Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Mert Marcelo, Danilo meg Casemiro nagyon fehér :
Ja, jogos. Szunjunk meg, szántsuk fel a Bernabeut majd falazzuk be a bejáratot.pheco írta:Lehet itt ironizálni, de az eddigi alakulások nem adnak bizakodásra okot. Főleg annak tükrében, hogy jövőre valószínűleg nem igazolhatunk. A Bayern és a Barca is szépen tömködi be a lyukakat a csapatban, pótolgatja az embereket. Mi meg hoztunk egy rokkant Coentraot meg egy Moratat a padra, plusz Nachot elveszítettük. Ha jött volna Kanté, vagy jönne Pogba akkor nyugodtabb lennék, de még akkor sem biztos, hogy jók vagyunk 2 évre.
Hihetetlenek vagytok.
Alapból ott tartunk, hogy Zidane nulláról kezdheti a teendőit. A keret így is top 3as, Morata bármekkora kokler, de vele is mélyült a keret és nem csak Vazquez lesz előre. A többi poszton meg full jók vagyunk egyedül össze kell kapni Iscot meg Kovacicot. És bármennyire is bírom Nachot, de ne tegyünk már úgy, mintha a legjobb vedonk esne ki, mert játszik évi 20 meccset durván, ha muszáj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor lehet küldöm a cv-metdonor írta:Én nem tudom miért vagytok így meglepve. Kik a piacon az elérhető sztár játékosok, akikre szükségünk lehet? Pogba, Kanté, Alaba. Mi a közös bennük? Mind négerek. És mi köztudott? Hogy Perez nem igazol négert, meg csúnyát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Pogba, Kanté, Alaba...ugyan gyerekek, anno írta az újság, hogy Perez nem szereti a négereket
Viccet félretéve, amíg James és Isco itt vannak, nagyon nem kell embert várni, mert darabra megvagyunk...az hogy lehetne pofásabb is a dolog, már más kérdés. A nagy dolgok meg úgyis augusztus végén lesznek. Ha lesznek.
Viccet félretéve, amíg James és Isco itt vannak, nagyon nem kell embert várni, mert darabra megvagyunk...az hogy lehetne pofásabb is a dolog, már más kérdés. A nagy dolgok meg úgyis augusztus végén lesznek. Ha lesznek.
Én nem tudom miért vagytok így meglepve. Kik a piacon az elérhető sztár játékosok, akikre szükségünk lehet? Pogba, Kanté, Alaba. Mi a közös bennük? Mind négerek. És mi köztudott? Hogy Perez nem igazol négert, meg csúnyát
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amúgy, az is lehet minket nem tiltanak el...Ismerjük Pérezt, neki kellenek a nagy igazolások. Annak tudatában, hogy jövőre az egész év kedvenc részét kell átmoziznia már tolná ezerrel azt amihez ért. Ez az egész eddig nagyon nem Pérezes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó csak sztm van mèg vagy 1,5 hónap kb....tudom,tudom,felkèszülès meg minden,hogy egyben legyen aki jőn stb,fizikálisan meg egyebek,de hát ez az RM-nèl sajnos ilyen...pheco írta:Lehet itt ironizálni, de az eddigi alakulások nem adnak bizakodásra okot. Főleg annak tükrében, hogy jövőre valószínűleg nem igazolhatunk. A Bayern és a Barca is szépen tömködi be a lyukakat a csapatban, pótolgatja az embereket. Mi meg hoztunk egy rokkant Coentraot meg egy Moratat a padra, plusz Nachot elveszítettük. Ha jött volna Kanté, vagy jönne Pogba akkor nyugodtabb lennék, de még akkor sem biztos, hogy jók vagyunk 2 évre.
Szerintem jön mèg játèkos,bár nem biztos hogy a hőn áhitott kp-ra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a baj, hogy - jelen állás szerint - megint ott tartunk, hogy amikor már csak lyukakat kéne betömködni, akkor csesszük el újra az egészet... évek óta ebbe a hibába esünk bele, de nem tanul a vezetőség.
Persze még van idő, de érdekes, hogy a riválisok képesek gyorsan cselekedni, mi meg várunk megint a nyár végéig, aztán vagy hoppon maradunk, vagy nem. De, ha nem jön Pogba vagy Alaba, akkor én kudarcként fogom elkönyvelni ezt a nyarat (is). Nem kell sok igazolás, csak 1 nagy középpályára, meg mondjuk nem egy Morata kellett volna csatárba, de még azt is el tudom nézni, ha jön a 2 nagyágyúból valamelyik középre. (Kante már nem opciós sajnos...)
Persze még van idő, de érdekes, hogy a riválisok képesek gyorsan cselekedni, mi meg várunk megint a nyár végéig, aztán vagy hoppon maradunk, vagy nem. De, ha nem jön Pogba vagy Alaba, akkor én kudarcként fogom elkönyvelni ezt a nyarat (is). Nem kell sok igazolás, csak 1 nagy középpályára, meg mondjuk nem egy Morata kellett volna csatárba, de még azt is el tudom nézni, ha jön a 2 nagyágyúból valamelyik középre. (Kante már nem opciós sajnos...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet itt ironizálni, de az eddigi alakulások nem adnak bizakodásra okot. Főleg annak tükrében, hogy jövőre valószínűleg nem igazolhatunk. A Bayern és a Barca is szépen tömködi be a lyukakat a csapatban, pótolgatja az embereket. Mi meg hoztunk egy rokkant Coentraot meg egy Moratat a padra, plusz Nachot elveszítettük. Ha jött volna Kanté, vagy jönne Pogba akkor nyugodtabb lennék, de még akkor sem biztos, hogy jók vagyunk 2 évre.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,az elèg èrdekes lenneMondjuk az is egy érdekes lenne, ha Benz balszélen
Ès ha mègsem,akkor csak vèletlenül huztuk be ezt-aztKerlon írta:Gecc már az atigazolasi időszak közepén elbuktunk jövőre mindent. Beszarsz.
i betűnél keresd az iróniát az értelmezőben
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nekem már mindegy, ne igazoljunk senkit, csak James menjen el innen jó messzire, vagy akkor játszassák a Castillába, legalább feljuttatná őket...
Am amíg nem lesz CR, milyen a támadósort tippeltek?
Bale-Benzema tuti, és Asensio/Vazquez duóból a jobban teljesítőt nyomatnám, de Zizou úgy látszik szereti Morata-t, úgy h egy ilyenre tippelek:
Benz-Morata-Bale
Mondjuk az is egy érdekes lenne, ha Benz balszélen játszana, sztem ott is simán klasszis teljesítményt nyújtana (ha olyan kedvében van).
Am amíg nem lesz CR, milyen a támadósort tippeltek?
Bale-Benzema tuti, és Asensio/Vazquez duóból a jobban teljesítőt nyomatnám, de Zizou úgy látszik szereti Morata-t, úgy h egy ilyenre tippelek:
Benz-Morata-Bale
Mondjuk az is egy érdekes lenne, ha Benz balszélen játszana, sztem ott is simán klasszis teljesítményt nyújtana (ha olyan kedvében van).
i betűnél keresd az iróniát az értelmezőbenfehérlap írta:igaz, hogy nem néz ki jól, de azért most komolyan. Pesszimistább közeget nem ismerek.....Kerlon írta:Gecc már az atigazolasi időszak közepén elbuktunk jövőre mindent. Beszarsz.
Inkább jelentsd ki azt, hogy 10 évig 1 kupa se fog leesni, mert 2016 nyara nem alakul eddig jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
igaz, hogy nem néz ki jól, de azért most komolyan. Pesszimistább közeget nem ismerek.....Kerlon írta:Gecc már az atigazolasi időszak közepén elbuktunk jövőre mindent. Beszarsz.
Inkább jelentsd ki azt, hogy 10 évig 1 kupa se fog leesni, mert 2016 nyara nem alakul eddig jól.
Gecc már az atigazolasi időszak közepén elbuktunk jövőre mindent. Beszarsz.
K
K
Nem azért. Csak most lehet tényleg csak szítják a tüzet és semmi köze hozzá.Pipita írta:Mert amúgy Perezről tök elképzelhetetlen hogy ilyet csináljon, sose tett mé ilyet, sose lenne rá képes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo hogy ujra itt vagy.dannen írta:dehogy lehet, amit valaki leír az már úgyis van aztán legalább lehet szitkozódniSierra írta:Mielőtt még egymásnak estek, az nem lehet, hogy full kamu ez a "hír"?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mert amúgy Perezről tök elképzelhetetlen hogy ilyet csináljon, sose tett mé ilyet, sose lenne rá képes.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem semmi erősítésCsabi írta:coentrao nem fog a többiekkel utazni, és a liga első heteiben valszeg nem is fog tudni játszani.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
holnap kezdődik az előszezon 12 játékos és 13 ifista számára.
coentrao nem fog a többiekkel utazni, és a liga első heteiben valszeg nem is fog tudni játszani.
coentrao nem fog a többiekkel utazni, és a liga első heteiben valszeg nem is fog tudni játszani.