Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
Az egész azért történik mert apuci elégedetlen azzal hogy a fia csak a harmadosztályban futballozik 17 évesen. Nem is lesz jövőre a Castillánál, hanem repül kölcsönbe, 99%.
Viszont mivel még senkivel nem állapodtak meg az átigazolásról, addig is nyomja a fiút.
Viszont mivel még senkivel nem állapodtak meg az átigazolásról, addig is nyomja a fiút.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Mielőtt még egymásnak estek, az nem lehet, hogy full kamu ez a "hír"?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Van mèg valami paraguayi "csodagyerek" is a kèpbe,szerintem ő mèg odafèrziro4vr írta:Az, nyomassuk kicsit a nyáron, pont ő kell most a csapatba. Ödi-Jesé-James sor és kész a címvédés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Miután se Pogba, se Kante, James pedig még itt van szerintem egyértelmű, hogy Perez visszaült a nyeregbe...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kicsit baj is meg nem is. Mert amugy abban nincs semmi ha megkerte hogy vigye magaval, mert nyilvan van uzleti resze is annak hogy o itt van, es meg jol is elsulhet. A baj az, hogy ismerjuk Perezt, es ez megint annak a jele hogy probal beleszolni a dolgokba. A kerese csak annyi volt, hogy legyen ott, ebbol nem lesz gond szerintem, az edzomerkozeseken megint Zidane dont, hogy megadja e a lehetosegek neki, vagy sem, ha nem uti meg a szintet, nem fog jatszani, plane nem marad a nagyoknal, en Zidaneban nagyon bizom hogy van szava es meg is mondja a tutit.
Csak Perez hagyja dolgozni, ezt a hatart mar ne lepje at, ez meg belefert.
Csak Perez hagyja dolgozni, ezt a hatart mar ne lepje at, ez meg belefert.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De mit szokjon a közegen, amire ő itt labdába rúghat ennek a keretnek a fele visszavonul, másik fele el lesz adva.Eb-Copa volt, augszutus 9 már tét meccs télen klub vb, rögtön a sociedadnal kezdünk, most rohadtul nincs idő ödegáárt tutujgatni.És ez ugye csak az egyik oldala a másik meg amit a többiek írtak,hogy Perez már megint miafaszt csinál, semmiből nem tanul? Ahelyett ,hogy örülne,ha nincs Zidane, mostanra már nem ő lenne az elnök.Üljön le a seggére, hagyjon mindnekit dolgozni.Remy írta:De nem arra kérte, hogy tartsa itt a nagyoknál egész szezonra, csak menjen velük a felkészülési időszakra. Szerintem ez nem olyan nagy probléma. Úgyis kölcsön lesz adva. Addig meg szokja csak a közeget.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De Remy nem érted, hogy már magában az is káros, hogy Perez belepofázik ismét? Komolyan, te ezt direkt csinálod szerintem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De mi a facomnak jó ez? Meg kinek? Nem az lenne a cél, hogy minél előbb az új csapatával készüljön? Hogy ne vegyen el játékidőt egy Asensiótól, csak mert Pérez kirakatba akarja rakni az 5 milliás csodatinit...Remy írta:De nem arra kérte, hogy tartsa itt a nagyoknál egész szezonra, csak menjen velük a felkészülési időszakra. Szerintem ez nem olyan nagy probléma. Úgyis kölcsön lesz adva. Addig meg szokja csak a közeget.
Bár tudom, te Jesét is elnéznéd hétköznap edzésen, hogy hétvégén a Hertában Dárdai kezei alatt játsszon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De nem arra kérte, hogy tartsa itt a nagyoknál egész szezonra, csak menjen velük a felkészülési időszakra. Szerintem ez nem olyan nagy probléma. Úgyis kölcsön lesz adva. Addig meg szokja csak a közeget.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondtam. perec soha nem fog tanulni. barna gatyesszel odahajította ZZ-t a farkasoknak. megcsinálta, istentudja hogy hogyan. erre a bácsinak megint nagy lett a mellénye, ő tudta, megint megtehet akármit. meg bazdmeg.
- P. Krisz
Perec nem mondta hogy hozza is vissza .
El lesz boltolva az L.A. Galaxyba .
El lesz boltolva az L.A. Galaxyba .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
Az, nyomassuk kicsit a nyáron, pont ő kell most a csapatba. Ödi-Jesé-James sor és kész a címvédés.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy lehet ennek orulni? Perez megint beleugat. A kis norveg bizonyitson valahol, 18 eves, semmi keresnivaloja nincs az elso csapatban meg. Vannak boven rajta kivul akiket nyomatni kell es formaba hozni. Semmire sem jo h ott lesz egy tini ZZ nyakan akit jatszatnia kell, annak ellenere, h ő mast szeretneRemy írta:Na, ennek örülnék. Jó lenne nyomatni kicsit a nyáron.SPORT: Pérez arra kérte Zidane-t, hogy vigye magával Ödegaardot is az észak-amerikai előszezonra.
Amúgy nem sok hír van a kölcsönadásáról. Az 1 német csapaton kívül van érdeklődő?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát ez aztán óriási hír, hogy Pérez megint beleugat a szakmába és még örülsz is neki.Remy írta:Na, ennek örülnék. Jó lenne nyomatni kicsit a nyáron.SPORT: Pérez arra kérte Zidane-t, hogy vigye magával Ödegaardot is az észak-amerikai előszezonra.
Amúgy nem sok hír van a kölcsönadásáról. Az 1 német csapaton kívül van érdeklődő?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, ennek örülnék. Jó lenne nyomatni kicsit a nyáron.SPORT: Pérez arra kérte Zidane-t, hogy vigye magával Ödegaardot is az észak-amerikai előszezonra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealVazquez
35 millioert nekunk is megerte volna. Egyebkent errol ennyit, sejtettem hogy szamit, ki es mennyivel fizet tobbet mint a kivasarlasi ar.
Valoszinuleg maradni akart Angliaban.
Valoszinuleg maradni akart Angliaban.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Rudiger kb fel evre lesérült. Zukanovicnal ezerszer jobb Nacho. Juan Jesus sem rossz játékos, de szerintem Nacho lesz a fix kezdő Manolas mellett. O egyebkent komoly spiler, állandó jateklehetoseg mellett meg fejlődhet is mellette Nacho.LaMartin írta:Nacho témához: ha már el is megy kölcsönbe, nem tudom, hogy tényleg a Roma lenne-e a legjobb megoldás.Transfermarkt szerint 6 kh-juk van, ebből mondjuk Gyömbér és Casasola nem szint. De ott van Manolas, Rüdiger(asszem ő most hosszabb ideig kiesett), Zukanovic(őt nem ismerem), és most hozták Juan Jesust az Interből. Nyilván nem Ramos, Pepe és Varane szintű játékosok, de ott sem biztos, hogy fullos alapember lenne.
Lemos meg mar nyilatkozott valami olyat hogy a Realba soha nem igazolna, csak a Barcaba (ok is erdeklodtek). Amugy o marad a helyen sztem, eloszezont mar megkezdte ott.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- RealVazquez
Realisan, harman vannak elotte, elmegy egy-ket evre (talan) kezdo jatekosnak, tapasztalatot szerez, jatszik, es ha olyan szintet hoz,amikor visszater, lehet hogy mar Varane-Nacho kezdo parosunk lesz. Lehet hogy hosszutavon igy a legjobb.
- ziro4vr
Nyomatékosítottam. Neked nem hisz senki.Toti írta:Te most tényleg leírtad ugyanazt, mint én pár hsz-el korábban más szavakkal?ziro4vr írta:Pepe idős már, Varane sérülékeny, Ramos meg bármikor eltilthatja magát.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon ketsegbe sem kell esnunk, de azert tenyleg ne nyar vegen essenek be az ujoncok. A kezdonk megvan, szoval baj nem lesz, csak ne vesszen el az ősz