Vagy pont az ellenkezőjét érik el , és úgy rá stresszelnek , hogy elvesztik. Azért ez nem a Vb döntő volt . Na mindegy nálam is ők a favoritok összességében , de általában nem a favorit nyer Spanyolokat nem rézem elég erősnek. Az olaszok is verhetőek. A németekben érzem még a győzelmet ,de ők meg szerencsétlenek. Ezért leszek én kíváncsi a horvátokra , de főleg a belgákra. Ha nem is a Vb-n de 2 vagy 4 év múlva egyértelmű esélyesek lehetnek . A mostani döntő meg csak az én fejemben létezikGalacticos írta:aki brazília ellen játszik döntőt jövőre az már eleve vesztes. a nézők belehajszolják a brazilokat abba hogy tegyék oda magukat maximálisan és ne lazáskodják el, és a bíró meg partner lesz neymar minden elcsúszásánál. talán még ha megáll cipőt kötni azt is befújják..oroszisti írta: De nem lepődnék meg ha döntőzne a Belga csapat.
ugyanez volt a copán.
Egyéb bajnokságok
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Egyéb bajnokságok
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Galacticos
aki brazília ellen játszik döntőt jövőre az már eleve vesztes. a nézők belehajszolják a brazilokat abba hogy tegyék oda magukat maximálisan és ne lazáskodják el, és a bíró meg partner lesz neymar minden elcsúszásánál. talán még ha megáll cipőt kötni azt is befújják..oroszisti írta: De nem lepődnék meg ha döntőzne a Belga csapat.
ugyanez volt a copán.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Én is , nálam titkos esélyesek. Nekik is van egy évük ,sokat fejlődhetnek , Hazard személyében pedig meg van a vezető Szerintem a győztes a Brazil,Belga,Olasz,Német csapatból fog kikerülni . Nyílván a legnagyobb esélyesek Brazília és Németország (másoknál a spanyolok is , de én őket nem venném ide). De nem lepődnék meg ha döntőzne a Belga csapat. Illetve a horvátokra leszek még kíváncsi ha kijutnak .'shutterisland írta:a belgákra én is felfigyeltem, írtam is róluk egy kisebb cikket.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a belgákra én is felfigyeltem, írtam is róluk egy kisebb cikket.
Tényleg ő teljesen kiment a fejemből, mégjobb látod !
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Courtois a padon fog ülni?tubatibi írta: Kapus poszton a korábbi sunderlandi most a Liverpool hálóját örző : Mignolet lesz a kapus
Válogatott téma:
Haverommal sörözgetés mellett beszélgettünk kicsit a Világbajnokságról,az esélylatolgatásokról és számunkra egy szimpatikus csapat jött ki,hogy közös megegyezéssel kinek fogunk szurkolni:
Belgium
Csoportjukba 7 mérkőzést játszottak,ebből 6 győzelem és 1 vereség....13 rúgott és 2 kapott gól(Egyébként a csoport további csapatai : Horvátország, Szerbia, Wales, Skócia, Macedónia)
Nem hiszem,hogy túl jelentős dolgot fognak véghezvinni, de egy negyeddöntőt,szerencsével akár egy elődöntő kijöhet nekik (haverommal azt mondtuk Belgium a válogatottak Dortmundja.... )
A csapatuk elég jó játékosokat tud felmutatni:
Kapus poszton a korábbi sunderlandi most a Liverpool hálóját örző : Mignolet lesz a kapus
Hátul : Vermaalen, Verthongen, Kompany aki nagyobb név és nem mellesleg nem is rosszak!
A középpálya,bárki bármit mond,szerintem ez ütös : Dembele-Witsel-Fellaini
Előttük egy Chelsea támadósor : De Bruyne-Lukaku-Hazard
Mirallas,Defour is ottvan a kispadon...
Igazából egy jó edző kéne, örültem volna,ha Capello inkább a belgákhoz megy, nem az oroszokhoz. Sajnos ez van, de nagyon remélem,hogy szép helyezést érnek el.
Hala Belgium !
Haverommal sörözgetés mellett beszélgettünk kicsit a Világbajnokságról,az esélylatolgatásokról és számunkra egy szimpatikus csapat jött ki,hogy közös megegyezéssel kinek fogunk szurkolni:
Belgium
Csoportjukba 7 mérkőzést játszottak,ebből 6 győzelem és 1 vereség....13 rúgott és 2 kapott gól(Egyébként a csoport további csapatai : Horvátország, Szerbia, Wales, Skócia, Macedónia)
Nem hiszem,hogy túl jelentős dolgot fognak véghezvinni, de egy negyeddöntőt,szerencsével akár egy elődöntő kijöhet nekik (haverommal azt mondtuk Belgium a válogatottak Dortmundja.... )
A csapatuk elég jó játékosokat tud felmutatni:
Kapus poszton a korábbi sunderlandi most a Liverpool hálóját örző : Mignolet lesz a kapus
Hátul : Vermaalen, Verthongen, Kompany aki nagyobb név és nem mellesleg nem is rosszak!
A középpálya,bárki bármit mond,szerintem ez ütös : Dembele-Witsel-Fellaini
Előttük egy Chelsea támadósor : De Bruyne-Lukaku-Hazard
Mirallas,Defour is ottvan a kispadon...
Igazából egy jó edző kéne, örültem volna,ha Capello inkább a belgákhoz megy, nem az oroszokhoz. Sajnos ez van, de nagyon remélem,hogy szép helyezést érnek el.
Hala Belgium !
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Már délután is nagyot néztem a híren amikor az egyik srác beírta "valahova".realistahuni írta:Anzsiéknál bezárják a boltot.
Követek elég sok bajnokságot (legtöbbnek csak az eredményeit nézzem, hogy tisztába legyek velük), így fura is volt számomra, hogy milyen pocsékul kezdett az Anzshi. Sambát is pont most vették vissza a QPR-tól, több játékos is most jött, gondolom bajnoki címes tervek miatt. De a pocsék rajt keresztül húzhatta számításokat.
Lesz sok klub akik lefölözhetik őket. Ahogy írtad is országon belül is, de például Willian elég sok jó csapatba beférne, de azt sem tartom elképzelhetetlennek (ha ők is akarják), hogy visszatérjen ahonnan jött.
Nem minden összetákolt klub képes jól működni.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Anzsiéknál bezárják a boltot.
Először is leváltják a mindössze 16 napja érkező Rene Meulensteen-t.
Az idén vásárolt Denisov(3 meccsen játszott), és Kokorin(egyetlen meccsen sem lépett pályára) valószinüleg a Dinamo Moszkvában kötnek ki, érdekesség, hogy Kokorint pont onnan vették idén nyáron a dagesztániak. Az ex-chelsea-s Zhirkov szintén követheti őket a Dinamoba.
Továbbá Eto'o és Willian is nagy valószinűséggel távoznak.
A klub egyébként azzal magyarázza a történteket, hogy hosszú távra készülnek tervezni, ezért eladják a nagyobb neveket.
Az Anzsi egyébként a bajnokságban is rosszul kezdett, 4 meccsen 2 döntetlen, 2 vereség...
Először is leváltják a mindössze 16 napja érkező Rene Meulensteen-t.
Az idén vásárolt Denisov(3 meccsen játszott), és Kokorin(egyetlen meccsen sem lépett pályára) valószinüleg a Dinamo Moszkvában kötnek ki, érdekesség, hogy Kokorint pont onnan vették idén nyáron a dagesztániak. Az ex-chelsea-s Zhirkov szintén követheti őket a Dinamoba.
Továbbá Eto'o és Willian is nagy valószinűséggel távoznak.
A klub egyébként azzal magyarázza a történteket, hogy hosszú távra készülnek tervezni, ezért eladják a nagyobb neveket.
Az Anzsi egyébként a bajnokságban is rosszul kezdett, 4 meccsen 2 döntetlen, 2 vereség...
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Egyéb bajnokságok (U19-es EB)
A hétvégén pedig szintén a Sport klub közvetíti majd az Emirates kupát, ahol az Arsenal, Galatasaray, Napoli, Porto négyes vesz részt. Nézhetjük, ahogy Pipita megbünteti az ágyúsokat amiért nem akartak érte rendesen tejelni.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Sport klub adja az Audi kupát, ahol 4 résztvevő csapat van. AC Milan, Bayern München, Manchester City, Sao Paulo.
Most épp a Manchester City - AC Milan mérkőzést közvetítik, ahol Pellegrini gárdája 3-0ra simázza a 25. percben az olaszokat.
Most épp a Manchester City - AC Milan mérkőzést közvetítik, ahol Pellegrini gárdája 3-0ra simázza a 25. percben az olaszokat.
José Rodriguez gólt szerzett a franciák ellen. igaz csak tiziből
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tehát Szerbia jutott a döntőbe... Nem játszottak jobban, mint a portugálok, de kihúzták a büntetőkig, és ott nem hibáztak már.
Este 20:00 --> Spanyol - Francia
Este 20:00 --> Spanyol - Francia
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
te jó ég, a hátsó kertünk...SE
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
A DigiSport1-en most megy a Barclays Asia Trophy döntője. ManCity-Sunderland. 1-0 ra mennek a kékek,Dzeko pedig most hagyott ki egy büntetőt( )
Olyan a pálya talaja,hogy focizni képtelenség rajta... Nem is értem az egészet,egy felkészülési mérközést se illik ilyen pályán játszani,nemhogy egy mini tornát..
Egyébként a City eddig nem mutat sokat(bár ezen a pályán nehéz is)
szerk: Negredo,Navas,Fernandinho is a pályán van.
Olyan a pálya talaja,hogy focizni képtelenség rajta... Nem is értem az egészet,egy felkészülési mérközést se illik ilyen pályán játszani,nemhogy egy mini tornát..
Egyébként a City eddig nem mutat sokat(bár ezen a pályán nehéz is)
szerk: Negredo,Navas,Fernandinho is a pályán van.
na ez igen. hatalmas respect a rotterdami huligans-nak. meg a klubnak.
A holland Feyenoord szezon előtti első nyilvános edzésére mindig többezer szurkoló megy ki, a súlyosan beteg drukker, Rooie Marck sem akarta kihagyni.
A rákbeteg férfin orvosai már nem tudtak segíteni, régóta nagy szurkolója volt a rotterdami klubnak, ezért volt az utolsó kívánsága, hadd lássa még egyszer a Feyenoordot. A klubnak köszönhetően a szezonnyitó foglalkozást a pálya széléről nézhette végig.
Készültek az eseményre a szurkolók is, több ezren köszöntötték görögtüzekkel és egy hatalmas transzparenssel, melyen előtte tisztelegtek. Az ötvennégy éves drukker elsírta magát, aztán barátai segítségével átsétált a pályán, lekezelt Feyenoord-játékosokkal, akiktől egy aláírt mezt is kapott, végül megköszönte szurkolóitársai gesztusát.
Marck három nappal később elhunyt.
A holland Feyenoord szezon előtti első nyilvános edzésére mindig többezer szurkoló megy ki, a súlyosan beteg drukker, Rooie Marck sem akarta kihagyni.
A rákbeteg férfin orvosai már nem tudtak segíteni, régóta nagy szurkolója volt a rotterdami klubnak, ezért volt az utolsó kívánsága, hadd lássa még egyszer a Feyenoordot. A klubnak köszönhetően a szezonnyitó foglalkozást a pálya széléről nézhette végig.
Készültek az eseményre a szurkolók is, több ezren köszöntötték görögtüzekkel és egy hatalmas transzparenssel, melyen előtte tisztelegtek. Az ötvennégy éves drukker elsírta magát, aztán barátai segítségével átsétált a pályán, lekezelt Feyenoord-játékosokkal, akiktől egy aláírt mezt is kapott, végül megköszönte szurkolóitársai gesztusát.
Marck három nappal később elhunyt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egész nyáron arról szóltak a hírek, hogy triplázni fogják a fizetését.Verratti visszamehet Olaszországba, mert ügynöke nem elégedett a fizetésével
Egyébkénta Fiorentina és a Juve érdeklődik iránta.. megpróbálhatná Pérez papa
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ebből a cikkből nekem az jön le, hogy ő maradna a PSGben, csak több pénzértLaMartin írta:Verratti visszamehet Olaszországba, mert ügynöke nem elégedett a fizetésével
- Galacticos
Pérez: "Ancelotti nem kérte, hogy bárkit is igazoljunk le a PSG-ből. Garantálhatom a PSG szurkolóinak, hogy egyik játékosukat sem környékezzük meg, nem fogjuk leigazolni Ibrahimovicot és Verrattit sem."LaMartin írta:megpróbálhatná Pérez papa
de azért ezek után próbálja meg. csináljon segget a szájából igen persze..
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Verratti visszamehet Olaszországba, mert ügynöke nem elégedett a fizetésével