OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nekem 1 nokia lumia 800-am van. Szóval nem az a tablet kijelző, de álltalában telón vagyok fent és ami most pozitívum az a főoldal, mert gyorsabb meg átláthatóbb. Viszont nálam az avák fórumon kitakarnak 5 sort meg kb ugyan ennyi szót. Nekem csak ennyi ami negatívum... Előre is köszönöm a fáradozásokat, mert én 70%-ban telón vagyok fent.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Épp próbálok egy minimal-stílust beadni a honlapnak, mert mobilról sok esetben katasztrófa volt eddig
A mobil oldal a külcsin helyett a hírek megjelenítésére fog ráfókuszálni majd, ha minden a helyére áll. Remélem ez a fejlesztés elnyeri majd a tetszéseteket, a javaslatokat pedig továbbra is az annak megfelelő topikba várjuk.
Peace.
A mobil oldal a külcsin helyett a hírek megjelenítésére fog ráfókuszálni majd, ha minden a helyére áll. Remélem ez a fejlesztés elnyeri majd a tetszéseteket, a javaslatokat pedig továbbra is az annak megfelelő topikba várjuk.
Peace.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, nem. Gergely mester dolgozik serényen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
most megy a sport1en a meccs amire szavaztam az év meccsénél.
29.perc.
29.perc.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
a driver frissítés valamiért nem jó,ha rámegyek jobb klikkel nem találja a megfelelőt rá...
más valaki esetleg?
más valaki esetleg?
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem ezt a legtöbben láttuk anno amúgy szerintem teljesen felesleges az ilyet visszanézni, mert változtatni nem lehet rajta, és csak ideges lesz az ember tőle...Arpinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=ikXxe4HEciI
Az első félidőt csak erős idegzetűeknek ajánlom... Én úgy felb*szódtam, főleg Özilen.... Hogy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
http://www.youtube.com/watch?v=ikXxe4HEciI
Az első félidőt csak erős idegzetűeknek ajánlom... Én úgy felb*szódtam, főleg Özilen.... Hogy.
Amúgy ha kedvet kapnék ahhoz, hogy készítsek egy Reálos jútub videót, ahhoz hol tudok anyagot találni?
Amúgy ha kedvet kapnék ahhoz, hogy készítsek egy Reálos jútub videót, ahhoz hol tudok anyagot találni?
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- miró
fú köszönöm,remélem nem lesz meleg a pite..
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- miró
Fenomen írta:Talán jó így, próbáld ki, vagy ha laptopod van, akkor a márka honlapjáról le lehet tölteni a szükséges drivereket.bővebben lehet valami buktatója,vagy simán rámegyek jobb klikk,driver frissítése?
okok,akkor ezt megpróbálom,a másikra ha tud valaki azt szívesen fogadom még.
Talán jó így, próbáld ki, vagy ha laptopod van, akkor a márka honlapjáról le lehet tölteni a szükséges drivereket.bővebben lehet valami buktatója,vagy simán rámegyek jobb klikk,driver frissítése?
- miró
bővebben lehet valami buktatója,vagy simán rámegyek jobb klikk,driver frissítése?Asszem drivert kéne feltelepíteni rá.
Asszem drivert kéne feltelepíteni rá.2., "a memória kártyás usb-s részt" valamiért nem ismeri föl.benyomom a fényképezőgépből és semmi,se kép se hang,nem csinal ra semmit.
- miró
srácok,két kérdésem lenne.
1.,
win8,egy merevlemez van,két partciót szeretnék csinálni,újra rakás nélkül ez megoldható hogy legyen C és D is?
2., "a memória kártyás usb-s részt" valamiért nem ismeri föl.benyomom a fényképezőgépből és semmi,se kép se hang,nem csinal ra semmit.
előre is....
1.,
win8,egy merevlemez van,két partciót szeretnék csinálni,újra rakás nélkül ez megoldható hogy legyen C és D is?
2., "a memória kártyás usb-s részt" valamiért nem ismeri föl.benyomom a fényképezőgépből és semmi,se kép se hang,nem csinal ra semmit.
előre is....
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Engem se vettek fel tavaly az orvosira, így kihagytam egy évet én is, de annyit tudok én is tanácsolni, hogy fel a fejjel, nem a világ vége, ha 18-19 évesen esetleg 1 év kimarad. El kell menni dolgozni valahova (én is a kórházban dologozok szeptember óta főállásban), így lesz pénzed, nem kell anyádékon csüngeni, kurvára megtanulod, hogy mi is a nagybetűs élet, plusz megcsinálhatsz olyan dolgokat, amikre eddig vagy ténylegesen nem volt időd, vagy csak simán lusta voltál megcsinálni (nekem ilyen volt a felsőfokúm + a jogsi, bár inkább mindkettőnél a nem volt időm megcsinálni kategória lép életbe). Vagy ha ez a variáció nem érdekel, akkor ott a pótfelvételi, megjelölhetsz EGY szakot, ahova elég pontod van, így nem esel ki a tanulásból, aztán onnan max átjelentkezel olyan helyre, ahova eredetileg akartál, viszont itt ugye az van, hogy csak fizetős szakra juthatsz be. Fel a fejjel és sok sikert!@Sonny írta:Gratulálok mindenkinek,akit felvettek! Aki még előtte áll annak meg jön egy kis jó tanács.
Engem sajnos nem vettek fel,egyetlen egy tervem volt és az nem jött össze. Viszont így tegnap este óta már érlelődött bennem a dolog,hogy megérdemelten és jókor jött ez a pofon. Az igazság az,hogy 4 évet elp*csöltem középiskolában, az egy dolog,hogy órákon nem figyel az ember,de itthon sem voltam hajlandó foglalkozni bármivel egy percet is. A szerencsém az jó elég jó eszem van,és még így is 4-5 jegyekkel végeztem minden évben. Az érettségim is viszonylag jól sikerült,ha az aktivitásom,amit produkáltam figyelembe vesszük. Sok helyre még így is simán felvettek volna,de ez most mindegy. Azt hittem,hogy még ezzel a nemtörődömséggel meg lustasággal és révbe érek és úgyis sikerül,amit elterveztem,de rá kellett jönnöm,hogy bizony,ahol viszonylag magas a ponthatár az nem lehet elérni csak úgy kisujjból kirázva,ide már plusz dolgok kellenek,aminek a feltétele ott kezdődik,hogy minimális szorgalom. Egy nyelvvizsgára felkészülés vagy emelt érettségire felkészülés,én ezeket mind nem tartottam fontosnak aztán most tessék pofára estem,pedig csak egy kicsit kellett volna megerőltetni magam és akkor elérem,amit akarok. Szóval,aki még a felvételi előtt áll az elkövetkezendő években és hozzám hasonlóan ténykedik az iskolában az kicsit fontolja meg,amit mondtam.Ha komoly terved van az életben azért tenni is kell,igaz ez közhelynek hangzik és ha mástól hallja az ember lehet csak legyint rá,de én már megtapasztaltam saját bőrön és rájöttem,hogy így van.
Elnézést,ha hosszú voltam,de úgy döntöttem,hogy a fórum lesz most a pszichológusom és kiírom magamból a dolgot,mielőtt még idebent valamilyen kárt okozna,így már azt hiszem rendben is leszek.
csórit még anno FM-ben ismertem meg.rafael23 írta:Christian Benítez R.I.P
hírek szerint autóbalesetet szenvedett.