hazai Marci lesz szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
A másodikon mert nincs galler?
Altalaban ugyanaz a kettő, csak mas szinben.
Altalaban ugyanaz a kettő, csak mas szinben.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Lehet egy lila mezt berántok. Fehér lenne jó, de a gallértól hányni tudnék. Legutóbbi mezem amúgy is kicsi már és vagy 10 éves. Azt bánom, hogy anno az aranyos mezrenem volt pénz.. ja és idén végre aszámozás is tetszik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
Nálam ez a mindenáron igazoljunk mindegy kit csak valakit egyáltalán nem pálya. Ahogy R24 írta Pogba valóban dobott volna a játék minőségen, Kanté igazolása nem létszükséglet lett volna hanem egyszerűen csak Casemiro mellett lehetett volna egy kiváló mutatókkal rendelkező játékosunk ugyanarra a posztra. De hogy most ha már nem maradt ne adj isten senki, csak azért igazoljunk le már mégis egy Andre Gomest mert bannt fogunk kapni a következő két átigazolási szezonban nem érzem helyesnek. Ha nem tudunk olyan embert igazolni a kezdőbe nagy pénzért aki tényleg minőségileg dobna a csapaton akkor kiegészítőnek maradjanak a mostaniak.