Hat eleg rosszul bantak a "gyerekukkel", remelem ereztetni fogja veluk.Realista24 írta:
"United were my first family, I don't know what'll happen"
igenre szavaztam,de eleg pesszimista vagyok ez ugyben. R24 mondjal vmi optimistat.....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 14., csütörtök 16:48
Hat eleg rosszul bantak a "gyerekukkel", remelem ereztetni fogja veluk.Realista24 írta:
"United were my first family, I don't know what'll happen"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 16:45
"United were my first family, I don't know what'll happen"KAG írta:Pogba: "A Real Madrid egy nagyszerű klub"
Gyere,gyere
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 14., csütörtök 15:27
Pogba: "A Real Madrid egy nagyszerű klub"
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 14., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 14:57
Nagy riszpekt Péreznek, hogy megmentette francia barátomat akkor is, amikor a kerekasztal mellett mindenki eladta volna, de ő mutatta a fukkot.ziro4vr írta:Jó, te már Benzemát is eladtad ötször a korábbi nyarak derekán.Realista24 írta: Én igenre toltam.
De tolok egy igent, hogy ne érezd magad egyedül.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 14., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 14., csütörtök 14:56
Jó, te már Benzemát is eladtad ötször a korábbi nyarak derekán.Realista24 írta: Én igenre toltam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 14:55
Mire érted, hogy megijedt?BBeno írta:nemet nyomtam. perez ujra megijedt es visszatancolt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 14., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 14:09
Ennél kicsit bonyolultabban működik a világ.Gaborone1 írta:Nagyon nem értem mi múlik az ügynökén. Pogba mondjuk tényleg jönni akar és ezt ki fejezi így vagy úgy, akkor nehogy már Riolán múljon, hogy ő elesik 25 milliós ügynöki pénzből. Tényleg nem tudom, hogyan működik de ha Pogba helyében lennék és tényleg jönni akarnék akkor megmondanám az ügynökömnek, hogy vagy össze hozod a deal-t vagy ki vagy rúgva a picsába és lecseréllek a g***be Mendesre vagy mit bánom akárkire. Biztos van kontraktus játékos és ügynök között na de nehogy már ez húzza keresztbe egy játékos akaratát.Realista24 írta:
Leírtad a választ. Ha Pogba nem akar menni a MU-ba, akkor marad a mi ajánlatunk. Ezért írtam, hogy csak az ügynökén múlik a dolog, nem a Juvén.
A Juve maximum az egész transzfert tudja megvétózni.
HozzászólásSzerző: Zsöné » 2016. július 14., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2016. július 14., csütörtök 14:07
Nagyon nem értem mi múlik az ügynökén. Pogba mondjuk tényleg jönni akar és ezt ki fejezi így vagy úgy, akkor nehogy már Riolán múljon, hogy ő elesik 25 milliós ügynöki pénzből. Tényleg nem tudom, hogyan működik de ha Pogba helyében lennék és tényleg jönni akarnék akkor megmondanám az ügynökömnek, hogy vagy össze hozod a deal-t vagy ki vagy rúgva a picsába és lecseréllek a g***be Mendesre vagy mit bánom akárkire. Biztos van kontraktus játékos és ügynök között na de nehogy már ez húzza keresztbe egy játékos akaratát.Realista24 írta:
Leírtad a választ. Ha Pogba nem akar menni a MU-ba, akkor marad a mi ajánlatunk. Ezért írtam, hogy csak az ügynökén múlik a dolog, nem a Juvén.
A Juve maximum az egész transzfert tudja megvétózni.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 14., csütörtök 14:03
Mert a Barca-Atletico-Bayern-Real négyesből (máshova nem éri meg váltania alapból) csak itt teljesül az a két feltétel, hogy 1) legyen hely, kapjon játékpercet 2) stílusban passzoljon a csapatba.Zsöné írta:Miért gondoljátok, hogy Pogba nálatok lenne a legjobb helyen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 14:03
Itt sokan nem így gondolják, Pogba gondolja így.Zsöné írta:Miért gondoljátok, hogy Pogba nálatok lenne a legjobb helyen?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 14., csütörtök 14:02
Mert a Real Madrid a legjobb csapat.Zsöné írta:Miért gondoljátok, hogy Pogba nálatok lenne a legjobb helyen?
HozzászólásSzerző: Zsöné » 2016. július 14., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 14., csütörtök 13:34
Akkor ez így nyár végéig húzódhat. Attól függ, a Juve vagy Pogba adja-e be hamarabb a derekát. Remélem, előbbi.Realista24 írta:A hírek alapján a Juve el akarja adni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 13:31
A hírek alapján a Juve el akarja adni, ők megszabtak egy minimumot, amit legalább két csapat is megadna. Így is túlhúzták már egy évvel Pogbát. Mou most építkezik, a City is, mi idén tudunk csak igazolni, aztán 1 év kuka.ericco írta:Ez a kulcs. Te a Juve helyében nem makacsolnád meg magad? Én igen. Mondhatják, hogy vagy elfogadod a legtöbbet kínáló klub ajánlatát, vagy maradsz a seggeden. Aztán jövőre meglátjuk, ki mennyit adna érted. (persze a Real nem lesz képben. Vagyis igen, de akkor fél év lelátó, mint Arda Turan esetében volt)Realista24 írta:A Juve maximum az egész transzfert tudja megvétózni.
Persze ha a Juve eladási kényszerben van, az más. De úgy tudom, hogy nincsenek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 14., csütörtök 13:28
Ez a kulcs. Te a Juve helyében nem makacsolnád meg magad? Én igen. Mondhatják, hogy vagy elfogadod a legtöbbet kínáló klub ajánlatát, vagy maradsz a seggeden. Aztán jövőre meglátjuk, ki mennyit adna érted. (persze a Real nem lesz képben. Vagyis igen, de akkor fél év lelátó, mint Arda Turan esetében volt)Realista24 írta:A Juve maximum az egész transzfert tudja megvétózni.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem