ha hozzuk örülni fogok neki, mert tényleg nagyon jó játékos, és nőnének vele a taktikai lehetőségeink, de szerintem ennyire nincs rá szükségünk.
Úgy tűnik viszont,hogy Zidanéknak nagyon kell,lehet,hogy az első edzéseken elkerekedett szemekkel nézték Di Mariát,ahogy szerencsétlenkedik...
Pereznek kell,Zidanenak nagyon kell,és ha szerintük vele nagyobb esélyünk van BL-t nyerni,akkor szerintem is kell.
Mondjuk,én a világ legjobb játékosait alapjáraton szívesen látom Madridban. A szurkolók 80%-a csak utólag,akár évekkel később ismerik el,vagy ismerik fel,hogy X Y játékos az elitbe tartozik,és sírnak,hogy nem nálunk teljesedtek ki.
Bale még a csúcs előtt van. Futott egy kiváló szezont,már előtte is jó szezonja volt,szóval felfelé ível a karrierje,Zidane lát benne fantáziát,ezért vagyok nyugodt. 90 millió? Kurva sok. De ha Perez azt mondja,mehet,akkor mehet.
Amúgy meg: ajánljunk a Tottenhamnak 100 millió eurót,ezzel Bale lesz a legdrágább játékos. De csak egy hétig,mert átutalunk a Unitednek még 5 milliót,és erről hivatalos közleményt adunk ki. Így CR 101 millióval lesz a legdrágább játékos,Bale meg 100 millióval a második,Levy meg bekaphatja