Szerintem az is túlzás, hogy Casemiro a 4. Top 4 esetén még lecserélni se kéne, mert nem lenne akkora kontraszt, hogy valakiért fizessünk 60-120 milliót, hogy leváltsuk. Casemiro egy erőszakos, küzdeni akaró és védekezni tudó játékos, de mind fizikálisan, mind fejben lassú. Ezért szerintem elég sokan vannak, akik vagy ebben vagy abban megverik. Gomes mondjuk nem ilyen, mert szerintem. kb egy Ramires forma az arc, aki semmiben sem kiemelkedő, de jól robotol, viszont nekünk ilyenre nincs szükségünk.
Így utólag Kanté elvesztése mellett azt mondom, hogy Krychowiakért is kár, mert ő is nagyon jó megoldás lett volna Modric és Kroos közé, aki ráadásul a La Ligahoz is hozzászokott, illetve árban sem volt olyan vészes. Jó felépítés, technika, nem néger stb.
madridronie írta:ebben a negatív hozzáállásban erősen közrejátszik, hogy az elsőszámú célpontokat nem tudtuk megszerezni, és emiatt mindenki csalódott egy kicsit.
Nekem konkrétan a bajom az, hogy 3. éve gyakorlatilag értékelhetetlen a vezetés nyári produkciója, ami az eltiltás következtében akár mindjárt 4 évre, vagyis egy egész ciklusra is datálódhat.
Amúgy ti ilyenkor mit vártok? Nyaranta elköltünk 200 milliót új emberre? Tavaly egy rossz igazolásunk volt, az Benítez volt. Egyedül a csatár nem hozatala volt gázos, idén ezt megtettük. Most meg nem Casemiro alternatíva kell, hanem egy jobb ember. Szerintem továbbra is Alabaért kéne letenni azt a 80 mililót. Lényegében lenne balhátvéd csere is és ezzel két problémát oldottunk meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K