Pont ez jutott eszembeeReMA írta:Már csak Bigliás hírek kellenének.
Florentino and Luis Angel Sanchez will travel with the team for preseason to continue deciding who'll stay or go. [marca]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 17., vasárnap 14:45
Pont ez jutott eszembeeReMA írta:Már csak Bigliás hírek kellenének.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 17., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 17., vasárnap 14:43
Nem kell 200 milliót költeni.Amúgy ti ilyenkor mit vártok? Nyaranta elköltünk 200 milliót új emberre?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 17., vasárnap 14:43
Az jogos, hogy James-Di Maria elbaszott "csere" volt, de nem mondanám teljes kudarcnak az egészet. Marcelo "cseréjének" meg mindenki úgy számolt, hogy volt 3 jobbhátvédünk, akik közül 2-en beugorhatnak balra, ami nem várt volt az az, hogy Danilo ennyire suta és szerintem ez mindig benne van. Cheryshev blamat nem tudom, hogy hoztad össze az átigazolásokkal. Carlo volt szerintem az egyetlen blama, de ezt leírtam én is. Csak fura, hogy egy páran úgy írtok, mintha totál csőd lenne az egész.madridronie írta:Azt, hogy fejlődjünk, előrelépjünk! Na most ez sem az első BL. győzelmünk után nem történt meg, sőt mondjuk ki, azon a nyáron inkább gyengült a keret, mint ahogy tavaly is cserecsatár, és Marcelo csere nélkül maradt a kedvenc csapatunk, míg a középpályán egész évben hiányérzetünk volt! És akkor az olyan finomságokról, mint a DDG bukta, a Cheryshev blama és Carlo érthetetlen menesztése már ne is beszéljünk.Amúgy ti ilyenkor mit vártok? Nyaranta elköltünk 200 milliót új emberre?
Idén meg eddig ...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. július 17., vasárnap 14:38
Azt, hogy fejlődjünk, előrelépjünk! Na most ez sem az első BL. győzelmünk után nem történt meg, sőt mondjuk ki, azon a nyáron inkább gyengült a keret, mint ahogy tavaly is cserecsatár, és Marcelo csere nélkül maradt a kedvenc csapatunk, míg a középpályán egész évben hiányérzetünk volt! És akkor az olyan finomságokról, mint a DDG bukta, a Cheryshev blama és Carlo érthetetlen menesztése már ne is beszéljünk.Amúgy ti ilyenkor mit vártok? Nyaranta elköltünk 200 milliót új emberre?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 17., vasárnap 14:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 17., vasárnap 14:29
Semmi baj nem volt azzal, amit Zidane a tavasszal csinált. Játszatta azokat, akiket ismert, aztán használta a legoptimálisabb 11-14 embert. Kovacic nem volt az, nem találta a helyét még a csapatban és önbizalma sem volt, de bízom benne, hogy tisztalapot kap ő is meg Isco is és mindkettő összekapja magát, mert ők bőven a használható játékosaink közé kell, hogy tartozzanak.realistahuni írta:Kovacic ha jól tudom amúgy most önszántából van ott a kerettel, nem? Mivelhogy ugyanannyi szabadságot kaptak ketten Lukával az eb miatt. Motivációs problémák nem hinném hogy lennének, néhány tavaszi pletykával ellentétben, mostmár csak játszatni kéne a gyereket. Zidane ebben az egy dologban kellene észhez térjen végre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 17., vasárnap 14:27
Max padra lett volna jó, semmi többre.Így utólag Kanté elvesztése mellett azt mondom, hogy Krychowiakért is kár, mert ő is nagyon jó megoldás lett volna Modric és Kroos közé, aki ráadásul a La Ligahoz is hozzászokott, illetve árban sem volt olyan vészes. Jó felépítés, technika, nem néger stb.
Igen, mondjuk Kova nem fáradt el az eb miatt, szóval szerintem súgtak neki.Kovacic ha jól tudom amúgy most önszántából van ott a kerettel, nem? Mivelhogy ugyanannyi szabadságot kaptak ketten Lukával az eb miatt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 17., vasárnap 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 17., vasárnap 14:23
Amúgy ti ilyenkor mit vártok? Nyaranta elköltünk 200 milliót új emberre? Tavaly egy rossz igazolásunk volt, az Benítez volt. Egyedül a csatár nem hozatala volt gázos, idén ezt megtettük. Most meg nem Casemiro alternatíva kell, hanem egy jobb ember. Szerintem továbbra is Alabaért kéne letenni azt a 80 mililót. Lényegében lenne balhátvéd csere is és ezzel két problémát oldottunk meg.madridronie írta:Nekem konkrétan a bajom az, hogy 3. éve gyakorlatilag értékelhetetlen a vezetés nyári produkciója, ami az eltiltás következtében akár mindjárt 4 évre, vagyis egy egész ciklusra is datálódhat.ebben a negatív hozzáállásban erősen közrejátszik, hogy az elsőszámú célpontokat nem tudtuk megszerezni, és emiatt mindenki csalódott egy kicsit.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. július 17., vasárnap 14:22
Nekem konkrétan a bajom az, hogy 3. éve gyakorlatilag értékelhetetlen a vezetés nyári produkciója, ami az eltiltás következtében akár mindjárt 4 évre, vagyis egy egész ciklusra is datálódhat.ebben a negatív hozzáállásban erősen közrejátszik, hogy az elsőszámú célpontokat nem tudtuk megszerezni, és emiatt mindenki csalódott egy kicsit.
Kb. erről van szó; na meg arról, hogy Casemirónak ettől még ugyanúgy semmi alternatívája nincs.Már van egy andre gomesünk, Kovacic a neve. Teljesen felesleges igazolás lenne, valszeg drágán is.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 17., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. július 17., vasárnap 14:13
Én alapjáraton is Kovacicot preferálnám, szerintem elég, mellé 1 Kanté és perfekt lett volna. Viszont egyértelműnek tűnik, hogy Kovaciccal nem számol ZZ, legalábbis egyelőre, ezért reménykedtem egy ideig én is Pogbában, mert ezesetben kellett volna azért valaki.ziro4vr írta:Már van egy andre gomesünk, Kovacic a neve. Teljesen felesleges igazolás lenne, valszeg drágán is. Akkor ideje abban bízni, hogy Isco végre feljavul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 17., vasárnap 14:09
Prntscrn, mentés, felhőbe fel.Kerlon írta:Annyira nem veszem a szívemre, de mocskosul idióta mindenki, ha ez tényleg igaz. Akkor már tényleg Pogba 120ért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 17., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 17., vasárnap 14:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 17., vasárnap 14:06
Ty.Realista24 írta:http://www.realmadrid.com/en/football/scheduleKerlon írta:Hol találom az előszezon menetrendjét? Most nézem a Sevilla hajnalban már meccset játszott.
Naptárnézetben van minden meccs, hónapokkal tudsz variálni.
Annyira nem veszem a szívemre, de mocskosul idióta mindenki, ha ez tényleg igaz. Akkor már tényleg Pogba 120ért.Realista24 írta:Padra való, tucat játékos, 10 milliós kiegészítő ember.
Kerlon fog agybajt kapni, amikor veszünk egy noname játékost mocskos drágán. Csak ezért megérné
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 17., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 17., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. július 17., vasárnap 13:57
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem